- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #16.561
daisyrose o şarkı sözleri..
onu dinliyorum da ondan..
zaten pek umutlu bir durumda değilim ya ondan işte canım..
Nefsun bana bişeyi çağrıştırıyo ama ne olduğunu bulamadım...
Amiin, beni şimdiden tembihliyorlar sakın erteleme diye...
Gerçi nişanlım düğün masrafını görünce düşüncesini değiştirmiş :))
biz aynı şehirde aynı ilçeden hatta aynı semtteyiz..
cumartesiden beri görüşmüyoruz..
büyük ihtimal pazara kadar da görüşemeyiz o çalıştığı için..
ama ne bileyim bu soğukluğu hissetmek yakıyor canımı..
görmeyim ama sıcak olsun..
dilekcimm günaydın hoşgeldinn yokmu seninde düşündüğünn bi isimm
pazar görüşünce böyle olmas be tatlımmm görüşmeyinci insan tavır yapabilıyo ama yüzyüze gelince yelkenler iniyooo
geöen hafta nerdeyse her gün görüştük ama yelken falan inmedi ki...
geçen hafta pzt nişan alışverişinden snr ki günler oldu bu soğukluk ...
günaydın hoşbulduk canım..
var ama heyecan kalmadığından yazmamıştım..
kız olursa su
erkek olursa emir
düşündüğüm ve düşünmekle kalacağını düşündüğüm isimler..
daisyrose nişanıma haftalar var ama sözlüm soğuk bana..
ah erkekler kısmına konu açmıştım Nişanıma haftalar kala isminde bir topic..
kızlar çok huzursuzum yine babam yüzünden
tutturmuş bi araştırma yapıcam diye
bugün sabahın köründe evden çıktı
dedektifliğe soyundu adam resmen
zaten dün akşamdan beri yüzünden düşen bin parçaya ayrılıyo
biri bişey mi dedi diye düşünmekten kafayı sıyırıcam yaa
canlarım dua edin inşallah kimse kötü bişey demez
sevgilim hakkında ve ailesi hakkında
çünkü bir tek kişi bile ters bişey söylerse bizim için durumlar çok karışır
bide tek korkum bayramlarda ya da normal zamanlarda evlerine gidip geliyorum ya
inşallah biri kalkıp bu durumu söylemez yoksa çok kötü olur valla
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar günaydınnnnn:CüvCüv:
biz aynı şubede çalışıyorduk.tam 1 sene birbirimizden bihaber çalışmışız.sonra ben onların katına inmiştim.sık sık onun olduğu odaya girip çıkıyordum.orda bir elektriklenme olmuş onda. ama 3-4 ay hiç bişey diyememiş.kasım 2009 da başladı.24 nisan 2010 da sözlendik.26 haziran 2010 da nişanlandık ve 25 haziran 2011 de evleneceğiz allah izin verirse.yani çok hızlı bir süreç oldu bizimkisi.nasıl tanıştınız kızlar nişanlınızla, sevgilinizle vve ne kadar görüştükten sonra evlenme kararı aldınız...
eskiden kızım olursa tuğçe koyucam derdim ama şimdi istemiyorum.o eski sevgilimle ortak ismimizdi.nişanlım oğlumuz olursa göktuğ koyalım ismini dedi.ben de çok beğendim.kız olarak beren hoşuma gidiyor ama çok var çevremizde.Hayallerinizin ismi var mı kızlar.
Oğlum olunca şu ismi koyacağım kızım olursa bu ismi
bunlar geçici sıkıntılar.herşey geçecek emin oldaisyrose o şarkı sözleri..
onu dinliyorum da ondan..
zaten pek umutlu bir durumda değilim ya ondan işte canım..
düğün için diyorsan herşey içinde(mobilya,beyaz eşya,altın vs vs vs)bizim tahminimiz yaklaşık 25-30 bin arasında çıkacak gibi görünüyor.bunlardan altınımız şu an 8.000 tuttu.beyaz eşya 6.000 düğün yeri 3.800.özellikle düğün yeri yaşadığın ilden ile değişir.Arkadaslar,
Dugun icin tahmini ne kadar masraf cikiyo? Biz otel salonu kiralamak durumundayiz, henuz fiyat almaya baslamadik, cok pahaliya gelsin istemiyoruz. cok cahilim bu dugun islerinde... ortalama kac kisi davet edilir onu bile bilmiyorum. Lutfen tecrube ya da kendi dugun hazirliginizi benimle paylasirmisiniz? Inanin bana buyuk yardimi olur.
Yanitlarinizi heyecanla bekliyorum.
sevgiler
cnm bu gayet normal birşey.benim babam da aynı şeyi yapmıştı.eğer nişanlından ve ailesinden eminsen için rahat olsun.herşey olacağına varır unutma.
hayırlı olsun cnm bebiş geliyormuş
biz aynı şubede çalışıyorduk.tam 1 sene birbirimizden bihaber çalışmışız.sonra ben onların katına inmiştim.sık sık onun olduğu odaya girip çıkıyordum.orda bir elektriklenme olmuş onda. ama 3-4 ay hiç bişey diyememiş.kasım 2009 da başladı.24 nisan 2010 da sözlendik.26 haziran 2010 da nişanlandık ve 25 haziran 2011 de evleneceğiz allah izin verirse.yani çok hızlı bir süreç oldu bizimkisi.
eskiden kızım olursa tuğçe koyucam derdim ama şimdi istemiyorum.o eski sevgilimle ortak ismimizdi.nişanlım oğlumuz olursa göktuğ koyalım ismini dedi.ben de çok beğendim.kız olarak beren hoşuma gidiyor ama çok var çevremizde.
bunlar geçici sıkıntılar.herşey geçecek emin ol
düğün için diyorsan herşey içinde(mobilya,beyaz eşya,altın vs vs vs)bizim tahminimiz yaklaşık 25-30 bin arasında çıkacak gibi görünüyor.bunlardan altınımız şu an 8.000 tuttu.beyaz eşya 6.000 düğün yeri 3.800.özellikle düğün yeri yaşadığın ilden ile değişir.
kızlar günaydınnnnnnn.herkesler iyidir umarım.ben iyiyim akşam aşkımda kalcammmmmmmm:asigim:
Anaam, ben aşkımda kalcam desem annemde benimlen beraber gelir, yada hiç göndermez :))
Dilek'cim bana bu durum normal gibi geliyor, çünkü 2. ve daha büyük bir adım bu, kız ben ayrılmayı bile düşündüm, kendimce teste tabii tuttum nişanlımı, bağırdım çağırdım, bakalım nasıl tepkiler verecek diye, ama hiç gerek yokmuş meğer...
Hatta benim alışverişi son 2 günde yapmıştık, yani olağanüstü bir durum yoksa nişandan sonra daha çok bağlanacaktır sana, hatta üzerinde hakimiyet kurma çabaları olacaktır :))
yıllardır ilk kez bu kadar soğuk bir de askerde olmuştu gelmesine yakın tamam...
ama ben dayanamıyorum ki 1 haftayı geçti buz gibi konuşmaları tavırları..
ne zaman geçecek bu tavırları ?
nişanıma daha var o zamana kadar içim içimi mi yşyecek böyle ?
Anaam, ben aşkımda kalcam desem annemde benimlen beraber gelir, yada hiç göndermez :))
birgün de bakayım anne ben ığdıra gidiyorum görüşürüz diye anında yersin merdaneyi :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?