2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar salon için problem olmaz
ist.da düğün yapmıcaz
burda sitenin havuzlu cafesi var orda kına yapıcaz.
kınayıda düğün gibi yapıcaz burdan gelemeyenler olursa gelinlikle görsün die.
son 1 saat kala kına yakılır die düşündük.
süslicem havuzu fln.mekan olarak güzel olcak kısmetse
nikah gününüde 6ay evvelden alalım dedim. çünkü alamazsam tarih eylüle kadar uzar gibime gelio :)

nisan cnm lepiden çilekten hbrim yok inş. güzel geçmiştir
güle güle kullan sende cicilerini

cimcime alın sderim haziran dolu olur çünkü
mayısta öle erken almak lazım

kızlar çıkıyrm ben
kayfe keyfi yapimm. görüşürüz sonra

Son düzenleme:

saol tatlım
sende inş istediğin tarihe gün alabilirsinopuyorumnanaktan

sanem aynısı sanırım alex.gidip bi görüşücem önce.
bu düğün işleri acayip stresli ya.sadece yer için bile bu kadar stres yapıyoruz.ha benim nişanlım benden rahat o ayrı meselekaydirigubbakcemile3

ayy gene düşmüşüm yaa
kızlar yoğunum biraz gelemiyorum her zaman
eğer aşağıda misafir görürseniz o büyük bi ihtimal benimdir
çünkü sayfa aşağıda açık duruyo
ama işlem yapılmadığı için sanırım otomatik atıyo sistemden

kızlar sizce buzdolabı nofrostmu olmalı yoksa nofrost kombimi hangisi daha kullanışlı olur.

merhaba sanemcim , ablamla görüştüm şuan ablam IPL makinası kullanıyorlarmış ama bir ay içerisinde diot marka kullanmaya başlayacaklarmış diot laser makinası daha iyimiş. ayda bir seans uyguluyormuş ve ortalama 8 seansta sıfırlama noktasına geliyormuş tavsiye ediyorum genital için laser diyor

canım diod zayıf tüyleri görmüyor diye biliyorum..yani ilk seans için diod iyi sonrasında farklı cihaz kullanmak gerekirmiş..gitiğim yerde diodda var epicare de ilk diodla yaptılar sonra epicare ile devam ediyorlar..bunu da söylermisin ablana acaba ne diyecek..sagol canım bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…