2011 gelin adayları buyrun sohbete

Çokmu katıyım yaa, içim paramparça falan olmuyor nedense sositososito
Sadece bende zaman zaman evime yerleşmek istiyorum...

ya bizimkisi biraz farkli, ben ünideyken biz hemen hemen beraber yasiyordukta benneyaptımki tabiiki herkezden habersiz =)

simdi üni bitince anne evine geri döndüm, zor iste...hani onu yasamisken birden vazgecmesi cok zor geliyor iste ya =(

off ben de evimde yaşamak istiyorum artıkınnnnn.nisanda ancak teslim edilecek evimiz.o dönemde hızlı bir şekilde hazırlık yapıcaz.haziran 25 bizim günümüz olacakkkkkkk

off ben de evimde yaşamak istiyorum artıkınnnnn.nisanda ancak teslim edilecek evimiz.o dönemde hızlı bir şekilde hazırlık yapıcaz.haziran 25 bizim günümüz olacakkkkkkk

mutluluklar canim vallahi bizde ayni sekilde nisandan sonra hemencik herseyi planlayip 6. ayda allah nasip ederse bizde evleniyoruzzzz....

gününü bile bellirliyemedik daha =(

oh ne güzel yerleşik düzendesin benim gibi göçebe degilsin kendi evine tasınacak olmanın ayrı bir heyecanı vardır hayırlı olsun canım

oh ne güzel yerleşik düzendesin benim gibi göçebe degilsin kendi evine tasınacak olmanın ayrı bir heyecanı vardır hayırlı olsun canım

öle olacak hayırlısıyla.ilk evi alırken böyle bir düşüncesi yoktu babamın ama ortaya çıkınca ev bana kaldıkaydirigubbakcemile2yapılıyor daha.mütaahhit tanıdık.bizim daireye öncelik verecek.nisan-mayısta teslim edecek inş

hayırlı olsun canım su zamanda evin olcak.allah olmayanlarada nasip etsin

Yok canım kiracı olmak bakımından söyledim

anladim, biz de ev yaptircagiz, benimkisi bugün babasiyla arsa bakmaya gidiyor....
ama ne bilim tabii ki ayri birsey ama kirada yasayip belki daha sonra kendi yuvaciginizi kurarsiniz? sonucta ne bilim bana bir yandan sacma gelmiyor degil...ev aliyoruz iki odasi bos kalcak malum 4-5 sene cocuk almim yani =)
eeehh bos bos olacagina kirada oturmak daha mi mantikli geliyor ne....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…