2011 gelin adayları buyrun sohbete

kavanozlari bende cok begenerek aldim kucuk boylari ve buyuk boylarindan aldim 8 tane oldu:) yeter herhalde.supurgemde daha yeni bir urun begenip aldim hemen:) cok kullanisliya benziyor.olumunekankayizsmile

merhaba herkese
ben de 2011 gelin adayıyım :)
bi sorum olacak acaba kayserili arkadaşlar var mı aramızda yada düğünü burda yapacak olanlar
ben pek bilmiyorum da buraları acaba düğün için mekan önerileri olan var mı
açık hava istiyorum ben yaz olacak çünkü düğün

gunaydin kizlar... kendime cok kiziyorum internete girip yazmak icin hic zaman bulamiyorum bu aralar diye.. sizinle konusmayi cok ozledim.. elcintihcim kina fotolarini bekliyoruz tatlimmm.

Deniz sabah sabah cok canım sıkkın nişanlıma patladım mail attım içime attıgım simdiye kadar ne varsa hepsini yazdım artık üzülen ben olmayacagım biraz da o üzülsün...

canım benim bugünlerde aynı durum bende de var direk söylüyorum yüzüne bizde sürekli tartışma modundayız.haklısın canın neden hep üzülen kafaya takan bizleriz.anlamaya niyeti varsa yazdıklarını anlayacaktır sıkma canını dörtdörtlük bir ilişki kuralamıyor işte ben hep kendimi a şahsıyle böyleyse b şahsıyla da bunun gibi sorunların yaşanılacağını düşünerek beklemeye alıyorum hep.çok fedakar olmak yapıcı birşey değil kesinlikle hep senden hep senden oluyor insanlar bir bakmışsın hiçbirşeyin kalmamış senden gidecek.biraz bekle canım toparlasın kendini karamsar olma bazende böyle olumsuzlukların sebepleri oturup konuşamamak hep uzaklık insan derdini dillendiremiyor.:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…