- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #16.601
[ı]
herkese merhaba bnde aranıza katılabilir mym :kedi:
Bzmde allah nasip kısmet ederse düğün tarihimz 9 nisan 2011 haftaya evrak işlemlerine başlcaz.. [/ı]
hoşgeldin junyorita
Gerçekten biraz derine indikçe erkeklerin çok düşündüğünü görüyorum.
Nişanlım pek konuşmaz ama sorduğumda bir çok fikir beyan eder bana...
Selamlar kızlar
Geldim geçmişi okudum
Dilekcim sıkma kendini bunaltma aklına kötü şeyler getirme.
Biraz sen de kafanı dinle
Aranızda kötü bişey geçmediyse düzelecek herşey
Sabır diliyorum sana canım. Tekrar eski halinize gelin, Allah muhabbetinizi arttırsın.
Aylincim baban için sıkılma canım. Aynı muhabbetler her ailede oluyor.
1-2 bakar olumlu yanıt verir canım.
Benimde Perşembe isteme Cumartesi nişan olacaktı. Perşembe akşamı kesin oldu dememişler.
Nişanlım Cuma aradı yarın nişan varmı diye çok üzülmüştüm.. sanki isteksizler gibi.
Kızlar benimde bir sorunum var.
Nişanlım kıbrısta ya herşeyi ben hallediyorum burda. O geldi birkez nişandan sonra nikah günü alırken mobilyaları seçtik. Beyaz eşyayı ben beğendim aldım. Sadece pazarlık için abim yanımda geldi.
Evi 1 günde bulduk ama birgün öğleden sonra abim ve yengem birlikte baktık. Yani totalde 1 gün yardımcı oldular
Şimdi mobilyalar geliyor sırayla
Aslına bakarsanız aileme fazla yük düşmüyo ama sanki erkek tarafı niye hiçbişey yapmıyor böyle kolay evlilik mi olur dedikleri okunuyor yüzlerinden.
Çoook üzülüyorum. Benim ailemde çok yorulmadı herşeyi ben yaptım seçilen eşyalar kendi geldi. Kimse bişey taşımadı.
Birgün temizlikçi tuttuk. 2 kişi. Annem başlarında durdu. Ben ve 2 kadın temizledik evi.
Yaptıklarını bana yapıyorlar aslında ama böyle davranmaları üzüyor.
Babamı abisi aramış birşey yapamıyoruz denizlideyiz demiş. Adamın yapabileceği o hem durumları pek iyi değil hemde uzaktalar hemde yapılcak iş yok
Eltim geldi temizlik günü.
Görümcem falan da aradı.
Babam niye onlar bişi yapmıyor diyo. Abim nişanlımı sordu geçen gün. Nasıl dedi. Söyle ona bi fatura kescem gelince dedi. Ne demekse.
Ufak yeğenim var 4 e gidiyo. Diyoki geçen cafer abi niye hiçbişey yapmıyo herşeyi biz yapıyoruz. Bu çocuk onu kimseden duymazsa söyleyemez.
Gelince nişanlıma olumsuz davranırlar diye çok üzülüyorum
Sonuçta yaptıklarını benim iyiliğim için yapıyorlar söylediğim gibi çok da bir zahmet olmadı çok şükür. Sadece sorun diğer tarafın yapmaması.
Çok canımı sıkıyor bu durum…
Bir yerleşseydik evimize hayırlısıyla
ayşecim o kadar zorki durumun anlaşılmaması mümkün değil.biran insanın pes edesi geliyor ama tutuyorsun kendini çünkü bunu kimse istemez evlilik birlikte koşturmaktır sevdiğin yoksa ailesinden birileri muhakkak olmalı ama senin şansızlığın kimse yok nişanlında uzakta.herşeyide kız tarafı tek başına yapamaz ister istemez dikkat çeker.nişanlının ailesi uzaklığı bahane ediyorlar değil mi gelemeyiz edemeyiz hiç olmazsa ev yerleştirmesinde bulunmaları lazımdı bunu nişanlına belli etmen lazım memnunum hayatımdan diye nereye kadar tek başına olmaz ayşecim. birilerini araya soksun.
Selamlar kızlar
Geldim geçmişi okudum
Dilekcim sıkma kendini bunaltma aklına kötü şeyler getirme.
Biraz sen de kafanı dinle
Aranızda kötü bişey geçmediyse düzelecek herşey
Sabır diliyorum sana canım. Tekrar eski halinize gelin, Allah muhabbetinizi arttırsın.
Aylincim baban için sıkılma canım. Aynı muhabbetler her ailede oluyor.
1-2 bakar olumlu yanıt verir canım.
Benimde Perşembe isteme Cumartesi nişan olacaktı. Perşembe akşamı kesin oldu dememişler.
Nişanlım Cuma aradı yarın nişan varmı diye çok üzülmüştüm.. sanki isteksizler gibi.
Kızlar benimde bir sorunum var.
Nişanlım kıbrısta ya herşeyi ben hallediyorum burda. O geldi birkez nişandan sonra nikah günü alırken mobilyaları seçtik. Beyaz eşyayı ben beğendim aldım. Sadece pazarlık için abim yanımda geldi.
Evi 1 günde bulduk ama birgün öğleden sonra abim ve yengem birlikte baktık. Yani totalde 1 gün yardımcı oldular
Şimdi mobilyalar geliyor sırayla
Aslına bakarsanız aileme fazla yük düşmüyo ama sanki erkek tarafı niye hiçbişey yapmıyor böyle kolay evlilik mi olur dedikleri okunuyor yüzlerinden.
Çoook üzülüyorum. Benim ailemde çok yorulmadı herşeyi ben yaptım seçilen eşyalar kendi geldi. Kimse bişey taşımadı.
Birgün temizlikçi tuttuk. 2 kişi. Annem başlarında durdu. Ben ve 2 kadın temizledik evi.
Yaptıklarını bana yapıyorlar aslında ama böyle davranmaları üzüyor.
Babamı abisi aramış birşey yapamıyoruz denizlideyiz demiş. Adamın yapabileceği o hem durumları pek iyi değil hemde uzaktalar hemde yapılcak iş yok
Eltim geldi temizlik günü.
Görümcem falan da aradı.
Babam niye onlar bişi yapmıyor diyo. Abim nişanlımı sordu geçen gün. Nasıl dedi. Söyle ona bi fatura kescem gelince dedi. Ne demekse.
Ufak yeğenim var 4 e gidiyo. Diyoki geçen cafer abi niye hiçbişey yapmıyo herşeyi biz yapıyoruz. Bu çocuk onu kimseden duymazsa söyleyemez.
Gelince nişanlıma olumsuz davranırlar diye çok üzülüyorum
Sonuçta yaptıklarını benim iyiliğim için yapıyorlar söylediğim gibi çok da bir zahmet olmadı çok şükür. Sadece sorun diğer tarafın yapmaması.
Çok canımı sıkıyor bu durum…
Bir yerleşseydik evimize hayırlısıyla
herkese merhaba bnde aranıza katılabilir mym :kedi:
bzmde Allah nasip kısmet ederse düğün tarihimz 9 nisan 2011 haftaya evrak işlemlerine başlcaz..
evet düşünüyorlar ama kafalarına yatanları daha çok düşünüyorlar
evet düşünüyorlar ama kafalarına yatanları daha çok düşünüyorlar
alkisalkisalkisalkisalkisalkis çok güzel parnakladın. yani iyi yere iyi atıf
junyorita nereye gelin gideceksin? nişanlı mısın:))
hoşgeldin canım
öyle durumlarda sokacaksın aslında o parmağı gözlerine
Bu tecrübeyi yaşayan biri olarak pek katılmıyorum, çünkü araya girecek kişi muhakkak fikir beyan edecektir, yani anlaşamama durumu var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?