- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #15.061
eee barmakk atanlar ne olacak o kadarda şirin bakma yani :roflol:
hhahaha alemsin kız cimcime. =)) :roflol:
HAYDİİİ BUL BULLLLLLa.s
Yok kız kardeş kardeş bekliyos.
Sadece bi kere minibüste tacize uğramıştım, hatta kimseye diyemedimde burada konu açmıştım, ayy aklıma geldikçe sinir oluyorum hala...
:1hug:
kız buda nişanlından sana gelsinn gözlerini pörtltmiş gayet samimi bir şekilde hem çalıyor hem söylüyor:roflol:
Bayıra karşı yatır beni Tırmala beni kaşı beni:jeyyar::roflol:
kız buda nişanlından sana gelsinn gözlerini pörtltmiş gayet samimi bir şekilde hem çalıyor hem söylüyor:roflol:
Bayıra karşı yatır beni Tırmala beni kaşı beni:jeyyar::roflol:
saflardan korkacaksın cimcime valla kurt kesilirler görürsün fazla yaklaşma:mymeka:
Silahım yüzüğüm :))
Sapıklar içinde eşarp iğnelerim var :))
ya cimcime ille manyak bir espri bekliyorsun sıkıyorum kendimi :roflol: sapığa iğnemi geçer ya adamdaki silah n eolacakk töbee yaa :roflol:
Kız bi kere minibüsteydim yine (bu vakalarda hep minibüste oluyo yaa, adamlar aşkamı geliyo nedir) birisi arkadan benim kaburgaları kaşıyo yukarı aşağı, ilk önce anlayamadım, sonra pür tikat kesilince arkada bir hayranım olduğunu farkettim, Senmisin bana dokunan çıkardım iğnemi sertçe bir batırdım eline, arkada bir hareketlilik oldu seside çıkmadı :))
Bir daha sıkıysa dokunsun, inerkende bir bakış attım, artık beni görüyosada kaçıyordur heralde :))
Kız bi kere minibüsteydim yine (bu vakalarda hep minibüste oluyo yaa, adamlar aşkamı geliyo nedir) birisi arkadan benim kaburgaları kaşıyo yukarı aşağı, ilk önce anlayamadım, sonra pür tikat kesilince arkada bir hayranım olduğunu farkettim, Senmisin bana dokunan çıkardım iğnemi sertçe bir batırdım eline, arkada bir hareketlilik oldu seside çıkmadı :))
Bir daha sıkıysa dokunsun, inerkende bir bakış attım, artık beni görüyosada kaçıyordur heralde :))
off fkarnımmm :)))) cimcimee yarın bu konuya değinecem:))
çıkıyorum kızlar öptüm sizleri iyi akşamlar yarın görüşürüz:)))
allah seni adam da iyiki dememiş sarkıntılık yapıor kız şimdi erkekler ney apıyorsunuzzz bayan diyor :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?