- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #16.401
bencedekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 biz anca tv karşısında çekirdek izleriz ama zuhal o andada bulur bişeyler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bendemisempatiksalakcinni
kız deme öylee bakalım sende ne cevherler var acaba diyorum yükselenim 1. sınıf akrep mi benim :roflol:
fritöz gereksiz mi benimki bavul kadar napcezz onu:)))))
bende almayacağım mervecim o pahalı yatak örtülerinden kesinlikle gereksiz.aslında bornozlarda gereksiz ya :))))) heryer kapalı one öylee :))))
Kız bornozsuz olurmu neyle kurulancen bee, ama elk. süpürgeyle selülit giderirsiniz, saç kurutma makinasıylada enişte kurular artık...
bende almayacağım mervecim o pahalı yatak örtülerinden kesinlikle gereksiz.aslında bornozlarda gereksiz ya :))))) heryer kapalı one öylee :))))
kızlar iyi akşamlar biraz başım ağırıyor erken kaçayım.. görüşürüz
bencedekaydirigubbakcemile3
ne marka canım tefalmi yoksa
philips canım albümde var :)) kullanışlıya benziyor ama bakalım artık
hım yarın bi bakayım iyice ceyizine tekrar sohbetin en datlu yerinde gitmek zorundayım artık.kendinize iyi bakın kızlar iyi akşamlarrrrrrropuyorumnanaktan
bornoz gereksiz bencede çok kapalı..:jeyyar::roflol:ben saka maka 2 atakım hama seti aldım takım olarak almıcam bornozu 2 parca seklinde alcam..şöyle minilerinden istyrm o yüzden alamdım zaten
ben fritöz almadımm ya banada o gereksiz geliyo .. sevmiyorum onda olan kızartmaları :1closedeyes:
hım yarın bi bakayım iyice ceyizine tekrar sohbetin en datlu yerinde gitmek zorundayım artık.kendinize iyi bakın kızlar iyi akşamlarrrrrrropuyorumnanaktan
bornoz gereksiz bencede çok kapalı..:jeyyar::roflol:ben saka maka 2 atakım hama seti aldım takım olarak almıcam bornozu 2 parca seklinde alcam..şöyle minilerinden istyrm o yüzden alamdım zaten
esrooooo o bornozun biri benimdii kızz ne çabuk unuttunn:))) bende gidiyorum ya tam sohbetin ateşli saatlerinde dağılıyoruz:)) ne oluyorsa son dakikalarda bize:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?