2011 gelin adayları buyrun sohbete

benimde öyle istememin sebebi
o kadar para verilcek
yakın akraba düğününde falan giyerim diye
bide dediğin gibi ev içinde olunca çok abartılı şeyleri yakıştıramıyorum
bu yaz arkadaşımın düğünü vardı gene bu tarz siyah elbise aradım zar zor buldum
şimdi de siyah istemiyorum diyemiyorum inadına siyah çıkartıyolar
ben daha çok füme gibi ya da böyle daha farklı ağır bi renk istiyorum
güzel bi yeşil ya da mor ya da gece mavisi gibi bişey ama şimdilik baktığım yerlerde bulamadım

evet cnm 39.90 tl di
dışarda bakmıştım pahallı gelmişti
hep erteledik nişanlımla.salona arıoduk böle bişiy iyi oldu :)

cnm dediğin gibi başka yerde de giyersin. benim içim sızladı sonradan ama normalde
elbise giyemiyrm ben o yüzden o tarz bişiy almak zorunda kaldım. şimdide verdiğim paraya acıyrm.dolap bekliyor işte
ama giymeseydimde içimde kalabilirdi çünkü kınada giymicem gelinlik giycem

hım sagol canım bakayım..masanın üstüne fotolarını paylaştıgın pullardan serpiştirebilirsin..farklı bişe gelirse aklıma söylerim canım

sagol canım.4 seanstan sonra gitmeyenler oluyormuş gittiğim yer öyle dedi

tmm cnm evdekilerle denedim hoş durdu
mum flnda koyarım belki.
kızlar markafoniden aldım şimdi.

çok hoş canım kaça aldın

yok cnm sadece stoklarla sınırlı yatak örtülerinde indirim var gibi bişiyler yazmışlar
ordaki yatak örtülerinin normal fiyatı 100 tl di onu biliyrm ama demekki daha düştü

sohbeti kaçırdım diğer sayfalara baktım ama bulamıyorum.benimde ihtiyacım var yatak örtüsüne hangi mağazadan yada markadan bahsediyosunuz kızlar?yardımcı olabilir misiniz?

kına bizdeç ok eğlenceli oluyor bu yüzden özellikle istiyorum ark minderlerde oturacak yerde etrafım çevrili ve kına o anda yoğurulup süreceğim felan gibi şeyler düşünüyorum farklı olsun dah zamana var ama hayalim öyle

kızlar bizde nikah yapıcaz inşallah 4 eylül 2011 de...benim nikah için şöyle bi fikrim var.nikah salonunda bir arkadaşımdan rica edicem...çakma muhabir olucak elinde mikrofon vede bir kameraman misafirlerle röpörtaj yapacak yakın akrabalarımız ve arkadaşlarımızla evlenmemizle ilgili duygu ve düşüncelerini alıcak muhabir olan:))) birde ben karaoke ile ilgileniyorum.nikahtan önce erkek arkadasım karaokede kenan doğulu gel gelinim şarkısını söylicek bende gökselin senden başka şarkısını birde murat evginin ben evleniyorum şarkısını beraber söyleyim kaydedicez...sonra nikah başlamadan önce o şarkılar çalacak...eski bir araba olacak gelin arabamız arkasına teneke kutular düşünüyoruz...birde bende kına gecesinde değişik şeyler düşünüyorum şuanda plan aşamasındayım...nasıl fikir sizce???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…