2011 gelin adayları buyrun sohbete

hoşgeldin deniz napalım zuhalle takılıyoz kimse yok yaaa

cumartesi ya ondan tatlım çalışmıyor çoğu (( bende 3 kadar bakalım yetiştirebieckmiyim
şık ve zarif sunumlar diye bir sayfa var yemek bölümünde baktın mı bilmiyorum o kadar güzel şeyler yapmışlar ki yetenek işi çok şaştım baktım biraz önce

bugün ben 4te çıkcamm((( bakmadın kuzum du bakayımm

Zuhalcim çok haklısın çok katılıyorum bu konuda sana hep insanlar üzülmesin kırılmasın diye kendim üzülüyorum birine bir sey dediğim zaman bile kalbini kırdım mı acaba diye çok üzülüyorum ben çok fedakarlık yaptım gerçekten çok güzel bir işim vardı nişanlım izin vermediği için çıktım hep onun dediklerini yaptım ve bu fedakarlıgımın da karsılıgını almak istiyorum işte insanın her zaman istedikleri olmuyor ben 26 yasındayım ve daha erken yasta evlenip anne olmak isterdim ne biliyim artık yas da ilerledikçe bazı seyler zor gelmeye basladı ....

bundan sonra toparlan canım ve fedakarlıklarını iyi seç.bu yaştan sonra at gibi ordan oraya koşmamızı beklemesin kimse ve bu kaybedişlere dur de artık.
a.s.

Canım sıkkın birde iki gündür küstüm konuşmuyorum benim ki ile acayip sinirlerimi bozdu dün gelmişler di hoşgeldin de demedim sallamadım hiç

hafta sonları cariler felan çıkartıyorum ve memur gibi sürekli biri bitmeden bişey getiriyorlar sinirden patlıyorum bir cmt erken çıkayım ama yokkk öfff valla sıkıldım yahu
sen neler yapıyorsun şeker

ne yapayım canım ya yağışlı bir hafada çıkma saatimi sayıyorum öğleden sonra antalyaya geçeceğim kızkardeşimin yanına :)) orda hava süpermiş oraya kaçıyorum :lepi:

Geçmişte yazmış tı çok güzel geçti diye bilmiyorum artık geldiğinde resimleri atar bakarız canım
sende koşturmaca devam az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…