2011 gelin adayları buyrun sohbete

Koca sabah gider akşam gelir, akşamda 1-2 saat görüştükten sonra herkes yerine çekilir :))

Kızlar yasemin almışmı kıyafet, netmiş haberi olan varmı?

esracım aldık canım çok şükür nişanlığımı damatlığımızı bohçamızı aldık herşeyi çok şükür gülüm yaa

evet tanıdık söyledi bitkisel araştırma uzmanı var aynı zamanda doktor o söyledi bende de oluoyrdu sürekli kullanıyordum hormonol dedim ama kremden mi şbende bıraktım bir o eksikti o kadar kılla uğraşırken dove sevmedim ben yağlı krem lazım avondan almıştım şimdi bakacağım tekrar

pandoooo listenin sonundaki gulllmu sevgilisinden ayrılmış çıkarın listeden yazıyordu geçmiş sayfada.

Hadi yaa, niye ayrılmışki?

kız esra sen balayı için nereyi düşünüyordun

Biz Altınoluk'u düşünüyoruz canım, haziranda sakin oluyor orası kafa dinlemeye ihtiyacım olacak...

esracım aldık canım çok şükür nişanlığımı damatlığımızı bohçamızı aldık herşeyi çok şükür gülüm yaa

Hayırlı olsun canımcım, şuan çok pişmanım herşeyimi nişanlımla beraber almadığım için.
Ama düğünde nasipse şansa bırakmıcam hepsini kendim beğenicem, şimdiden söylüyorum, iğne bile alınsa haberim olacak diye...

tabi tabiii ilk aylar unut yavruşş

Düğün yorgunluğunu üzerimizden ancak 1 ayda atarız diye tahmin ediyorum ama....

Avonun bir kremi var çok güzel ama yüze nasıldır bilmiyorum, kutusu yeşildi....

altınoluk du bakıym netten ya bi karar veremedim ya..ben deniz havuz istmyrm ondan ziyade başabaşa kafa dinleyecek bi yer istiyorum çünki düğünden sonra kafa dinlemeye çok ihtiyacım olacak eminim

hayırlı olsun yasemincim o hani vitinde beğendiğin vardı ya onumu aldınn

yok gülüm eminönünden aldık ona çok ama çok benziyor..:))

valla gülümm öyle güzel olduki nişan bohçamızı bile kendi başımıza yapmış oldukk çokkkkkk güzel oldu iyiki kimse yoktu yanımızda valla

Benim bir kuzenim var, balayınız benden dedi ama onada güvenmeyeyim diyorum, Altınoluk'uda çok iyi bildiğim için kafa dinlicem orada, birgün akşama kadar Şahin deresine gideriz, akşamada köye çıktıkmı süper bir terapi olur bize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…