- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #13.701
tşk. ederim canım okuyorum geçmişi biraz sen nasılsın benim boğaz açıldı koca bir simit yedim büyük bir bardak çayla kesmedi çay ve biskrem ay ben nasıl boğazıma dur diyeceğim bilmiyorum. dün kayınvalidemler oturmaya gelmişti geç gittieler yorgunluk var biraz uyanmaya çalşıyorum
bende iyi sayılırım hafiff bir baş ağrısı vargeçer birazdan ama kahvaltı yapamadım ya ahhh bir simit olsa 2 tane yerdim valladelikafadulden ne güzel canım kayınvalidenler yakın mı evinize komşunuz mu bende gidip gelmeleri çok isterdim ama uzaklar yılda bir sefer ancaboshayallersmile
bende iyi sayılırım hafiff bir baş ağrısı vargeçer birazdan ama kahvaltı yapamadım ya ahhh bir simit olsa 2 tane yerdim valladelikafadulden ne güzel canım kayınvalidenler yakın mı evinize komşunuz mu bende gidip gelmeleri çok isterdim ama uzaklar yılda bir sefer ancaboshayallersmile
evet canım yürüme mesafesi 15 dk en fazla iki mah. altta o yönden avantajlıyım kendi evimede yakın olacağım
simit ve çay keyfi yapıyoruuummm lülülülülülü
tatlım ohh negüzll :) kayınvayidenin yanındamı oturcaktın sen
boğazında kalmasınlülülülülülü
üst katı yaptırdı nişanlım ayrı evimiz canım
altlı üstlü boshayallersmile bende çok isterdim öyle yaa gerçekten :hulya:[/QUOTE
sen nasıl oturcaksın ki evlenince birlik mi
altlı üstlü boshayallersmile bende çok isterdim öyle yaa gerçekten :hulya:[/QUOTE
Altlı üstlü oturunca aradaki seviyeyi iyi ayarlamak gerekiyor, herşeyin fazlası zarar...
yok tatlım yaa ayrı kirada olcaz biz mafoldumben
günaydın kızlaar, herkese hayırlı cumalar...
İşe yeni geldim, patrondan köşe bucak kaçıyorum :))
Ah benim kayınvalideciğim çook uzaklarda, geçen kurabiye yaptım benim yerimede ye diyo :))
E kadıncağız uzakta, neyse ben ona ne kurabiyeler yaparım hele bir oğlunu nüfusuma alayımda :))
Altlı üstlü oturunca aradaki seviyeyi iyi ayarlamak gerekiyor, herşeyin fazlası zarar...
günaydın esracım belkide öyledir :))
yok tatlım yaa ayrı kirada olcaz biz mafoldumben
kız ne oo kaynanamın yanında oturamadım diye mi ağlıyorsun:roflol:
:roflol: kız aynı sözüde nişanlım bana der hele bir barmağımı basayımda saan gör der :roflol: nüfus anlamında yani.:roflol: o zaman kurabiyede gerek kalmaz be nüfusa geçirdikten sonra sempatiksalakcinni
kız ne oo kaynanamın yanında oturamadım diye mi ağlıyorsun:roflol:
:)))) yok kız kira olduğuna ağlıyomm :roflol::roflol:
ne parmağı nee :icecream:lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?