2011 gelin adayları buyrun sohbete

allah bu emeklerinin bu çabanın mükafatını elbette sana verecektir. canını sıkma keşke yanında eşin olabilseydi gerisi önemli degilde..ama olmayıncada olmuyor.. oda çok isterdi eminim üzülüyordur..çogu gitti mutluluk yakın canım rabbim yuvanızın mutlulugunu daim etsin..sen çok sbırlı olgun birisin

Bu tecrübeyi yaşayan biri olarak pek katılmıyorum, çünkü araya girecek kişi muhakkak fikir beyan edecektir, yani anlaşamama durumu var...

takma kafana canım
senin işin elbette çok zor ama
hele bi evlenin evinize yerleşin bak nasıl güzel olucak herşey
bunlarda unutulucak o zaman

herkese merhaba bnde aranıza katılabilir mym :kedi:
bzmde Allah nasip kısmet ederse düğün tarihimz 9 nisan 2011 haftaya evrak işlemlerine başlcaz..

hoşgeldin canım

Bu tecrübeyi yaşayan biri olarak pek katılmıyorum, çünkü araya girecek kişi muhakkak fikir beyan edecektir, yani anlaşamama durumu var...

esroo ben onu bunu anlamam düğün hazırlığı olsun nişan olsun erkek evinden biri olmalı bunu her kız ailesi kabul edemez benimde içim rahat etmez.uzağa evimiz yerleşecek ben burdan nasıl koşturacağım ya da sen. annesi ablası yardım etmeyecek mi bizim adetlerimizde evi erkek tarafı temizler yerleştirir duyarsız olamaz kimse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…