2011 gelin adayları buyrun sohbete

merhaba kızlar!!!

Yerimizi tuttuk bile:)

samsun neco düğün salonu.yemeksiz.pasta ve kola ikramı olacak.

Ayırdığımız bütçe 3000 tl idi ancak 3800e anlaştık
hayırlı olsun canım maşallah ii tutmuş

erkekler her bi aşamada işlerini dahada garanriye alıyorlar gibi geliyor banada ne kadar dogru bilemem

[

Ten uyumu anlatılmıcak bişi bana göre =)) Hani onu sen anlarsın heralde ne bilim.

Cimcime birinci soruna gelirsede. O erkeğin kişiliğine göre değişir gibime geliyor.
Hani seni elde edince soğucaksa ömür boyu evli oluncada soğur.
ve bunu sana koz olarak kullanıcaksa ve seni elde ettiğini düşünüp
daha rahat olacaksa varsın olmasın öle adam.

Bence o opücük onu soğutmaz aksine ısındırır =))

esra gııı :)) anam biz niye öyle hissettik acaba :))) bünyemize ağır geldi ellam.. varyaa birazda bu tarz olumsuz düşünceler şeytanın vesvesesi fırsatımız olsaydı da nişanlılık evresi uzun olmadan kısa sürede evlenseydik buna en iyi çözüm bu galiba

Bugünlük bana müsade. Aylin sana bol şans diliyorum canım duy sesimi . Herşey güzel olacak eminim. Güzel haberler bekliyorum ......... Iyi akşamlar canlar

aynı şeleri hissediyorum bende.Ya sanki nişan falan olmadan önce daha rahattım ama şimdi öperken bile sanki kendimi geri çekiyorum gibi oluyor.Düğünden sonrasına kalsın istiyorum ama nişanlım bozuluyor tabii

Hay ağzını nişanlın öpsün :)
Haklısın öyle adam zaten adam değildir.
Biraz önce okuduğum bir konuda öneride bulunmuşlardı evlenmeden cinsel birliktelik yaşamayın diye, evet güzel bir öneri ama bana göre bayanların bunu koz olarak kullanması kötü, çünkü zaten soğuyacak adam evlendikten sonrada soğur...
Bende kesinlikle o tarz şeylere karşıyım ama açıkçası bugüne kadar koz olarak hiç kullanmadım, içimden geldiği gibi davrandım.
Yani istemediysem bunu içimden geldiği için istemedim...
Nişanlımda ne düşünürse düşünsün, evlendikten sonra görer o gününü
kaydirigubbakcemile3

Aynen bencede.Ben daha önceki tüm ilişkilerimde karşımdakinden soğurdum hemen.Demekki biraz kısmet meselesi bu.Herşey kendiliğinden gelişdi zaten.Söz nşan vs. Bişeyler yaşandıktan sonra soğuyacaksada zaten ömür geçmez o kşiyle.Ve anlaşılır sanırım.CADIARZU

senin uzmanın burda geldimmm:teytey: bu korkulardan sıyrılmalısın cimcime bedensel temas o sıcaklık,dudak kıvrımına yavaşça konulan dokunuşlar kesinlikle bir uzaklaşma sebebi olamaz.bana göre ise kelimelerin zayıflığında bir güç gösterişi bile olabilir.hiç inanmadım düşünmedimde bu kadar basit olmamalı duygular.dudağıma konulan öpücüğü kelimeler asla ifade edemez.sevgimizin en güzel anlatılışıdır bunlar ve tabi sevdiğimizle.

nerdesin kızım sen yaaa kaydirigubbakcemile5 tam lazım oluyon gidiyon ortalıktan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile

ten uyumunda ise kesinlikle birbirimizin dokunuşlarını gözü kapalı hissedebiliriz biz.yani kapat gözünü bu el kimin eli gibi:)) bilir beni, bilmeli... parmak dokunuşlarımda bile bunu derinden hissetiğini söyler tabi bende. bu konuda çok uyumluyuz herbirtarafımız oynar çünkü o temasta :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…