2011 gelin adayları buyrun sohbete

Arkadaslar,

Dugun icin tahmini ne kadar masraf cikiyo? Biz otel salonu kiralamak durumundayiz, henuz fiyat almaya baslamadik, cok pahaliya gelsin istemiyoruz. cok cahilim bu dugun islerinde... ortalama kac kisi davet edilir onu bile bilmiyorum. Lutfen tecrube ya da kendi dugun hazirliginizi benimle paylasirmisiniz? Inanin bana buyuk yardimi olur.

Yanitlarinizi heyecanla bekliyorum.

sevgiler

daisyrose o şarkı sözleri..
onu dinliyorum da ondan..
zaten pek umutlu bir durumda değilim ya ondan işte canım..

hımm anladım canım
hayırdır sen dünde yazmışsın ama ben pek okuyamadım
ne sıkıntın var canım
inşallah çabucak geçer

nefsun bana neylan ismini çağrıştırdı
pek benzemiyolar ama aklıma o geldi görünce
neylan ney çalan kadınmış kaydirigubbakcemile

pazar görüşünce böyle olmas be tatlımmm görüşmeyinci insan tavır yapabilıyo ama yüzyüze gelince yelkenler iniyooo

dilekcimm günaydın hoşgeldinn yokmu seninde düşündüğünn bi isimm

günaydın hoşbulduk canım..
var ama heyecan kalmadığından yazmamıştım..
kız olursa su
erkek olursa emir

düşündüğüm ve düşünmekle kalacağını düşündüğüm isimler..

daisyrose nişanıma haftalar var ama sözlüm soğuk bana..
ah erkekler kısmına konu açmıştım Nişanıma haftalar kala isminde bir topic..

sana öyle geliyodur tatlım yaa
sende şimdi streslisindir o yüzden öyle davrandığını düşünüyosundur
geçer canım merak etme

valla nişan alışverişinde parayı sözlüm ödedi..
evdekiler sorun yapamaz ama maddi sıkıntısı var biliyorum..
askerden geleli 5 ay oldu ve tam toparlanamamıştı ailesinin ısrarı ile nişana kalkıştık işte..
ama maddi sıkıntılar yüzünden bana soğuk olması canımı yakıyor (

cnm bu gayet normal birşey.benim babam da aynı şeyi yapmıştı.eğer nişanlından ve ailesinden eminsen için rahat olsun.herşey olacağına varır unutma.

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar günaydınnnnn:CüvCüv:

hayırlı olsun cnm bebiş geliyormuş

nasıl tanıştınız kızlar nişanlınızla, sevgilinizle vve ne kadar görüştükten sonra evlenme kararı aldınız...
biz aynı şubede çalışıyorduk.tam 1 sene birbirimizden bihaber çalışmışız.sonra ben onların katına inmiştim.sık sık onun olduğu odaya girip çıkıyordum.orda bir elektriklenme olmuş onda. ama 3-4 ay hiç bişey diyememiş.kasım 2009 da başladı.24 nisan 2010 da sözlendik.26 haziran 2010 da nişanlandık ve 25 haziran 2011 de evleneceğiz allah izin verirse.yani çok hızlı bir süreç oldu bizimkisi.
Hayallerinizin ismi var mı kızlar.
Oğlum olunca şu ismi koyacağım kızım olursa bu ismi
eskiden kızım olursa tuğçe koyucam derdim ama şimdi istemiyorum.o eski sevgilimle ortak ismimizdi.nişanlım oğlumuz olursa göktuğ koyalım ismini dedi.ben de çok beğendim.kız olarak beren hoşuma gidiyor ama çok var çevremizde.

daisyrose o şarkı sözleri..
onu dinliyorum da ondan..
zaten pek umutlu bir durumda değilim ya ondan işte canım..
bunlar geçici sıkıntılar.herşey geçecek emin ol

düğün için diyorsan herşey içinde(mobilya,beyaz eşya,altın vs vs vs)bizim tahminimiz yaklaşık 25-30 bin arasında çıkacak gibi görünüyor.bunlardan altınımız şu an 8.000 tuttu.beyaz eşya 6.000 düğün yeri 3.800.özellikle düğün yeri yaşadığın ilden ile değişir.

kızlar günaydınnnnnnn.herkesler iyidir umarım.ben iyiyim akşam aşkımda kalcammmmmmmm:asigim:

Dilek'cim bana bu durum normal gibi geliyor, çünkü 2. ve daha büyük bir adım bu, kız ben ayrılmayı bile düşündüm, kendimce teste tabii tuttum nişanlımı, bağırdım çağırdım, bakalım nasıl tepkiler verecek diye, ama hiç gerek yokmuş meğer...
Hatta benim alışverişi son 2 günde yapmıştık, yani olağanüstü bir durum yoksa nişandan sonra daha çok bağlanacaktır sana, hatta üzerinde hakimiyet kurma çabaları olacaktır :))

Nişanlında kalmana izin veriyorlarm:teytey:ı?yoksa gizli mi

meltem veriyorlar cnm.zaten ailesi evde.o yüzden sıkıntı olmuyor.biz çalışırken işimizin yoğunluğu nedeniyle çok sık ve uzun süreli görüşemiyoruz.bazen gerçekten konuşmaya ihtiyacımız oluyor.o dönemlerde izin almıştım bir keresinde verdiler.şimdi de ara ara kalayım mı diyorum bişey demiyorlar:)

yıllardır ilk kez bu kadar soğuk bir de askerde olmuştu gelmesine yakın tamam...
ama ben dayanamıyorum ki 1 haftayı geçti buz gibi konuşmaları tavırları..
ne zaman geçecek bu tavırları ?
nişanıma daha var o zamana kadar içim içimi mi yşyecek böyle ?

Peki nedenini sordunmu, belki söylemeye çekindiği bir sıkıntısı vardır...

dilek çok fazla sıkıntı yapma kendine.zor bir durum evet ama zaman herşeyin ilacıdır.ailesi birşey söylemiştir belki canı sıkılmıştır.bence birebir seninle ilgili olan bir durum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…