2011 gelin adayları buyrun sohbete

anladık cnm
ben sen öle yazınca aklıma o an geldı
bana barı kımse getrmese
ablamın ceyısınden kalanlar var hıc almadım daha
getıren olursa bende baskasına verrım artık:roflol:

canım güzel bir baharat takımı olabilir.
kettle olabilir. ben almıştım sevdiceğimin annesine
şirin porselen çaydanlıklar var onlardan olabilir.
yada güzel bir fincan takımı.

saol emma
kahve makinası da iyi fikir
şekerlikte onlarıda yazdım listeme
fiyat aralığı 30-35 liraya kadar bişi alıcam ya
fazlası beni aşar çünkü

neden alıosunki bişi onuda anlamadım amaa sizde adet mi bizde yeni geline k.valide bişiler alır bayramda ama yınede güsel bir fincan takımı yada ne bılım kettl falan olabilir olmayan bişisi varsa ondan alkii kullanacagı bişi olsun canım okk

adet değilde canım ben hediye almasını da vermeyi de çok severim
bu ilk bayramımız güzel bi jest yapmak istedim

Kızlarrr bi kaç tane nişan fotolarımdaopuyorumnanaktanzemuszemusn geçti elime paylaşıorum hemen sizlerleee:))))

Eklentiler

• $farklı1.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 55
  • $farklı2.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 41
  • $farklı3.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 62
  • $farklı5.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 50
  • $farklı4.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 42
çok güzel olmuşsun canım benim
kıyafetinin özellikle kıyafetinin kol kısmına bittim
müthiş yani
mutluluklar

bayıldım canım yaaaa...
çok güzel olmuşsun
çok yakışmışsınız nişanlınla allah tamamına erdirsin inşallah
kıyafetinde çok farklı ve hoş

bende seni arıorum kız nerelerdesın sen bugunn cok saol cnmm bugun geçti böle elime bunlar hemen yollm dedim sizde görun dıe sölemştim yaa nasıl begendn dimii gercektnn çok sevndimm ama her gusel sey gibi buda o gun cabucak bıttıı yarın 2 hafta olucakk wallaaa keşke yıne yapsakk :))))zemuszemus

çok güzel olmuşsun canım benim
kıyafetinin özellikle kıyafetinin kol kısmına bittim
müthiş yani
mutluluklar

tşkkrlerr çok sevndim begenmenizeee evet kol kısmını falan komple benm tasarımım işte sevmıorum kolsuz modelleri kendını kollu modeller gösterıo benceee saol cnmm kaydirigubbakcemile5

aynen bende öle düşünüyorum ama bakıcaz artık
izin verirsen kıyafetinin bilgisayarıma kaydetmek istiyorum
yakın zamanda lazım olcak inş

nişan olcak yaza doğru ama şimdiden başladım model araştırmaya

evet araştr cnm benim hazıran ayında söz üm olmuştu ondan snra başladım modellere bakmayaa kaç ay düşün insanın kafası karışıo benm kafamda öle çok asırı kabarık bi model yoktuu zaten herkesın gydıgı klasık modellerdende istemıodummm bu modelide ordan burdan araştıra araştıra buldum öle kafamda yarattım etegı başka bı modelden kolu başka bı modellden yaptık işte bişiler :)))

çok güzel olmuş ben eteğini kabarık istiyorum ama kafamdaki üst bu
netten falan araştırdım benzer üstler var ama katalog çekimi ya abartılmış olabilir die düşünüyodum
ama seninkini görünce mükemmel durduğunu gördüm
hafif ömuza düşük galiba dimi

beyenmek ne kelime bayıldım sana :) canım benim yaa... düğünün dahada güzel olur inşallahh...

evet cnm omuzu düşükk gelio cokta rahat bır model oynarken falan hiç zorlanmıosunn tavsıye ederimmm cnmm :)

beyenmek ne kelime bayıldım sana :) canım benim yaa... düğünün dahada güzel olur inşallahh...

çok saol cnm benimm inş.senınkıde çok olurr canımm begenmenıze cok sevndımm gercektenn insan baya tedrgın oluo böle seylerde acaba görenlerde begenrmı dıe gerci ben çok begenrek dkktrdım ama yınede başkalarının fıkırlerınıde merak edıo insan çok saoll cnmm :asigim:

aslıhnkyk böcüğüm nerde hiç görünmuo bugunn oda görseydıı yaaa bakalım begencekmıydı o da ben olmazsam görürsen söle oda baksın fotolara ok cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…