- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #15.381
nerdesin kızım sen yaaa kaydirigubbakcemile5 tam lazım oluyon gidiyon ortalıktan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile
esra gııı :)) anam biz niye öyle hissettik acaba :))) bünyemize ağır geldi ellam.. varyaa birazda bu tarz olumsuz düşünceler şeytanın vesvesesi fırsatımız olsaydı da nişanlılık evresi uzun olmadan kısa sürede evlenseydik buna en iyi çözüm bu galiba
Bugünlük bana müsade. Aylin sana bol şans diliyorum canım duy sesimi . Herşey güzel olacak eminim. Güzel haberler bekliyorum ......... Iyi akşamlar canlar
aynı şeleri hissediyorum bende.Ya sanki nişan falan olmadan önce daha rahattım ama şimdi öperken bile sanki kendimi geri çekiyorum gibi oluyor.Düğünden sonrasına kalsın istiyorum ama nişanlım bozuluyor tabii
senin uzmanın burda geldimmm:teytey: bu korkulardan sıyrılmalısın cimcime bedensel temas o sıcaklık,dudak kıvrımına yavaşça konulan dokunuşlar kesinlikle bir uzaklaşma sebebi olamaz.bana göre ise kelimelerin zayıflığında bir güç gösterişi bile olabilir.hiç inanmadım düşünmedimde bu kadar basit olmamalı duygular.dudağıma konulan öpücüğü kelimeler asla ifade edemez.sevgimizin en güzel anlatılışıdır bunlar ve tabi sevdiğimizle.
kızlar selam
okudum
bencede belli sınırlarda fiziksel paylaşımlar güzel
erkek bu yüzden soğumaz aksine ısınır
Ne demişler göster ama elletme :))
Almaz yoksa
arşive gittim geldim ya sempatiksalakcinni ee nerde kalmıştıkkk çok action bir konu yahuu heycanlandım :roflol:
sakın cesaretini toplayıp göstereyim deme de:roflol:
Tecrübemi konuşuyor :))
Sıyrılmaya çalışıyorum aslında, daha dün gece bu konu gündeme geldi, ben saf gibi saçmaladım, kendimi beğenmediğimi falan söyledim, adamda daha görmeden şüphe edecek benden...
Ama bozulduğunu hissettirdi yane...
sempatiksalakcinni ısınır demiii soğumaz kaydirigubbakcemile2
cimcime güzel olmadığını karşı tarafa dillendirmek erkeğin aklına kurnazlıktan başka birşeye yaramaz.insanın sevdiği, dünyanın en güzelidir.bırak buna sen değil nişanlın karar versin.:mymeka:
Ucundan accık :))
Konu durup durup başka yerlere kaçıyo yaa, valla bişey sormayada korkar oldum :hulya:
cimcime güzel olmadığını karşı tarafa dillendirmek erkeğin aklına kurnazlıktan başka birşeye yaramaz.insanın sevdiği, dünyanın en güzelidir.bırak buna sen değil nişanlın karar versin.:mymeka:
allah herkese bol muhabbet versin nişanlısıyla sevgilisiyle
hiç eksiltmesin
insan kendini beğenince takındığı hal tavır karşı tarafı da etkiliyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?