2011 gelin adayları buyrun sohbete

kız ne şanslısın desene bo bol spagetli yiyeceksiniz ohhh bir ucundan sen diğer ucunda kocannn sonrada hüppppppppppppppppkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 nişanlımın mailine girdim kredi kartı ekstresi için tur şirketinden mail gelmiş istediğiniz italya balayı turu diye mali acarsam belli olcak diye acamadımda meraktan çatlıyorum şuan :kedi: çaktırmadan okumanın bi yolunu arıyorum

oku maili sonra geri dön o maili seç yukarıdan işaretle kısmından okunmamış yap timamdır olay :)))

QUOTE=DENİZKOYDUMADIMI;15607016]benimde valla acayip spagetli yiyesim geldiisempatiksalakcinni[/QUOTE]

:roflol::roflol::roflol::roflol: MAKARNA GÜNÜ MU BUGÜN HATUNLAR....

QUOTE=DENİZKOYDUMADIMI;15607016]benimde valla acayip spagetli yiyesim geldiisempatiksalakcinni

:roflol::roflol::roflol::roflol: MAKARNA GÜNÜ MU BUGÜN HATUNLAR....[/QUOTE]

hayırrr hüpletme günüüüüüüü :sm_cool::sm_cool:kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
QUOTE=DENİZKOYDUMADIMI;15607016]benimde valla acayip spagetli yiyesim geldiisempatiksalakcinni

:roflol::roflol::roflol::roflol: MAKARNA GÜNÜ MU BUGÜN HATUNLAR....[/QUOTE]

evet spagetli günüüü cokacimcoook deniz ne yaptın kız seninkini sizd emi spagetli yeseniz hüppp diyee aranız düzelir kaydirigubbakcemile3

olduuuu süpersiniz kızlar maili okudum ama okuduğum anlaşılmıyo =))
italya ile ilgili bikaç tur programı ve fiyatları varrr kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol: MAKARNA GÜNÜ MU BUGÜN HATUNLAR....

evet spagetli günüüü cokacimcoook deniz ne yaptın kız seninkini sizd emi spagetli yeseniz hüppp diyee aranız düzelir kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

CANIM ONUN ELİNDEN UÇAN YADA KAÇAN KURTULUR HER AN HÜPLEME MODUNDA ZATEN DE guclubacismile BEN ONU ELLERİMLE BESLİYORUM KURABİYELER TATLILAR :roflol::roflol::roflol:

günaydin sirincikleeerrrr =)

herkez is basindami ? haha ya birgün allah korusun yakalancagiz, ya haklarimizi koruyacak kimsecik yok mu ya =)))

biz dügün esnasinda herseyimizi fikirlerimizi paylasmak ZO-RUN-DA-YIZ ya =)

hayirli haftalar herkeze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…