- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #14.801
az kalmışş sayılır canımmm marta.ben yenimahallede oturuyorum canım... bilgi verirsen çok iyi olur
ben de keçiörende oturuyorum canım benim nişanlım istanbulda oldugu için biz ankarada nikah istanbulda da düğün düşünüyoruz ben de ankaradaki nikah salonlarını arastırdım
Atakule Nikah salonu pazartesi-persembe arası 1.750 tl
cuma-pazar 2.000 tl
Antares Amade Nikah Salonu
Kurtuluş Vedat Dalakoy Salonu bir de seçeneklerimde bunlar var ikisinden de fiyat aldıgımda yazarım sana eger oda nikahı düşünüyorsan zaten Yenimahalle Belediyesinde yaptırırsın nikah memurunu salona getirmek istersen de 500 ile 750 arasında değişiyor fiyatları
canım benim kına ve nikah olaccak. ikisinide ankarada yapmayı düşünüyoruz...
öncelik vedat dolakay olmazsa yenimahalle belediyesininde nikah salonu varmış kokteyli falan. bu iki yer olsun dedik ama daha gidip danışmadım.
dediğin gibi ramazan öncesii yer bulamayabilirizz
Allahım yardım et
çok teşekkür ederimm canım olumunekankayizsmile
mariah carey my all kıslar napim bu şarkımı olsun
ilk dans şarkımız yaaa
elcin bilmiorum bebem yabancı şarkı istemiyrm ben
kimse bişiy anlamıo yaşlılar anlamsızca etrafına bakıo
o yüzden ben türkçeyi tercih edicem.
pervane çok hoşuma gidio melek daha ağır gelio birde soner arıca seni seviyorum var.
ayşe cnm senin gelinliğine dantel şeklinde pek uymaz ama kumaştan eldiven güzel olur
gelinlikçine sor o sana çeşit çıkarır bi dene.güzel durursa al sende
nasılsın canım?sizden kopmamak için hemen yeni üye oldum ve girdim napıyım çok alıştım size :)
kızlar bir sorum var, bi aksilik çıkmazsa temmuz gibi nikah yapacağız acaba hangi ayda gün alsak... beni aldı bi telaş yer bulamazsak bi daha bekle ramazan geçsin eylüle kadar...
kaç yıl beklemişiz 1-2 ay çok koyar yaaaa
ay kimsecikler yok...
Ben iyice sıkıldım yaa, hiçbirgün evimde ayaklarımı uzatıp oturamıyorum.
Şuan izlemek istediğim bir dizi var ama malesef ben başka odada olmak zorundayım.
Bıktım yaa, gelen gidenden, eniştemin yüzünden evimde rahat oturamamaktan...
İşten geliyorum hiçbirşey hazır değil, yemek bile yemedim, çünkü annem iş yapıyordu ve banada yaptırdı tabi...
Ablam saolsun hiç işe girmez, sabah kahvaltıyı yapar çeker gider, ben varsam ben yaparım, annem varsa annem...Şimdide çay demlettiler odaya kaçtım yapmıcam bişey işte, yesin içsinler, ama biliyorum bulaşıkları annem toplamak zorunda kalacak.
Bağırmak istiyorum yaa, çok sinirliyim hemde çook...
benim de uzunnn marta kadar :)))temmuz için önceden nikah günü alsan iyi olur canım ramazandan önce temmuz oldugu için çok yogun olur haziran ve temmuz ayları ankarada nerde düşünüyorsunuz nikahı ben arastırdım istersen bilgi verebilirim sana da :)
bende nikah günü aldım.
kim ne bilgi sorarsa yanıtlarım..
öptüm kızlar herkesi
yarın görüşürüz
rica ederim ben aldıgım fiyatları zaten burda paylasıyorum daha önceden de üyeligim vardı iptal edildi bugün yeniden üye oldum mesela ben düğün resimleri dış mekan çekimi istiyorum Ankara'da ki büyük stüdyolardan fiyat aldım 4.000 tlye kadar fiyat verdiler bana o da bana çok geldi gelinlik dikim fiyatlarını arastırdım 1.200'e bir yer buldum ben fiyat olarak arastırdıklarımı burdan yazarım zaten...
Bu arada Elçin arkadasım en yakın evlenecek olan sensin bugün gelin çiçegi kataloguna baktım çok güzel modeller vardır nişanlınla birlikte gidin birlikte karar verin son dakika karambole gelmesin...
selam kızlar
ders çalışmak için oturdum bilgisayar başına ama size bakmadan edemedim.
nişanlım beni ders çalışıyorum sanıyor.
neyse yazayım da başlıyım
didoşcum bazı nikah daireleri örneğin kadıköy 6 ay önce vermeye başlıyor örneğin temmuz ocakta başlıyor gibi. başvuracağın daireleri araştır. ben kadıköyde istiyodum ama erken saatler vardı. 12-12.30 falan o yüzden koşturmaca olmasın diye ümraniye oldu
zamanında başvuruları erken yapmak lazım.
teşekkürler tatlımm... sen nikah yapmışsın sana sorarım artık ileriki zamanlarda
gerçekten 4.000 çokmuş canım...
1.200 e diken yer neresi acaba öğrenebilir miyim canım
Tabiki canım And Çarsısı Kızılay kuzenim diktirmişti ben de fiyat sordum 1.200 dediler ama ben de dikim çok önemli oldugu için arastırıyorum sen de arastırırsan benimle paylaş fikir alışverisi yaparız...
Aysecim Kolay gelsin canımm nikahtan önce yemek davetleri basladımı :))
Bu arada sana bi sey sorcam sen istanbuldamı yasayacaksın yoksa baska bir sehire mi gelin gideceksin eger istanbuldaysan sen,ben,cimcime ve elçin istanbuldayızkaydirigubbakcemile2
tabiki canım fiyat öğrendiğim zaman haber veririm sanada...çok beğendiğim olursa hazır da alabilirim doğrusu.. Allah yardımcımız olsun bakalım
@Pandomim
hosbulduk canim yaaaa...ya nick benim üniversitedeki ögrenci numaram =) haha aklima baska birsey gelmedi, pek yaratici olmadi ama neyseeeee
ya kizlar hepimize mutluluklar vallahi diliyorum ve sabir sabir sabirrr ya dügün telasi kolay degil... sempatiksalakcinni
ya bu ara ayri postlardan coklu nasil alinti yapabiliyorum :S yeni oldugum nerden belli yaaa rezilllll, hepiniz cok profesyonellesmissiniz =))))
hazırda da çok güzel modeller var Akay Gelinlikte çok güzel modeller var ama hazır gelinlikler daha mı pahalı ben öyle bir sey duydum doğrumudur bilmiyorum
hazırda da çok güzel modeller var Akay Gelinlikte çok güzel modeller var ama hazır gelinlikler daha mı pahalı ben öyle bir sey duydum doğrumudur bilmiyorum
kurban bayramından sonra kızılaydan başlıcam fiyat araştırmasına
keseye göre bulabiliriz galibaaa
aslında keseden önce düşünmem gereken şey ben zor beğeniyorummm..
geçen hafta 1 baharat takımı aldım altı üstü 1,5 saat mağazada dolaştım halbuki istediğim bi modeldiidelikafadulden
Tabiki canım And Çarsısı Kızılay kuzenim diktirmişti ben de fiyat sordum 1.200 dediler ama ben de dikim çok önemli oldugu için arastırıyorum sen de arastırırsan benimle paylaş fikir alışverisi yaparız...
Aysecim Kolay gelsin canımm nikahtan önce yemek davetleri basladımı :))
Bu arada sana bi sey sorcam sen istanbuldamı yasayacaksın yoksa baska bir sehire mi gelin gideceksin eger istanbuldaysan sen,ben,cimcime ve elçin istanbuldayızkaydirigubbakcemile2
@Pandomim
hosbulduk canim yaaaa...ya nick benim üniversitedeki ögrenci numaram =) haha aklima baska birsey gelmedi, pek yaratici olmadi ama neyseeeee
ya kizlar hepimize mutluluklar vallahi diliyorum ve sabir sabir sabirrr ya dügün telasi kolay degil... sempatiksalakcinni
ya bu ara ayri postlardan coklu nasil alinti yapabiliyorum :S yeni oldugum nerden belli yaaa rezilllll, hepiniz cok profesyonellesmissiniz =))))
çoklu alıntıyı bende öğrenmek isterim doğrusuuuvereliniortak:uhm:
kurban bayramından sonra kızılaydan başlıcam fiyat araştırmasına
keseye göre bulabiliriz galibaaa
aslında keseden önce düşünmem gereken şey ben zor beğeniyorummm..
geçen hafta 1 baharat takımı aldım altı üstü 1,5 saat mağazada dolaştım halbuki istediğim bi modeldiidelikafadulden
ay o bende de var vallah möbilyalari nasil alicagiz bilmiyorum yaa hosuma giden seyler hep cok pahali =((((
bi catal takimi almam icin vallah iki ay aradim ayiptir söylemesi hahaha
iste insan istiyor ki hep en güzeli olsun =)))
alıntı yap yanında hq varya ordan canım çoklu alıntı yapabilirsin forum outlet mudodan çok uygun fiyata baharatlık aldım ama beyaz ve ahsap takip edebilirsen orayı takip et bazen çok uygun fiyatlar oluyor
Ben de maasımı aldıktan sonra Çıkrıkçılar yokusuna çıkmayı düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?