2011 gelin adayları buyrun sohbete

ay bi duş alıp gelim dedim döktürmüşsünüz yineee.benimki msnden yazdı şimdi.buluşalım dedi:)hazırlanıyorum ben de.
annelerin tepkileri cidden hiç belli olmuyor.bazen ben de annemi anlamıyorum.ama babam gayet iyi.seviyor damadını:)

HIM BÖYLE DUYGUSAL Bİ ATMOSFERDE DEGİLDE SAKAYLA KARIŞIK SOR BAŞLA GERİSİ GELİR HADİ Bİ CESARET BELKİ ANLAYAMADIGIN BİŞE VARDIR.

Onuda denedim kıs, sonu hep duygusala bağlanıyor, bi annem birde amcamın karşısında konuşamam, diğerlerini kırıp geçiririm alimallah bilmiyorumkismile
Nişanlımla bişey olsa şakır şakır sayıveriyorum...[/QUOTE]

hım öyleyse yapacak bişe yok öylee salya sümük konuşacan:roflol:

Sanırım evlenene kadar birde bu stresi yaşayacağız (
Bugün içim rahat etmedi bahaneyle evi aradım annem sinirli gibiydi...
İnşallah kırıcı olmayız evlenene kadar...

hahah ay bu bendede var, birde kendimi hazirlarim, odama giderim derin nefes alirim AGLAMICAM derim, ilk cümleyi söylerken sesim titrer sonra aglayark konusurum anamla yaa.....baskasiyla böyle degil vallahi herkezle gayet normal konusurum tartisirim =)[/QUOTE],

Annemde ağlayınca çok kızıyor ama dayanamıyorum...

hadi iyi eglenceler canim =)

Annemde ağlayınca çok kızıyor ama dayanamıyorum...[/QUOTE]

canim benimki de öyle dersem inanirmisin?? ben agladikca daha cok kizar, sonra bazen sinirlerim bozulur bu sefer gülmeye baslarim iyice delilenir =)))

Sanırım evlenene kadar birde bu stresi yaşayacağız (
Bugün içim rahat etmedi bahaneyle evi aradım annem sinirli gibiydi...
İnşallah kırıcı olmayız evlenene kadar...
,

[/QUOTE]

vallahi yaşayacağımız bu sitresi apacık belli canım Rabbim sabır versinn inşallahhh..

ablan mutlumu canım ???

Çok mutlu Rabbim bozmasın...

hım öyleyse yapacak bişe yok öylee salya sümük konuşacan:roflol:[/QUOTE]

En son tartışmamızda öyle yaptım zaten :))
Annemde pişman oldu ama keşke olmasaydı öyle bir tartışma...
Sorunda neydi biliyormusun?
Niye işten gelirken yengeme uğramışım, oda tatlı yapacaktım yani işim vardı...
Git onların nüfusuna geç diyor :))
Şuan gülüyorum ama çok kırdı beni, bilmediği yere gitsem neyse...

kızlar sizinlede paylaşmak istedim
Yargıtay, mahkemelerin “cinsel taciz” olarak görüp cezalandırdığı iki olayda, sanıkların davranışlarının “cinsel saldırı” olabileceği gerekçesiyle, yerel mahkeme kararlarını bozdu. Yargıtay 5. Ceza Dairesi, otobüs durağında başını, tanımadığı kadının omzuna koyan sanığın eyleminin 3 ay-2 yıl arası hapis verilen taciz değil, 2-7 yıl arası hapis verilen cinsel saldırı olduğuna hükmetti. Dairenin ikinci kararında da asansörde mağduru öpmeye çalışan ve kalçasını elleyen sanığa verilen taciz kararı bozuldu. Daire bu olayda da “taciz suçundan verilen cezanın az olduğunu, cinsel saldırı suçundan ceza verilmesi gerektiğine” hükmetti.

benim ablam son zamanlarda eşiyle sorunlu dul görümce ve dul kaynana derdi çekiyor altlı üstlü ve çocuk için katlanıyor babam çok tepkili ayrılma konusuna sırf ona laf gelecek diye huzursuz birde evde yaşıyor tam 1 senedir böyle 5 yıllık evli,
ablam en son dayanamayıp anlatınca annem üzüntüden kilo verdi hergün stres olduğu içni ağzı yara
ve o kadar hevesle yaptıki herşeyini ama mutluluk olmayınca hiçbirşeyin önemi olmuyor şmidi sıra bende mayıs da düğünüm olacak bir konu açınca acelsi ne diyorlar oysaki ablama 1 sene önceden aldılar herşeyini tam yaptılar destek de çok önemli artık içleirndeki üzüntü bu tazr yansıyor beyaz eşya pek de sallamdılar yani al böyle olunca annemde zoraki yapıyor bazı

Doğru anladıysam gayet yerinde bir karar olmuş...
Bir kere otobüste adam uyuyakalıp omzuma yatmıştı, bir daha öyle bişey olursa korksunlar benden :))

şeyleri bazen lfıı ile etirmiyor bu yüzden sordum

Benim ablamda 2 kez nişan attı, annem zor günler geçirdi, ama bişey diyince hemen h-kayınvalidemi falan savunmaya geçiyor yüzük atarım diye korkuyor...
Ablam 6 ay içinde evlendi ve enişteme çok yardım ettik, evin herşeyini eksiksiz tamamlamaya çalıştık, şimdi ben yatak odasını bile alalım diyince annem tepki gösteriyor, onlar alsın diyor...
Bunların yanında maddi sıkıntımız olmasına rağmen yiğenime falan çok para harcıyor, gözüm olduğundan değil ama sonuçta durumumuz belli, ay sonunu bile zor getiriyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…