- 27 Aralık 2009
- 5.743
- 7.502
- 398
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #16.341
HIM BÖYLE DUYGUSAL Bİ ATMOSFERDE DEGİLDE SAKAYLA KARIŞIK SOR BAŞLA GERİSİ GELİR HADİ Bİ CESARET BELKİ ANLAYAMADIGIN BİŞE VARDIR.
herşeye kusur buluyor, sürekli kaşı gözü ile tehdit ediyor gibi :) ve süreklii laf söylemeleri bitmedi yasin gittiğinden beri.. nişanlığa bile kusur buldu içimi karattı bugün akşam normale döndüyse dicem içimden geçenleri tek tek şuan eve gitmek istemiyorum yine aynı haller içindedir diye..
senin annenin davranışlarıda tamamen kıskançlığından canım
ay bi duş alıp gelim dedim döktürmüşsünüz yineee.benimki msnden yazdı şimdi.buluşalım dedi:)hazırlanıyorum ben de.
annelerin tepkileri cidden hiç belli olmuyor.bazen ben de annemi anlamıyorum.ama babam gayet iyi.seviyor damadını:)
,Sanırım evlenene kadar birde bu stresi yaşayacağız(
Bugün içim rahat etmedi bahaneyle evi aradım annem sinirli gibiydi...
İnşallah kırıcı olmayız evlenene kadar...
ablan mutlumu canım ???
kızlar sizinlede paylaşmak istedim
Yargıtay, mahkemelerin “cinsel taciz” olarak görüp cezalandırdığı iki olayda, sanıkların davranışlarının “cinsel saldırı” olabileceği gerekçesiyle, yerel mahkeme kararlarını bozdu. Yargıtay 5. Ceza Dairesi, otobüs durağında başını, tanımadığı kadının omzuna koyan sanığın eyleminin 3 ay-2 yıl arası hapis verilen taciz değil, 2-7 yıl arası hapis verilen cinsel saldırı olduğuna hükmetti. Dairenin ikinci kararında da asansörde mağduru öpmeye çalışan ve kalçasını elleyen sanığa verilen taciz kararı bozuldu. Daire bu olayda da “taciz suçundan verilen cezanın az olduğunu, cinsel saldırı suçundan ceza verilmesi gerektiğine” hükmetti.
şeyleri bazen lfıı ile etirmiyor bu yüzden sordum
Doğru anladıysam gayet yerinde bir karar olmuş...
Bir kere otobüste adam uyuyakalıp omzuma yatmıştı, bir daha öyle bişey olursa korksunlar benden :))
özellikle sana yazdım diyomusunm irinide iğneledim dedin ya bi ara boşver iğneyi çektir minibüsü en yakın karakola ciddiyim ha sikayetçi ol..
gülegüle bol şanskızlar hoşçkalınnnnnnnnn
Kızım otobüste millet adamı bırakır beni döver işlerinden ediyorum diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?