- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #16.161
kız ne şanslısın desene bo bol spagetli yiyeceksiniz ohhh bir ucundan sen diğer ucunda kocannn sonrada hüppppppppppppppppkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 nişanlımın mailine girdim kredi kartı ekstresi içintur şirketinden mail gelmiş istediğiniz italya balayı turu diye mali acarsam belli olcak diye acamadımda meraktan çatlıyorum şuan :kedi: çaktırmadan okumanın bi yolunu arıyorum
ayyyyyyy canım istedi yaa hüppppppppp Şeniz
kaydirigubbakcemile3 nişanlımın mailine girdim kredi kartı ekstresi içintur şirketinden mail gelmiş istediğiniz italya balayı turu diye mali acarsam belli olcak diye acamadımda meraktan çatlıyorum şuan :kedi: çaktırmadan okumanın bi yolunu arıyorum
kızzz cadaloz denizz aklınnn hüpppppppppppppppppppppppppppp te heppp kaydirigubbakcemile3
baksanoo yasoo yaa italyadaa hüppp düşünülmez miiben onu orda ne hüppppppletirim var ya kaydirigubbakcemile3
QUOTE=DENİZKOYDUMADIMI;15607016]benimde valla acayip spagetli yiyesim geldiisempatiksalakcinni
QUOTE=DENİZKOYDUMADIMI;15607016]benimde valla acayip spagetli yiyesim geldiisempatiksalakcinni
:roflol::roflol::roflol::roflol: MAKARNA GÜNÜ MU BUGÜN HATUNLAR....
:roflol::roflol::roflol::roflol: MAKARNA GÜNÜ MU BUGÜN HATUNLAR....
CANIM ONUN ELİNDEN UÇAN YADA KAÇAN KURTULUR HER AN HÜPLEME MODUNDA ZATEN DE guclubacismile BEN ONU ELLERİMLE BESLİYORUM KURABİYELER TATLILAR :roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3 yap tabi kız enerjisiz bırakma adamı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?