- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #15.361
uyyyy kuzummm benimm üzülmeee datlumm olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3
emin ol öğrendiklerim oluyo kız burdan kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile
ondan şüphe yok kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun canım maşallah ii tutmuşmerhaba kızlar!!!
Yerimizi tuttuk bile:)
samsun neco düğün salonu.yemeksiz.pasta ve kola ikramı olacak.
Ayırdığımız bütçe 3000 tl idi ancak 3800e anlaştık
erkekler her bi aşamada işlerini dahada garanriye alıyorlar gibi geliyor banada ne kadar dogru bilememerkekler işini garantiye aldımı daha rahat davranıyorlar . Sözlerini geçirmye çalışyorlar yani kendi istediği fikre zikre sokmaya çalışyıorlar arkadaşım diyordu ben çiçek değil sanki nişanlısı ahmet oldum diyordu bazen. Cinsel birleşme olunca da öyle bir durumla karşılamadığım için duyduklarıma istinaden o bazen bir tehdit niteliğinde de olabiliyor sürekli gün yüzüne çıkıyor ve hep istiyor yapmayıncada sanki bir yabancıymış gibi davranıyor diyordular
Ten uyumuna bakışınız nedir kızlarrr
Ten uyumuna bakışınız nedir kızlarrr
O neki :))
Yasemin'cim beni ilk öptüğünde geri dönüşünde 2 gün falan görüşememiştik, daha doğrusu eskisi gibi sık görüşemedik, tabi ben karalar bağladım, nasıl öptürdüm kendimi diye :)) Sırf bu yüzden benden soğudu diye düşünmüştüm :))
O neki :))
Yasemin'cim beni ilk öptüğünde geri dönüşünde 2 gün falan görüşememiştik, daha doğrusu eskisi gibi sık görüşemedik, tabi ben karalar bağladım, nasıl öptürdüm kendimi diye :)) Sırf bu yüzden benden soğudu diye düşünmüştüm :))
:)) Ya anlatamadımmı acaba :))
Açıkçası bazen nişanlımı öperken bile şüpheye düşüyorum, acaba bunları yaşayınca benden soğurmu diye...
Ama onun tavır aldığını görüyorum, konuyu kapatmaya çalıştığımda "beni istemiyormusun" diyor.
Oysaki alakası yok, sadece yaşamak istediklerimin çoğunu evliliğe bırakmak istiyorum.
Bu çizgiyi ayarlayamıyorum malesef...
Cinsel bir zorlama kesinlikle olmadı çok şükür ama bazen dokunmalarından bile tereddüt ediyorum :))
Ten uyumu anlatılmıcak bişi bana göre =)) Hani onu sen anlarsın heralde ne bilim.
Cimcime birinci soruna gelirsede. O erkeğin kişiliğine göre değişir gibime geliyor.
Hani seni elde edince soğucaksa ömür boyu evli oluncada soğur.
ve bunu sana koz olarak kullanıcaksa ve seni elde ettiğini düşünüp
daha rahat olacaksa varsın olmasın öle adam.
Bugünlük bana müsade. Aylin sana bol şans diliyorum canım duy sesimi . Herşey güzel olacak eminim. Güzel haberler bekliyorum ......... Iyi akşamlar canlar
Ten uyumu anlatılmıcak bişi bana göre =)) Hani onu sen anlarsın heralde ne bilim.
Cimcime birinci soruna gelirsede. O erkeğin kişiliğine göre değişir gibime geliyor.
Hani seni elde edince soğucaksa ömür boyu evli oluncada soğur.
ve bunu sana koz olarak kullanıcaksa ve seni elde ettiğini düşünüp
daha rahat olacaksa varsın olmasın öle adam.
:)) Ya anlatamadımmı acaba :))
Açıkçası bazen nişanlımı öperken bile şüpheye düşüyorum, acaba bunları yaşayınca benden soğurmu diye...
Ama onun tavır aldığını görüyorum, konuyu kapatmaya çalıştığımda "beni istemiyormusun" diyor.
Oysaki alakası yok, sadece yaşamak istediklerimin çoğunu evliliğe bırakmak istiyorum.
Bu çizgiyi ayarlayamıyorum malesef...
Cinsel bir zorlama kesinlikle olmadı çok şükür ama bazen dokunmalarından bile tereddüt ediyorum :))
senin uzmanın burda geldimmm:teytey: bu korkulardan sıyrılmalısın cimcime bedensel temas o sıcaklık,dudak kıvrımına yavaşça konulan dokunuşlar kesinlikle bir uzaklaşma sebebi olamaz.bana göre ise kelimelerin zayıflığında bir güç gösterişi bile olabilir.hiç inanmadım düşünmedimde bu kadar basit olmamalı duygular.dudağıma konulan öpücüğü kelimeler asla ifade edemez.sevgimizin en güzel anlatılışıdır bunlar ve tabi sevdiğimizle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?