2011 gelin adayları buyrun sohbete

valla gülümm öyle güzel olduki nişan bohçamızı bile kendi başımıza yapmış oldukk çokkkkkk güzel oldu iyiki kimse yoktu yanımızda valla[/QUOTE]

Kimse olmayınca çok rahat oluyor...
Bizde şimdiden düğün planımızı yaptık, nisanda gidince beraber alıcaz herşeyi...
Alamadıklarımızıda ben İstanbul'dan alıcam nişanlımda parasını gönderecek...

valla gülümm öyle güzel olduki nişan bohçamızı bile kendi başımıza yapmış oldukk çokkkkkk güzel oldu iyiki kimse yoktu yanımızda valla

Kimse olmayınca çok rahat oluyor...
Bizde şimdiden düğün planımızı yaptık, nisanda gidince beraber alıcaz herşeyi...
Alamadıklarımızıda ben İstanbul'dan alıcam nişanlımda parasını gönderecek...
[/QUOTE]

Allah gönlünüze göre versin canımm. yasin dedi düğünü askerden geleyim fazla beklemeyiz dedi kaydirigubbakcemile2

Allah gönlünüze göre versin canımm. yasin dedi düğünü askerden geleyim fazla beklemeyiz dedi kaydirigubbakcemile2[/QUOTE]

yaniiiii tariih belli o zaman az çok :icecream::icecream:

Allah gönlünüze göre versin canımm. yasin dedi düğünü askerden geleyim fazla beklemeyiz dedi kaydirigubbakcemile2

yaniiiii tariih belli o zaman az çok :icecream::icecream:[/QUOTE]

zülayhacım şu askerlik uzamazsa mayıs 16 da geliyor olmuş olacak inşallah dedi 1,5 2 ay da iş için toparlanırım dedi eşyalarımızı felan alırız derken ya temmuz gibi yada ramazandan sonra olur gibime geliyor dedi

aynen evi yerleştirme yemek içmek misairler bulaşık çamaşır kaydirigubbakcemile3

Ya bide bizim ev yerleştirme var, benim düğünden önce gitmem mümkün değil eve, ancak düğünden sonra gidicem, e nişanlımda çok anlamaz dolayısıyla 1 ay uğraşmak gerekecek, sonraki aylarda ramazana denk geliyor zaten, arkadaş grubu çok olduğu için davetler falan olur...
Ayy bana dinlenme sırası ancak önümüzdeki kış gelecek sanırsam...

Allah gönlünüze göre versin canımm. yasin dedi düğünü askerden geleyim fazla beklemeyiz dedi kaydirigubbakcemile2[/QUOTE]

Amin hepimizin...
Aman beklemeyin, bekledikçe gerginlik oluyor...

yaniiiii tariih belli o zaman az çok :icecream::icecream:

zülayhacım şu askerlik uzamazsa mayıs 16 da geliyor olmuş olacak inşallah dedi 1,5 2 ay da iş için toparlanırım dedi eşyalarımızı felan alırız derken ya temmuz gibi yada ramazandan sonra olur gibime geliyor dedi[/QUOTE]

yasemincim çok sevindim yaa negüzel inş. planlarınız istediğiniz gibi gerçekleşirr :Saruboceq:

yasemincim çok sevindim yaa negüzel inş. planlarınız istediğiniz gibi gerçekleşirr :Saruboceq:[/QUOTE]

hayırlısı ile inşallahh gülüm yaa

kızzz cadaloz denizz aklınnn hüpppppppppppppppppppppppppppp te heppp kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…