- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #15.681
ben geldim çok mutluyum :)))
bütünlemeye bıraktığım derslerimi verdim..
nişan alışverişimi de haftabaşı yapmıştık..
şimdi rahat rahat 20 kasımı bekliyoruz...
her şey yolunda gidiyor şükürler olsun :)))
hahah insallah olur derim =) ama evliligin tadini cikarmadan hemen cocuk? ben yapamam, ama yapabilenler hemencik anne olsunnn insallahhh allah boy boy cocuklar versin size =) gönlünüzce =)
/QUOTE]
sağol.bende olmaz diye direttim ama nişanlım anlamıyor çıldırıyor baba olmak için ahh keşke 3 evladım bi anda olsa diyorCADIARZU sonra yok ya 1 yıl birbirimize doyalım diyor tekrar dönüyor çocuksuz olmaz diye.döne döne yapacağız birşeyler artıkkaydirigubbakcemile3
döne döneeeesırnaşık şey sırnaşık şey
ohhh ne güzelll :)) istiyorduda zatenn. esroooo biz bi evlenelim direk ilk geceden :roflol: senle ben bu hızla sırnaşık şey
aaa evet istiyodu zaten o bebiş
ayy çok sevindim
allah hayırlı evlat versin inşallah
sağlıkla sıhhatle doğsun
allah bize de kısmet etsin
evlenelim çocuk yapalım
şimdi evlilik hazırlaıklarımızı konuşuyoruz
o zamanda bebişlerimizi konuşuruz kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun canım..darısı başımıza dediğin gibi bi evlensek..galiba benim düğün temmuz olacak arkadaslar.gidişat onu gösteriyor
gelece geleck merak etme sen o bayramda kaçar gelirr duduşları hazırla sen :icecream:
ne güzel yaa
çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine
20 kasım nişan mı oluck
salonda mı olucak peki evde mi
yaaa o ramazan iste, bende dügünü bu yüzden altinci aya almak zorunda kaliyorum =( nasil hepsini yetistircegiz altinci aya kadar bilmiyorum =(
ya ayiptir sormasi ohaoldumsmile cember ne oluyor canim?
ya bizim, kiz isteme söz ve nisan, ücü bir arada oldugu icin cok karisik..neyi nasil yapacagima karar veremedim ben ya =( misafirlere birseyler almali da yazma fln bulamam buralarda.....bende mi corap ve cember ne ise artik =) ondan mi alsam....
senin nisanin akrabalar arasinda mi olacak yoksa cümbül cemaat davullu zurnali dügün gibi mi?
hahah insallah olur derim =) ama evliligin tadini cikarmadan hemen cocuk? ben yapamam, ama yapabilenler hemencik anne olsunnn insallahhh allah boy boy cocuklar versin size =) gönlünüzce =)
/QUOTE]
sağol.bende olmaz diye direttim ama nişanlım anlamıyor çıldırıyor baba olmak için ahh keşke 3 evladım bi anda olsa diyorCADIARZU sonra yok ya 1 yıl birbirimize doyalım diyor tekrar dönüyor çocuksuz olmaz diye.döne döne yapacağız birşeyler artıkkaydirigubbakcemile3
hahah erkekler hepsi mi böyle yaaa, benimkide geliyor bir gün neymis cocuk istemiyormus, ilgimi paylasmami istemiyormus, sadece onunla ilgilenim istiyor hahah
gecn hafta ev bakmaya gittigimizdede kadin sordu iste kac odali ev almayi düsünoyrsunuz demez mi :
dört cocuk, yani onlara en az iki üc oda yani, dört odali ev olursa iyi olur....ben koptum gülmekten yaa hahah sapsal sey ya =)
hem istiyorlar hem istemiyorlar iste =)
hayirlisi nasilsa öyle olsun derim canim :lepi:
benim çember dediğim sizin yazma dediğiniz şey
çemberimde gül oya yı bilmiyomusun sen yoksam :roflol:
yok canım evde aile arasında olucak
milletle uğraşamam yani öyle salon falan gerek yok
boşa masraf olarak görüyorum yani
deniz cim patlat bir şarkı daha canım
hahah ay simdi diyince elbet de biliyorum =) sarkiyi mi türküyü mü desem =)
ya hos birsey bende birden stresse girdim simdi, bu hizla ben bugün isten sonra tepsimi almaya mi gitsem süslemesine baslasam....ay amaaan =)
salon konusundada katiliyorum, bende aile arasinda evde yapacagim insallaaaah
patlatayım hemen havada yağmurluyken romatizim yapalım biraz düşününki büyük camlı bir odada yağmura karşı yağmurun sesiyle dans ediyoruzbuyrunnnnnnnnn
bir öptüm bir öptüm bir daha öptüm
bir öptüm bir öptüm bir daha öptüm
kimseler görmedi öpüştüğümüzü
yağmurdan başka
iki gözüm çıksın[/B
sanada havayada uydudelikafadulden
anamm ne kadar güzelll buu gülüm yaa kızzz nirden aldın çabuk deeee kaydirigubbakcemile3
Valla çocuk=ben demek :))
Ama ben=çocuk-nişanlım oluyo :))
Anladınmı kız, buda bir matematik mantığı...
Niye canımcım?
O tarihimi düşünüyorsunuz?
Gerçi bizde ancak nisanda gidebiliyoruz, bakalım günü ne zamana alıcaz...
ay ne güzel ya....darisi sizin basiniza =) ben bi 4 sene daha almim =)
esra az kaldi ya cabuk gecer zaman, bi dönüp bakmissin evlenmissin =) sabah esinin yaninda uyaniyorsun =)
Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize...
Hazır ve nazır şekilde bekleyeceğim boshayallersmile
kiraladım canım :)) bende çok beğenmiştim öyle denk geldi işte buuu dedim :)) sen daha güzellerini bulursun yasooooo göreceksin bak
toprağımmm gözün aydın herşey gönlünce olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?