- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #16.381
kızlar yorgan fiyatları çok iyiymiş gerçekten de ben size bi sey soracagım uyku seti aldınızmı?
kaydirigubbakcemile3 umarım evlenince körermemkaydirigubbakcemile3:lepi:
meltemcim benim ilk çeyizim uyku setleri o yüzden acemilik yapıp 4 takım almışım:))) nevresim sanıyordum ben bunları ya :)))
çalışan demir paslanmazzzz sırnaşık şey
kızlar yorgan fiyatları çok iyiymiş gerçekten de ben size bi sey soracagım uyku seti aldınızmı?
acemilik iştte dediğin gibi bende alıyordum 2 tane falan ama nasıl olduysa beklşemeye aldım iyikide almışım diyorum şimdi.neyse canım degişik degişik kullanırsın
:roflol::roflol: bu kız körelmez ya maşallahı var..varya benim içim geçmiş
ben 4 tane nevresim aldım ama 2 tanesi aynı yaaa ne manyaklık :))))) bi tanesini anneme bırakayım diyom :))
:roflol::roflol: bu kız körelmez ya maşallahı var..varya benim içim geçmiş
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 biz anca tv karşısında çekirdek izleriz ama zuhal o andada bulur bişeyler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
masallah bitanem benim su anda alacagım uyku seti işte :)meltemcim benim ilk çeyizim uyku setleri o yüzden acemilik yapıp 4 takım almışım:))) nevresim sanıyordum ben bunları ya :)))
ben spor yatak örtüsü aldım o cafcaflılarda almıcam gereksiz hemde çok uçuk fiyatalrı yazık..aldıgımada 70 verdim işte
kızlar sizce baska neler gereksiz ceyizde ve kısaca sebep
bende almayacağım mervecim o pahalı yatak örtülerinden kesinlikle gereksiz.aslında bornozlarda gereksiz ya :))))) heryer kapalı one öylee :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?