- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #16.581
sorduğumda bildiğin sıkıntılar diyor yani maddi sıkıntılar ama bu bana soğuk davranmasına sebep olabilir mi onu kavrayamaıyorum..
aynı evde yaşamayı artık hiç konu etmiyorlar cevap aldılar tamam yani..
zaten sözlüm biliyordu ayrı ev olacağını..
sadece bir teklif oldu ailesinden aileme..
maddi sebepler diyor ama bilemiyorum bana karşı böyle oluşu ondan mı yoksa bu işler onu sıktı da pişman mı oldu diye düşünmekten kendimi alamıyorum((((((
düğün için diyorsan herşey içinde(mobilya,beyaz eşya,altın vs vs vs)bizim tahminimiz yaklaşık 25-30 bin arasında çıkacak gibi görünüyor.bunlardan altınımız şu an 8.000 tuttu.beyaz eşya 6.000 düğün yeri 3.800.özellikle düğün yeri yaşadığın ilden ile değişir.
Ben sadace dugun icin otel kiralama,ve onun masraflari hakkinda biraz bilgi toplamak istiyorum. Kac kisi davet etmek gerekli? min bir sayi var mi? cevrenizde tanidiginiz yakin zamanda evlenmis biri var mi?dugunu 4 yildizli bir otelde yapan,?kac lira harcamislar tahmini? ayyy bir suru soru sordum . bilmiyorumkismile
he birde tabi nişanlım daha iş bulmadı.
bir ihtimal benim çalıştığım yerde eskiden o çalışıyordu. (beni giderken o işe aldırdı buraya) gelirse burda iş teklif edebilirler ama kesin bi durum yok.
bakalım
onu da kafasına takıyor ailem.
bende bişi demiyorum nişanlıma iş konusunda
ohh içimi döktüm rahatladımmm
kızlar iyiki varsınız gerçekten.
he birde tabi nişanlım daha iş bulmadı.
Bir ihtimal benim çalıştığım yerde eskiden o çalışıyordu. (beni giderken o işe aldırdı buraya) gelirse burda iş teklif edebilirler ama kesin bi durum yok.
Bakalım
onu da kafasına takıyor ailem.
Bende bişi demiyorum nişanlıma iş konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?