2011 gelin adayları buyrun sohbete

ya cimcime ille manyak bir espri bekliyorsun sıkıyorum kendimi :roflol: sapığa iğnemi geçer ya adamdaki silah n eolacakk töbee yaa :roflol:

Kız bi kere minibüsteydim yine (bu vakalarda hep minibüste oluyo yaa, adamlar aşkamı geliyo nedir) birisi arkadan benim kaburgaları kaşıyo yukarı aşağı, ilk önce anlayamadım, sonra pür tikat kesilince arkada bir hayranım olduğunu farkettim, Senmisin bana dokunan çıkardım iğnemi sertçe bir batırdım eline, arkada bir hareketlilik oldu seside çıkmadı :))
Bir daha sıkıysa dokunsun, inerkende bir bakış attım, artık beni görüyosada kaçıyordur heralde :))

iyi yapmıyın kız ellerine sağlık vereliniortak

allah seni adam da iyiki dememiş sarkıntılık yapıor kız şimdi erkekler ney apıyorsunuzzz bayan diyor :roflol::roflol:

Ben artık gideyim, sayenizde klavyeyi 10 parmak öğrendim, artık bakmıyorum bile :))
Patroncumda evde kendimi eğitiyorum sanıyo, ne bilsin öğretmenimin kk olduğunu :))
Öperim kısslaar, belki akşam gelirim, evde yalnız olcem malum...
Evimin tadını çıkarayım, umarım misafir baskınına uğramam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…