- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #1.381
çok saol cnm benimm inş.senınkıde çok olurr canımm begenmenıze cok sevndımm gercektenn insan baya tedrgın oluo böle seylerde acaba görenlerde begenrmı dıe gerci ben çok begenrek dkktrdım ama yınede başkalarının fıkırlerınıde merak edıo insan çok saoll cnmm :asigim:
aslıhnkyk böcüğüm nerde hiç görünmuo bugunn oda görseydıı yaaa bakalım begencekmıydı o da ben olmazsam görürsen söle oda baksın fotolara ok cnmm
evet canım bende kararsız olurum o konularda acaba alıcam ama herkes beyenirmi v.s telaşı benide sarar.ama göze hitap eden bir renk ve model..eniştenin takımın rengide çok hoş...böyle damat gelin arasında uyumlu olmayı çok seviyorum.kravatıda tam uydurmuşsunuz walla maşallah allah kem gözlerden korusun.nişanlıgını kıraladınmı yoksa aldınmı canım
ay cnm sorma o renkte kravatı bulana kadar varyaaa öldük yaniii öle bi renk secmişimki sormaa ne pembe ne turuncu ne kırmızı hepsini arası mercen renkmiş bu yılın modasıymışş kumaşını gördüm moda evinde bayıldım bu olucak dedimm ilk etaptaa cnm özel dktrdım kendı istedgm gibi ama almadım kıraladım bıdaha sanki gyılcekmi dolap bekcisi ben gelinliğimi alıcam sadece çünkü o özel ve onu saklıcmmm 750 ye dktrdım buarada alsaydım 950 tl vercektım canımm gusel duaların içinn de cok saol cnmm aminn allahım hepimizi korusun kem gözlerdennn zaten sahneye bı cıktıkk mllet gözüünü alamıoo varyaaa bayıldıı herkess kmse bukadar gusel olacagımı düşünemıodu sankii ben zaten guselm ayolll:kedi:
satın alsaydın senden kiralamayı bile düşünebilirdim.o derece beyendim canım.sende istanbulda oturuıyosun sanırım neresinde istanbulun bu moda evi? 750 iyiymiş.. genelde hep öyle oluyo zaten.somon rengide deniyo o renge canım.o kravatı bulmak çok zor evet.bnm bi akrabamın nişanında o renk bi nişanlık beyenmiştik ama sırf renk yüzünden vazgeçtik kravat bulamayız diye kaydirigubbakcemile3
cnm bakırköyde gülüm moda evii kadın vitrinine astı bılee suann hemen meydandaa git al hemen cnmm kırala sende dahada uyguna gelır sana wallaa 500e falann çnkü ben özel dıkım yaptrdım öle oldu fıyatııı
bıtanem ama nisanda olucak bnm nişanım o zamana kadar kiralanır o senağlama
hımmm annadım cnm( sen yınede bı bakarsın bakırköye yakınsan eger yada aynısından dktırıverırsın :)
iyim aslım sen nasılsın
geldi elbise dümdüz gri bi elbise
degale yaka o kadar
benim düşündüğümden çok daha sadeymiş ama yapıcak bişi yok
44 beden almışlar tam oldu
ya beğendim de seninkinin kolları falanda çok güzel geliyordu
benimkininki uzun kollu düz iniyo
elbisenin tek olayı yakası
onun dışında dümdüz ben boynuna bi taşlı kolye takıcam
beğendim ama yine de seninkisi kadar güzel deil ama kumaşı falan çok kaliteli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?