2011 gelin adayları buyrun sohbete

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 biz anca tv karşısında çekirdek izleriz ama zuhal o andada bulur bişeyler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bencedekaydirigubbakcemile3

kız deme öylee bakalım sende ne cevherler var acaba diyorum yükselenim 1. sınıf akrep mi benim :roflol:
bendemisempatiksalakcinni
o cevherden benim haberim yok bakalım inşallah vardır
fritöz gereksiz mi benimki bavul kadar napcezz onu:)))))

ne marka canım tefalmi yoksa

bende almayacağım mervecim o pahalı yatak örtülerinden kesinlikle gereksiz.aslında bornozlarda gereksiz ya :))))) heryer kapalı one öylee :))))

Ben de kararsız kalıyorum bornoz seti mi alsam tekli mi alsam diye?tekli bornoz takımında terlik falan da hediyeli bi de ben forumda arastırdıgımda %100 bambu olan bir marka var ismini hatırlayamadım şimdi onun tekli fiyatını sordum 60 lira dediler...

bende almayacağım mervecim o pahalı yatak örtülerinden kesinlikle gereksiz.aslında bornozlarda gereksiz ya :))))) heryer kapalı one öylee :))))

bornoz gereksiz bencede çok kapalı..:jeyyar::roflol:ben saka maka 2 atakım hama seti aldım takım olarak almıcam bornozu 2 parca seklinde alcam..şöyle minilerinden istyrm o yüzden alamdım zaten

bornoz gereksiz bencede çok kapalı..:jeyyar::roflol:ben saka maka 2 atakım hama seti aldım takım olarak almıcam bornozu 2 parca seklinde alcam..şöyle minilerinden istyrm o yüzden alamdım zaten

Sevgili kayınvalideciğim almış bana ama kendine göre malesef...
Artık biz hamam takımını kullanırız, gelen misafirde bornozları :))

ben fritöz almadımm ya banada o gereksiz geliyo .. sevmiyorum onda olan kızartmaları :1closedeyes:

Bende almadım almayı düşünmüyorum...

Ya kızlar birdahaki markafoni veya limangoda mink battaniyeleri görürseniz
Lütfennnnnnnnnn bana haber verin yaa. Tam istediğim battaniyeleri gördüm. Kaçırdığıma okadar üzüldüm ki.
Leoparlı zebralı battaniyeler vardı yaaaaaa. İlk defa bişeyi kaçırdığıma çok üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…