2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ay canııım, sen orda döktürürken bizde burada döktürürüz artık :teytey:
Elçin canım habersiz bırakma bizi, er yada geç gel olurmu?

gelecem şekerlerr ya ama ne olur dua edin kınam açık yerde
olacak yağmur yağmasın hava yağmurlu gösteriyormuş güzdüz
çok sıcaktı inş. yarın akşamda sıcak olur ya dualarınıza ihtiyacım var

slm kızlarrrr ben geldim ama gitcem bu aralar pek ugrayamıyorum
şöööyle bi geçmişe göz attım dokunmalar ten uyumları falan bakıyorumda kızlar
aklinialirimsmile

İçinizde nişan kurdalesi yutmayan varmı
Benn yutmadım nişan kurdalesi :))
Ben de bu konuda çok kararsızım nikah yapsak diyorum nikahtan sonrada gençler hep beraber kop kop yapmaya gitsek diyorum bu sefer de büyüklere ayıp olacak diye düşünüyorum benim babamla dedem de düğünden fazla hoşlanmıyorlar en iyisi nikah+kokteyl galiba ...
Canım havuza balonlar at çiçekler at çok güzel durur beyaz balon beyaz çiçekler...
kızlar selam
okudum
bencede belli sınırlarda fiziksel paylaşımlar güzel
erkek bu yüzden soğumaz aksine ısınır
Aysenin dediklerine katılıyorum esracım evliligin ilk aşaması olan nişanlılık dönemindeyiz bu tür fiziksel yaklaşımlar yasamamız çok normal öpüşmeler dokunmalar hem de ilk geceyi daha rahat atlatırız...
inş. kıslar herşy güsel geçerrr
sizlere sonra eklerim resimleri

Büyük gün geldi çattı desene Elçin mutluluklar canım resimlerini bekliyoruz..

Deniz bu arada nişan elbiseni gördüm aynı senin tarzın kokoş :)))

slm kızlarr

ben de gelinlik ayakkabısı için model bakıyorum.hem sezon sonu şu an baya indirimde ayakkabılar.gelinlikçim ayakkabını da al dedi.provalarda kullanacakmış.iç çamaşırı için bile marka verdi

deichmanda çok güzel bir model görmüştüm ben krem rengi kırık krem gibi üzeride gipürlüydü fiyatıda 49.90'dı canım varsa bir bak fikir olur iç çamasırı hangi marka alacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…