- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #15.861
yee benii yee benii:dance::icecream:
enişte kızmaz demii eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
aman ne olacak yaa hepp o mu yiyecekk :roflol:
kız bi ikimz varız ne yapcezz şimdii kimse yok zülooooooooooosempatiksalakcinni
nabersiniz neler yapıyorsunuz canlar
hoşgeldin deniz napalım zuhalle takılıyoz kimse yok yaaa
cumartesi ya ondan tatlım çalışmıyor çoğu(( bende 3 kadar bakalım yetiştirebieckmiyim
şık ve zarif sunumlar diye bir sayfa var yemek bölümünde baktın mı bilmiyorum o kadar güzel şeyler yapmışlar ki yetenek işi çok şaştım baktım biraz önce
canım benim bugünlerde aynı durum bende de var direk söylüyorum yüzüne bizde sürekli tartışma modundayız.haklısın canın neden hep üzülen kafaya takan bizleriz.anlamaya niyeti varsa yazdıklarını anlayacaktır sıkma canını dörtdörtlük bir ilişki kuralamıyor işte ben hep kendimi a şahsıyle böyleyse b şahsıyla da bunun gibi sorunların yaşanılacağını düşünerek beklemeye alıyorum hep.çok fedakar olmak yapıcı birşey değil kesinlikle hep senden hep senden oluyor insanlar bir bakmışsın hiçbirşeyin kalmamış senden gidecek.biraz bekle canım toparlasın kendini karamsar olma bazende böyle olumsuzlukların sebepleri oturup konuşamamak hep uzaklık insan derdini dillendiremiyor.:a015:
Zuhalcim çok haklısın çok katılıyorum bu konuda sana hep insanlar üzülmesin kırılmasın diye kendim üzülüyorum birine bir sey dediğim zaman bile kalbini kırdım mı acaba diye çok üzülüyorum ben çok fedakarlık yaptım gerçekten çok güzel bir işim vardı nişanlım izin vermediği için çıktım hep onun dediklerini yaptım ve bu fedakarlıgımın da karsılıgını almak istiyorum işte insanın her zaman istedikleri olmuyor ben 26 yasındayım ve daha erken yasta evlenip anne olmak isterdim ne biliyim artık yas da ilerledikçe bazı seyler zor gelmeye basladı ....
denizcim selammm nasılsınn tatlişkoooomm:))
hafta sonları cariler felan çıkartıyorum ve memur gibi sürekli biri bitmeden bişey getiriyorlar sinirden patlıyorum bir cmt erken çıkayım ama yokkk öfff valla sıkıldım yahu
sen neler yapıyorsun şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?