2011 gelin adayları buyrun sohbete

uzaklık lafı duydum mu sinirlerim zıplıyor.alıştıramadım bir türlü kendimi bazen psikolojik tükenmiş oluyorum bazende güçlü :sinifsinif: dengesiz gidiyorum bakalım

elçincim uzak demek az kalır şırnak nere konya nere bi düşün ilk günlerim oralarda heba olacak 2 yıl orda kalacağız mecburu hizmetten

canım sende üzme kendini şırnak napalım orada bizim memleketimiz
tabi küçük yer ama napacaksın sende idare etmek zorundasın memurmu
nişanlın canım

sanemcim baktınmı canımm
canım siteye giremedim bakcam birazdan yine

bizde lojmanda oturacağız boya gerekiyor dedi nişanlım hangi renk yapacağız görmem lazım evin durumunu boshayallersmile
hım ne lojmanları canım..
ben geldim ben beeeennn :)))
hoşgeldin züleyha

sagol aylin ama üzülme lütfen.ama baban sanki birazcık geciktirmeye calısıyor gibi geldi.biricik kızını vermek bayagı zor geliyor ona.onlarında işi zor.inşallah hallolur canım

gözün aydın canım askerlikte kısaldı galiba tez zamanda kavusursunuz inş

hadi gözün aydın tatlımmm sağ salim gitsin gelsin senide everelim :))))))
inşallah kızlar ya dua edin

aylincim canım inş. herşey yoluna girer ya
annen nie böle yapıyo ki iş annelere düşüyor
bu konularda annele bidaha konuş canım bir
a.s

[

elçin bacım neler yazmışsın öyle ((( inan varya ağlamamak için zor tutuyorum şuan kendimi.. Bende ailemden uzağa gideceğim kimsem olmayacak affffff Allahımm Allah kolaylığını versin gülüm.. Sadece sevdiğin insana kavuşuyorsun onu düşün canım benim..:1hug:

saol canım benim şuan çok kötüyüm bogazıma başıma acayip ağrılar girdi
nasıl birşeymiş bu ya ne zormuş nee allahım sabır versin

saol canım benim şuan çok kötüyüm bogazıma başıma acayip ağrılar girdi
nasıl birşeymiş bu ya ne zormuş nee allahım sabır versin

Canım beniim yaaa Rabbim kolaylığını versin dermanını versin.. Ne mutlu ki sana hayırlısı ile gelin gidiyorsun.. Rabbim iki cihan saadet i nasip etsin gülümma.s.

Kızlar hepinize merhaba baya yoğunum artık hiç uğrayamıyorum gecede uykuma yenik düşüyorum ve açıpta size iki kelam yazamıyorum mafoldumben
eminim geçmiş almııışşş başını gitmişşşttiiirrr kaydirigubbakcemile3
Artık geldiğimde bakabildiğim kadar bakarım bir günn sempatiksalakcinni

Sizleri özledimm olumunekankayizsmile

Çok çok çok öpüyorummm Şeniz

Allah kolaylık versin dugiia.s.

Çok saol bitanemm olumunekankayizsmile

Nişanada az kalmış :lepi:

evet gülüm 24 gün kaldı çok şükür zaman geçiyor.. Hayırlısı ile birde nişanı yapaydık.. Ondan sonra askere gidecek senle o zaman kader arkadaşı olacağız. Rabbim cümlesine hayırlısı ile gidip hayırlısı ile teskerelerini almayı nasip etsinn inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…