2011 gelin adayları buyrun sohbete

canım bizde yüzüklere 1150 ödedik 2 yıl önce. kuyumcular çarşısından aldık aynı yerden almış olabilirz bak:)) özboyacılar kuyumcuydu :)) inaallah parmağında olduğu sürece şans getirsin sana:))bir ömür ayrılmamanız dileğimle...olumunekankayizsmile

cimcimecim alyanslar ve diğer takılar kayınvalidemde..
onlara verdik nişan günü getirin diye...
ancak nişan günümden snr nişan sayfamı açınca gösterebilirim..
ben kutudan beğendim ama sormak aklıma gelmedi..
aslında herşeyin fiyatını sorardım..
heyacandan sanırım ama sözlüm maddi sıkıntıya girdi askerden geleli 4.5 ay oldu işte..
aklıma gelince canım sıkılıyr..
ama çok beğenerek aldım :)

itiraf edeyim giymedim kıııı ne bayram ederdi ama benimki:)):lepi: kızz altını siyah saten düz iniyor bebemmmm

Tahminlerimde yanılmam :))
Şaka maka çok hoş bir model seçmişsin, bende siyah alacaktım tüm sülale ısrarla farklı renk al diyince başka renge döndüm...
Bide bolero sıkıntısı yaşadım milleti lafı yüzünden, ne güzel siyah bolero ile tamamyalacaktım...

biz o civardan aldık ama tuğra kuyumcusu bizimki canım :)
inş canım..huzurumuz olsunda başka şey istemem...

aylinn bebem söz tepsin çok güzell.
bizde vermiştik çok şaşırmışlardı
ama sonra bi gittim kayınvaldem darmaduman etmiş.
püff ben onu açmıcaktım uzun süre. artık tekrar verilirse toplamaya çalışıcam.kurdelesi fln duruodu.
sözde giyeceğin kıyafetti sanırım o da çok şık..

Kızım siz zaten herşeyin en pahalısını seçmişsiniz :))
Biz gariban takıldık :))

Amaan sıkma canını, bende beğenmeseydim asker masker dinlemezdim valla aldırırdım başka yüzük ama çok beğeniyorum alyansımı...
Gerçi adama her şeyin en uygununu aldırdık, inşallah değer bilir...

yok esrooo sadece yüzüklerde harcadık biz parayı elbise desen 60 kirala.4 kişi kuaföre gittik 60, ben kıyafet alışverişide yaptırmadım saat sette aldırmadım takarlar burda sadece yüzüklere gitti bizde garibanız yaniinaniknanik

bende öyle yaptım yanı kıyamadım.. ama kafana takma dilekcim bi kere oluyor keyfini çıkar...

hım..bende bi su yolu begendim ne kadar dedi hatırlayamadımki.sen neyi begenirsen onu al dedi ama yüklenmek istemedim.şimdi diyorumki keşkede yüklenseymişim.:roflol::roflol:

benim elbiseyi aldık 180 tl.ye
ayakkabıyı 50 tl.ye
saçım 30 tl.ye yapılcak
yüzük 650 tl
saat ve küpe istemedim onun yerine künye aldırdım oda 250 tl ...
harcatmayım dedikçe abartıldı mı ne ??? ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…