2011 gelin adayları buyrun sohbete

nişanlımda sözde benim yüzüme bakmıyormuş iki gündür dün telde öyle dedi Bakmasın bakalım.sizde sorun nedir canım

sinrlenmiş evden çıkmadan birlikte gidyoruz işe berni alıyor evden daha günaydın der demez geç kalıyoruz hadi söylrniyor ordan geldim de sen hala evden çıkamamışşın acelen varsa git o zaman sen dedim ayağımın altında motor yok ne yapayım yine söylemeye devam etti saçam sapan bu sefer benide gerdi bende ee bundan sonra kendin git dedim sonra ben önden o arkadan sonra o başka yoldan gitti
dün de annesi babası gelmişti oturmaya suratına bile bakmadım

ayyy yerimm ben böyle kavgaları naniknanik sol tarafından kalkmış demekki o güna.s geçer şeker

ya günayyydinnnn güzel periler yaaaaaaa,
masallah vallahi sabah sabah =) muhabettiniz bol =)

keyifler yerinde umarim dicemde anlasilan tartismalar var =(
ya kizlar...tartismalar tartismadan bitmez iste....tartisa tartisa artik sallamaya basliyor insan, iste ozamanda kayip etme korkusuna kapilip bir adim geri atabiliyorlar gibi bir tecrübe edindim ben.

yani ne bilim eskiden uzuuuuuuun uzunnnn mektuplar, mailler yazardim iste bana söyle yaptin kendimi böyle hissettim iste carti curtu....ama tinlamadigin zaman korkuyorlar, aramicaksin, o sinirlendirmeye calistigi zaman sinirlenmiceksin.....

eeeeh bazi günlerde erkeklerin kirmizi günleri oluyor derim en azindan ben kendimi öyle kandiriyorum hahahh =)

GEÇEN SENE BİR TANE GÜZEL PATLATMIŞIMDIR ŞAK DİYE NERDEN GELDİĞİNİ ŞAŞIRMIŞTIR
O ONA 2 SENE YETER CANIM EFOR SARFEDEMEMMa.s:roflol:
KIYAMAM KIZ BUNLAR KENDİ ÇAPINDA TAVIR YAPIYOR İŞTE

ahahah ay yokkk artik =) hak ettimi hakkettmedimi??

ya hep bir kere öyle laf olsun diye yapmak istedim ama tokat degil iste masadan kalkip yüzüne icicegi savurmak istemisimdir........ama masa basinda hic kavga etmiyoruz

Geçmişte yazmış tı çok güzel geçti diye bilmiyorum artık geldiğinde resimleri atar bakarız canım s
sende koşturmaca devam az kaldı

denizcim sağol geçmişi de okuyamıyorum merakta ettim
inş benim haftamda yağışsız olur dua edin kızlar

benim mobilyalar geldi
güzel oldu çok şükür
bugün beyaz eşya ve yemek takımları

benim mobilyalar geldi
güzel oldu çok şükür

hayırlı olsun allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin canım paylaş ki bizede yardımcı ol

benim mobilyalar geldi
güzel oldu çok şükür

Hayırlı olsun Aysecim senin de resimlerini bekliyoruz inş yagmur kar olmaz senin haftanda da ama çok soguk bin yılın en soguk kışını geçirecekmişiz bu sene :)

ahahah ay yokkk artik =) hak ettimi hakkettmedimi??

Ya hep bir kere öyle laf olsun diye yapmak istedim ama tokat degil iste masadan kalkip yüzüne icicegi savurmak istemisimdir........ama masa basinda hic kavga etmiyoruz

hak etti tatlım yoksa niye böyle bişey yapayım durup dururken vuracak kadar yada sataşacak kadar psikopat değilim çok şükür ilk defa 3 senedir böyle bişey yaptım beni çok üzmüştü hak etmişti ama yinede keşke sinirlerime yenik düşebilseydim hoş değil (

iyi yapmıssın bitanem ben de bazen cantayı kafasına indirmek istiyorum ama cantamın içerisinde düzleştiricim falan oldugu için kırılır korkusuyla bi sey yapmıyorumzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…