- 27 Aralık 2009
- 5.743
- 7.502
- 398
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #15.081
..................uzaga gelin gidecekler listemiz
Meltem İstanbul
Elçin İstanbul
Deniz Şırnak
Esra Igdır
Yasemin Ankara :teytey
Gizem Bodrum :1hug:
:
selamsss
kızlar biz düğün yerimizi tuttuk.25 haziran 2011 de düğünümüz!!!
Pandomim izin verirse uzaga gelin gidecek gelinler listesi yapalım bi de :)
Meltem İstanbul
Elçin İstanbul
Cimcime ismini unuttum bitanem Igdır
Deniz Şırnak baska varmı kızlar ailenizden uzaga gelin gidenler ....
selamsss
selamsss
selamsss
Uzaga gelin gidecekler listemiz ;
Meltem İstanbul
Elçin İstanbul
Esra Igdır
Deniz Şırnak
Yasemin Ankara
Giz Bodrum
Sonbahar İstanbul
Didoss uzak ama şehir belli değil (Mart ayında belli olacak tayin yerine göre gideceğim eme memleketten uzak olurum büyük ihtimallee)
Uzaga gelin gidecekler listemiz ;
Meltem İstanbul
Elçin İstanbul
Esra Igdır
Deniz Şırnak
Yasemin Ankara
Giz Bodrum
Sonbahar İstanbul :teytey:İstanbul gelinleri önde sonbahar sen istanbulun neresine gelin gideceksin canım?
Hayırlı olsun canım bizde de aynı durumlar geçerli nişanlım ve ben çalışıyoruz birikim yapmaya çabalıyoruz benim dedem mesela a'dan z'ye herseyini yapmış babamın annelerimizin zamanında daha mı kolaymış evlilik şimdimi hersey zorlaştı ben anlamıyorum ki ya da gerçekten artık paranın hiç değeri yokslm kızlar
sizinle paylaşıp çıkmak zorunda kaldım hemen.nişanlımlardaydım.yeni geldim eve.
evet yerimiz tutuldu tarih kesinleşti.darısı başınıza.3.800'e anlaştık.anlaşmalı fotoğrafçısı da 300 tl istedi o akşam için.biz diğer fotolarımızı da orda çektirmeye karar verdik.dış mekan çekimi yapılacak çok büyük ihtimalle.
ayrıca kızlar düğünde bana takılacak altınları da aldık.kuyumcu arkadaşımız altın fiyatlarının yükseleceğini söyledi.bizde düşündük ettik almaya karar verdik.hasır seti ve 1 bilezik aldık.kayınpederim de 1 bilezik alıcakmış sanırım.bizde tüm yük nişanlımda maalesef.babası eski futbolcu ama hiç birikim yapmamış.bi emekli maaşıyla düğün yapamazdı yani.nişanlım 5-6 yıldır çalışarak hatrı sayılır bir birikim yapmış.onunla alıyoruz işte bişeyleri
cnm nişanlımın işi güngöende o yüzden oraya yakın bi yer olcak sanırım bahçelievlerde yakınmış
ya bahçelievler ya da güngören haznedar olur oturcağımız yer
kleopatra inanki dediğin gibi paranın değeri yok.borçsuz atlatabilir miyiz dedik ama sanırım 5.000 tl falan daha gerekecek bize.son dakikalarda nakit para çok lazım oluyor.allah yardımcımız olsun
selamsss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?