- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #15.141
bursada yağmur var kışlıkları yerleştirmrk lazım artık dolaplara kızlar soğuk şimdi sıcak bir ıhlamur söyledim hasta olacak gibiyim sanki
oooohhh abladanda izin çıktı arıyom hemen laelaelaelaelae
sabah sabah iyi damar yapıyoruz valla offf ya bağlandık müslüm baba ya yine:gitme:
aa bak ben geliyom muhasebeci olarak istambula beni al gariii
zuhal kızzz bacaklarım dondu vallaa napem çağırammı aşkitomu :))))
kızz adamın aklına zorla sokuyorsun yaa benimde popom hiç ısınmaz kış yaz nedendir bilmem ya sempatiksalakcinni
son ana kadar insan noldugunu gerçekten anlaymıyor takiii.düğün günü gelip çattığında ennem baban kardeşlerin gittiğinde kocanla başbaşa kalana kadar:roflol: sonunda sapıttım..baglayamadım
kızzzzz cadalozzzz kudurtma kış vakti çucuğuuuu :tomato:
bende öyle düşünüyodum ama hem iş hem ev yapamam diyodum çalışmak istemiyodum amaa düşündümde ilerde daha iyi bi hayat olurm be tatlımm.. bende evlendikten sonra bi 5-6 ay dinlenip öyle çalışmaya karar verdim ..naniknanik
hımmmm kızzzz sabah gelirken bizim orda gelinlikçilere bakıyordum otobüstebi baktım tam istediğim renk ve çok şık bir model anamm bi güzeldiki kaç paradır acabaaa bugün akşam soracağım..
aa bak ben geliyom muhasebeci olarak istambula beni al gariii
kızz adamın aklına zorla sokuyorsun yaa benimde popom hiç ısınmaz kış yaz nedendir bilmem ya sempatiksalakcinni
duygucummm 100 gününmü kaldı canım
süperrr
gel arada özletiyosun
aslıımmm aradım nişanlığı sormak iiçinnn 1.100 dedi ama 1000 e veririrz dedii yuhh yanii yaaaaaaa
akannehir akannehir :bbo:
bundan eniştenin haberi var mııı :roflol::roflol:
varyaaa çok beğendimm yaaa böyle birşey olmasa şaşardımm hayırrr her yerde en fazla 800 ken orda nasılda 1000 tl oluyor amann((
Uzun kabarık bi model herhalde dimi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?