- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #14.841
mariah carey my all kıslar napim bu şarkımı olsun
ilk dans şarkımız yaaa
pandooo nerdesin sen kızz mutluu haberlerin verdinn ayakların yere basmıyorr tabiii:)))
günaydın denizcim nasılsın
Canım cumartesi günü salonlara bakıcaz. o yüzden sürekli netten salon araştırıyorum.
kır yerleri için fiyat listesi falan istiyorum. cumartesiye kadar çıkardığım yerlere bakıcaz =))
Canım cumartesi günü salonlara bakıcaz. o yüzden sürekli netten salon araştırıyorum.
kır yerleri için fiyat listesi falan istiyorum. cumartesiye kadar çıkardığım yerlere bakıcaz =))
kızlarrrrrr çok mutluyum bitti açıköğretim açıklandı bitti okulumuzzzzzzzzzz..askere yolayacagım inşallah aralıkta
çok güzell pandooo güzel ve şirin bir yer olur umarım olumunekankayizsmile
kızlarrrrrr çok mutluyum bitti açıköğretim açıklandı bitti okulumuzzzzzzzzzz..askere yolayacagım inşallah aralıkta
ben hiç salon bakmadım nişanlım yeni açılan bir salon var ynı semtte orda progrsamlara katılıyor bazen. orası ile anlaştı yarı fiyatına 3500 tl den 1500 tl hemen tututu şimdiden kasıma 2011 e kadar hep dolu erken tutmak daha avantajlı bende beğendim 800 kişilik güzel yakın herkes kendi imkalarıyla gidebilir yakın şans allahtan
bende kır istiyordum 3000 4000 istiyorlar çok geldi artı o kadar da verilmez herhalde
Günaydın hepinize kızlar
ben sağ bileğimi incilttim dün bugün nasıl geçicek merak ediyorum sarılı şimdi zor yazıyorum
ben hiç salon bakmadım nişanlım yeni açılan bir salon var ynı semtte orda progrsamlara katılıyor bazen. orası ile anlaştı yarı fiyatına 3500 tl den 1500 tl hemen tututu şimdiden kasıma 2011 e kadar hep dolu erken tutmak daha avantajlı bende beğendim 800 kişilik güzel yakın herkes kendi imkalarıyla gidebilir yakın şans allahtan
bende kır istiyordum 3000 4000 istiyorlar çok geldi artı o kadar da verilmez herhalde
Geçmiş olsun gizem. Nasıl incittin yaw.
Canım bizde kır istiyoruz ama burda 3000-4000 e bulsak. havada takla atıp yapıcaz.
İstanbul çok pahalı. Hesapladık kaba taslak en yakınlar 250 kişiyiz ortalama.
Ve bukadar çok olunca 20000 bini buluyor fiyat. ekstralarda var daha.
Artı şehir merkezine uzak yerlerde ulaşım da sorun.
Oyüzden salonda yapmaya karar verdik. Yoksa en başından beri istemiyoduk salon. Kısmet.
hayırlısı olsun canım salon olsun aynı atmosfer olacak nede olsa yine sevidklerin yanında sevdiğin yanında boşver önemli olan anı yaşamak en güzeli olacağına eminim allah rast getirsin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?