2011 gelin adayları buyrun sohbete

Uzaga gelin gidecekler listemiz ;

Meltem İstanbul

Elçin İstanbul

Esra Igdır

Deniz Şırnak

Yasemin Ankara

Giz Bodrum

Sonbahar İstanbul :teytey:İstanbul gelinleri önde sonbahar sen istanbulun neresine gelin gideceksin canım?

slm kızlar
sizinle paylaşıp çıkmak zorunda kaldım hemen.nişanlımlardaydım.yeni geldim eve.
evet yerimiz tutuldu tarih kesinleşti.darısı başınıza.3.800'e anlaştık.anlaşmalı fotoğrafçısı da 300 tl istedi o akşam için.biz diğer fotolarımızı da orda çektirmeye karar verdik.dış mekan çekimi yapılacak çok büyük ihtimalle.
ayrıca kızlar düğünde bana takılacak altınları da aldık.kuyumcu arkadaşımız altın fiyatlarının yükseleceğini söyledi.bizde düşündük ettik almaya karar verdik.hasır seti ve 1 bilezik aldık.kayınpederim de 1 bilezik alıcakmış sanırım.bizde tüm yük nişanlımda maalesef.babası eski futbolcu ama hiç birikim yapmamış.bi emekli maaşıyla düğün yapamazdı yani.nişanlım 5-6 yıldır çalışarak hatrı sayılır bir birikim yapmış.onunla alıyoruz işte bişeyleri

cnm nişanlımın işi güngöende o yüzden oraya yakın bi yer olcak sanırım bahçelievlerde yakınmış
ya bahçelievler ya da güngören haznedar olur oturcağımız yer

seaster hayırlısı olsun takılarınıda güle güle kullan
evet kızlar bende söyleyeyim altın fiyatları çok çıkıcak
bende bunu düşünerek aldırdım aileme takcakları takıyı
hatta nişanlıma söledim onunlada bakcaz.
cnm senin kayınpederin bir bilezik alıomuş yine
bizde kayınvaldem hiçbişiy almıo.

sonbahar aynen öle.yapacak bişey yok.nişanda da 1 bilezik takıldı.ben kullanmadığım için duruo öle.onu da vericem düğünde tekrar takılsın

eğer birikim varsa altınları mutlaka alın bencede

canlarım ya kayseriyi bilenler yardım etsin lütfen.kaynanamlar kayseri flamingo düğün salonunun kapalı kısmın tutmayı düşünüyor nasıl bir yer sizce.bir kaç resmini gördüm pek karar veremedim.daha iyi yerler olabilir miydi aceba bilenlr yorum yapsın lütfen

Hayırlı olsun canım bizde de aynı durumlar geçerli nişanlım ve ben çalışıyoruz birikim yapmaya çabalıyoruz benim dedem mesela a'dan z'ye herseyini yapmış babamın annelerimizin zamanında daha mı kolaymış evlilik şimdimi hersey zorlaştı ben anlamıyorum ki ya da gerçekten artık paranın hiç değeri yok
cnm nişanlımın işi güngöende o yüzden oraya yakın bi yer olcak sanırım bahçelievlerde yakınmış
ya bahçelievler ya da güngören haznedar olur oturcağımız yer

Ben de canım Çekmeköy Ayşe ve Esra yakın bana galiba kaydirigubbakcemile2

kleopatra inanki dediğin gibi paranın değeri yok.borçsuz atlatabilir miyiz dedik ama sanırım 5.000 tl falan daha gerekecek bize.son dakikalarda nakit para çok lazım oluyor.allah yardımcımız olsun

kleopatra inanki dediğin gibi paranın değeri yok.borçsuz atlatabilir miyiz dedik ama sanırım 5.000 tl falan daha gerekecek bize.son dakikalarda nakit para çok lazım oluyor.allah yardımcımız olsun

evet nakit para çok lazım olacak kuaför araba süsleme gelin çiçeği bahşişler ... vs düğün yapıyorsanız düğün salonunda çok bahşiş alıyorlarmış bana öyle söylediler Amin canım Allah yuva yapanla ev kurana yardım edermiş bize de yardım eder sen canını sıkma bir sekilde olur mutlaka...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…