2011 gelin adayları buyrun sohbete

Duygu bizde seni özledik yavru. İşlerini bitir gel canım =))

Yasemin kız sen nişanlığını ne yaptın.

:)))) ayyy aslııı beklemede cumartesi yasin geliyor beraber bakacağız bidee.. geçen gelinlikçi ne dedi biliyormusun ne kadar rahatsın dedi ben senden daha çok heyecanlandım dedi :hulya:

:)))) ayyy aslııı beklemede cumartesi yasin geliyor beraber bakacağız bidee.. geçen gelinlikçi ne dedi biliyormusun ne kadar rahatsın dedi ben senden daha çok heyecanlandım dedi :hulya:

Aynen canım aşırııııııııı rahatsın sen ya =)))
Bi yandan güzel bişi de bi yandan değil.
yinede yaver gidiyo ama hep şansın ))

Aynen canım aşırııııııııı rahatsın sen ya =)))
Bi yandan güzel bişi de bi yandan değil.
yinede yaver gidiyo ama hep şansın ))

aslıcımm ben bi kaç kıyafet beğendim kimseden destek göremedim hazır dediler durdular bende daha umursamıyorum açıkcası. iki yer buldum onları kenarda bırakıyorum şimdi hiçbirşey bulamazsak o iki yerden biri olur diye düşünüyorum. hele bi gelsinn bi yasin eminönünü bi gezinelim güzel birşeye denk gelmezsek valla beğendiğim o yere götüreceğim..

yaseminde benim gibi yumurta taktiğini uygulayacak ondan bekliyor:)))))

kızz anacımm sabit fikirliyimdir birşeyi beğendimi daha aranmak istemem bitane beğendim onay çıkmadı diktirmek için beğendim yine onay çıkmadı bendeee saldımm çayıraaa şimdi sevgili eşimm halledecekk :))) karışmam ben anlamam dedi kuzum bütün iş ona kaldı kaydirigubbakcemile3

Ayy 24 gün ne ki yaaa hemen geçer bitanem hiç merak etmee sositososito
İşte ondan sonrası için bişey diyemiycem -tatlicadiarzu-
Ben bekliyorum hala askerimi sende gönderde kader arkadaşı olalım vereliniortak
Ama sıkıntı yapma ilk zamanlar zor oluyor asker yolu beklemek ama ben şimdi şafak sayıyorum öyle olunca daha zevkli oluyor Şeniz
İnşallah rabbim hepsine yar ve yardımcı olsun ve kısa zamanda teskerelerini alıp dönsünler yuvalarına inşallah :Saruboceq:

Şafak 103 turkbayragi

Son düzenleme:

gülüm aralık 12 asker benim paşam. beraber bekleriz artık. bana özellikle ilk günler çok çok zor olacak gibi çünkü uzakta olsakta tel ile sürekli irtibattayız ayy ne biliyim çok zor yaaa. Hayırlısı ile teskeresini alır inşallah gülüm. nerde asker enişte....

duygucum bizde seni özledik kuzum arada ugraaa

olumunekankayizsmile ayy bendeee çok özledim hepinizi.. uğrarım arada inşallah :Saruboceq:

Duygu bizde seni özledik yavru. İşlerini bitir gel canım =))

Tamam Aslı kız
İşleri bitirip gelicem inşallah.. Şeniz

Ayy 12 aralık yıl dönümümüz bizimm boshayallersmile
Tam 7 sene oluyor o gün... Vayy anasını yaa... benneyaptımki
İkinci kez ayrı geçiricez ama olsun napalım hayırlısı mafoldumben
Canım acemi birliğinden sonra telefon alır yanına belki o zaman hiç sıkıntı çekmezsiniz..
Çok saol canım inşallah hayırlısıyla tüm askerlerimiz alır teskerelerini..
Benim askerim Ordu'da Jandarma turkbayragi

olsun gülüm son ayrı geçirmeniz olsun inşallah ömür boyu birlikte olun ondan sonra inşallah... ordu güzel yer kızz

ne güzel elcintih cim allah herkese böyle gelin olmayı nasip etsin canım hüznünü anlıyorum ablam giderken yaşadık bunları ama hayallerine kavuşuyorsun uzaklıkta artık biliyorsun türkiyede tatil bol gelirsin eşinle güzel şeyler okudukça ben yaşıyormuşum gibi heyecanlanıyorum mutlu günler seni bekler sayılı günün var allah hakkında hayırlısını versin canım

DUGİMMMMM
[hoşgeldinn canım ya

özledikk senii

Canımm hoşbulduk ama birazdan kaçıcam yinee mafoldumben Bende çok özledimm sizleri..
Ama dağ olmuş evraklarım var her yanımı sardılar mafoldumben
Ve yapmam lazım şirketin durumu hiç iyiye gitmiyor bunları bitirmeden kapanırsak yanarım zemuszemus

olsun gülüm son ayrı geçirmeniz olsun inşallah ömür boyu birlikte olun ondan sonra inşallah... ordu güzel yer kızz

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Amiiinnn canım benimm inşallah hepimiz ömür boyu eşlerimizle mutlu,sağlıklı ve bir ömür boyu beraber oluruz..
Bakalım görücez (çaktırma pazar günü gidiyorum tek günlüğüne yanına)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…