2011 gelin adayları buyrun sohbete

varyaaa çok beğendimm yaaa böyle birşey olmasa şaşardımm hayırrr her yerde en fazla 800 ken orda nasılda 1000 tl oluyor amann ((

kız 1000 tl ne öyle burda gelinlik kınalık ve bindallı kiralaması bile o fiyata gelmiyorguclubacismile hatta ben nişandaki elbisemi 60 tl kiralamıştımda nişanlımın gözleri fırlamıştı yerinden:roflol: 400 ü hazırlamış garibim tabi:roflol:

ayy bende ona şaşırıyorum ya zaten ne ayrıcalığı varsa. kiralık düşünmüyoruz o yzden sormadım ne kadr ama kesin 900 der onadaaa.. kızz sende amma ucuza kiralamışsın :)) tabi yerinden fırlar

Pahalıymış canım bide şöyle düşün bi daha hiç giyilmiycek yani
benim kabarık değildi
tek gelinliğim öyle olsun istedim
inş.gönlündeki gibi bulursun :)

inşallah canım benim.. neyse kısmet nerde bilmiyorum ama aramaya devam kaldı 23 gün :))

ayy bende ona şaşırıyorum ya zaten ne ayrıcalığı varsa. kiralık düşünmüyoruz o yzden sormadım ne kadr ama kesin 900 der onadaaa.. kızz sende amma ucuza kiralamışsın :)) tabi yerinden fırlar

ne yapayımbeğendiğim elbise o fiyatmış bide uygun burda fiyatlar ya bak elbisemi göstereyim yasooooolumunekankayizsmile

Yasemin pazarlık yapılırsa kiralık için bence baya indirim yapar gibime geliyor.
sonuçta kışa girdik ne bilim ya . temennim o yönde canım

ayy canlarım yaa herkes beni merak etmiş
bugünü anca okuyabildim
gelince hemen yazayım
sonra okurum geçmişi dedim
içime doğmuş beni merak ettiğiniz galiba
hepinizi çok seviyorum
yanımda olduğunuz ve destek verdiğiniz için
çok teşekkür ederim
hepinizi ayrı ayrı öpüyorum opuyorumnanaktan

günaydın kızlar nabersiniz
akşam babamla konuştuk nihayet
bu akşam geliyolar
acayip heyecanlıyım

çok sağolun canlarım
yaa bide bendeki heyecanı düşünün
ölücem yani heyecandan
midemde kelebekler uçuşuyo vallah kaydirigubbakcemile3

şükür hadi gözümüz aydın..:lepi: akşam neler olacak acaba baban verir inşallah senikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…