- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #1.361
mrb ecem ben ilk defa yazıorum topiğe ama fikrimi sölemek istedim madem mutfak için bişey arıosun türk kahvesi yapan elektirikli cezveler var her markanın var sinbo'dan arzuma kadar ondan alabilirsin yanınada 2 'li kahve fincanları satılıo hani porseleni incecik olanlardan, ya da çay yapma makinesi ya da mutfak için önlük takımı ya da borcam alabilirsin ya da kahvaltılık koymak için kapaklı şeyler var onlardan olabilir ya da gümüş şekerlik alabilirsin bayramda gelio hem işine yarar cnm nasıl opuyorumnanaktan fiyat aralığı verirsen ona görede bişeyler söleyebilirm umarım yardımcı olabilmişimdir :kedi:
iyis sea
sen bana fikir versene hadi bakem
kayınvalideme bayram hediyesi alcam bugün
ama ne alcam hiç bilmiyom
kullanabilceği mutfak için falan bişiler almayı düşünüyom ama ne almalı
bu arada aslım yok bugün
neden alıosunki bişi onuda anlamadım amaa sizde adet mi bizde yeni geline k.valide bişiler alır bayramda ama yınede güsel bir fincan takımı yada ne bılım kettl falan olabilir olmayan bişisi varsa ondan alkii kullanacagı bişi olsun canım okk
Kızlarrr bi kaç tane nişan fotolarımdaopuyorumnanaktanzemuszemusn geçti elime paylaşıorum hemen sizlerleee:))))
bayıldım canım yaaaa...
çok güzel olmuşsun
çok yakışmışsınız nişanlınla allah tamamına erdirsin inşallah
kıyafetinde çok farklı ve hoş
çok güzel olmuşsun canım benim
kıyafetinin özellikle kıyafetinin kol kısmına bittim
müthiş yani
mutluluklar
aynen bende öle düşünüyorum ama bakıcaz artık
izin verirsen kıyafetinin bilgisayarıma kaydetmek istiyorum
yakın zamanda lazım olcak inş
nişan olcak yaza doğru ama şimdiden başladım model araştırmaya
bende seni arıorum kız nerelerdesın sen bugunn cok saol cnmm bugun geçti böle elime bunlar hemen yollm dedim sizde görun dıe sölemştim yaa nasıl begendn dimii gercektnn çok sevndimm ama her gusel sey gibi buda o gun cabucak bıttıı yarın 2 hafta olucakk wallaaa keşke yıne yapsakk :))))zemuszemus
çok güzel olmuş ben eteğini kabarık istiyorum ama kafamdaki üst bu
netten falan araştırdım benzer üstler var ama katalog çekimi ya abartılmış olabilir die düşünüyodum
ama seninkini görünce mükemmel durduğunu gördüm
hafif ömuza düşük galiba dimi
beyenmek ne kelime bayıldım sana :) canım benim yaa... düğünün dahada güzel olur inşallahh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?