2011 gelin adayları buyrun sohbete

Hakket kız, ilkez yaşayınca bünyeye ağır geldi :))
Haklısın aslında nişanlılığı uzatma taraftarı değilim ama şartlar...

Bugünlük bana müsade. Aylin sana bol şans diliyorum canım duy sesimi . Herşey güzel olacak eminim. Güzel haberler bekliyorum ......... Iyi akşamlar canlar

Görüşürük bebeem :))

Ne demişler göster ama elletme :))
Almaz yoksa

Sıyrılmaya çalışıyorum aslında, daha dün gece bu konu gündeme geldi, ben saf gibi saçmaladım, kendimi beğenmediğimi falan söyledim, adamda daha görmeden şüphe edecek benden...
Ama bozulduğunu hissettirdi yane...

cimcime güzel olmadığını karşı tarafa dillendirmek erkeğin aklına kurnazlıktan başka birşeye yaramaz.insanın sevdiği, dünyanın en güzelidir.bırak buna sen değil nişanlın karar versin.:mymeka:

Taktik lazım bana inanki, bugün hiç aramadı kızdırdım galiba onu, özelden yaz şekerüm takriklerini :))
Hatta akrabaları vefat etmiş, arayıp kayınvalideciğim haber verdi, iyikide yanlış düşünmedi kadın...

allah herkese bol muhabbet versin nişanlısıyla sevgilisiyle
hiç eksiltmesin

Amiiin cümlemize...
İnsan sevdikçe huzur buluyor gerçekten, Rabbim sıkıntılarla bunaltmasın bizleri...

insan kendini beğenince takındığı hal tavır karşı tarafı da etkiliyor bence

Yani nasıl?
Övünmek gibi olmasın ama çevrem tarafından beğenilen biriyim, hatta şu güne kadar kimse tarafından reddedilmedim :))
Ama kendi içimde kendimi bir türlü beğenemiyorum ve bunu nişanlımada yansıttım, ama daha tecrübe edinmeden hakkımda yanlış düşünecek, bunu bi şekilde düzeltmeliyim ama nasıl?
Onu kırmadan bişeyleri açıklamalıyım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…