- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #16.321
oh ne güzel yerleşik düzendesin benim gibi göçebe degilsin kendi evine tasınacak olmanın ayrı bir heyecanı vardır hayırlı olsun canım
kızlar bişi sorcam yaa, annem bu aralar çok ters bana, ne yapsam kızmak için yer arıyor.
Akşamda nişanlım kardeşimle konuştu, her söylediğine bir kulp buldu, üzülüyorum yaa, istemiyormu anlamadımki...
Kızlar bişi sorcam yaa, annem bu aralar çok ters bana, ne yapsam kızmak için yer arıyor.
Akşamda nişanlım kardeşimle konuştu, her söylediğine bir kulp buldu, üzülüyorum yaa, istemiyormu anlamadımki...
Kızlar bişi sorcam yaa, annem bu aralar çok ters bana, ne yapsam kızmak için yer arıyor.
yok canim =) anneler yapar böyle, kizini kayipetme korkusu, gidiceksin aileni özlemiceksin...o durumda nasil hareket ediceklerini bilmiyorlar....hangi anne kizi gidiyor diye sevinir ki canim =)
sen ona hic göstermedigin kadar sevgini göster canim =)
hım hayırlısı olsun canım olur sıkıntı yapmabenim evimde hala kiracı var adam bayrama kadar çıkmam diyoaralıkta tadilat başlıycak sonra mobilyaqlar offff çok iş var ya akannehir
bende çok kırılıp kızıyorum :çok üzgünüm:
Bende çok kırılıp kızıyorum :çok üzgünüm:
üzülme kız. Otur konuş anacıgınla
esracımm benimde babam yasin geldi bizde kaldı ilkkez bu yüzden bünyesine ağır geldi sanırım mum tutturuyor bana 2 gündür. 2 ggündür halimi alt üstü inan ki bakalım bugün akşam ne olacak diyee düşünüp duruyorum..((
Ne yapıyorki canım?
Ahh babacım olsaydı eminim o çok kıskanırdı, fakat annemi pek anlayamıyorum açıkçası bu günlerde daha çok destek olmasını beklerdim ondan...
Çünkü ablama çok iyi davranıyordu, bana sinirlendiği anda bağırmaya başlıyor ve "bizi sevmediğin için uzağa gidiyorsun" diyor...
HIM BÖYLE DUYGUSAL Bİ ATMOSFERDE DEGİLDE SAKAYLA KARIŞIK SOR BAŞLA GERİSİ GELİR HADİ Bİ CESARET BELKİ ANLAYAMADIGIN BİŞE VARDIR.
Ablamda böyle bişey yaşamadık ama, ben maddi yönden yardımcı oldum, annem eksiklerini tamamladı, ama bende hiçbir gayret yok kimsede...
Doğru düzgün dantelim yok gerçi istemiyorum ama çabalamasını isterim şahsen, bi dolu eksiğim var işin içinden nasıl çıkıcaz bilemiyorum(
Bi düğün tecrübemiz var ama şuan annemde hiç faaliyet yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?