2011 gelin adayları buyrun sohbete

bizde de karışıyorlar hatta nişanlım o ilk aldıklarımızı değiştirelim demeye başladı birşey düştü kafasına ama benim yumruklardan biri galiba dank ettisempatiksalakcinni

kızlar biz ailelerimizle aynı yerde olucamız için sanırım herkes işin içinde olucak
ama kayınvalidem pek öyle herşeye karışan bi tip değil allahtan
bide normalde de bişey almaya bakmaya çıktığımızda falan genelde hep aynı şeyleri beğeniyoruz
zevklerimiz çok uyuyo birbirine inşallah hep böyle devam eder

bakacağız ablamla o çok araştırıcıdır fikirlerini beğeniyorum
salonu tuttuk çünkü daha bu sendeden 2011 aralık dolu ogüü istiyordum boştu nişanlım tuttu zaten düğün salonunda bazen extralara gidyor

Serpil sen nereden gelin gidiyorsun istanbula canım sen neler aldın çeyizine

bn sana komşuym cnm balıkesirden gidcem istnbula..
bnm daha pek bişey yok desem yeridir deniz yani yeni başladım ..
dediğim gbi arada mesafe olnca ev tutulmasını bekliorz çnkü aldıklarımzı burdan oraya bi seferde götürmyz sanırm şubatta ev tutulack..
bnm misafr yemk takımım,çelik tencere setim tam set tost makinesi düdüklü vs..var içinde ,günlük ve misafr için çatal bıçak takımım,nevresm takımları,microfiber yorgan.yatak ötüsü falan filan küçük çaplı bi çeyizim var kaydirigubbakcemile3

bizde de karışıyorlar hatta nişanlım o ilk aldıklarımızı değiştirelim demeye başladı birşey düştü kafasına ama benim yumruklardan biri galiba dank ettisempatiksalakcinni

Hepsine bişey oldu galiba, ben beğenmedim aldıklarını falan diyince hiç sesini çıkarmıoyr :)) Bornozu değiştirsek falan demeye başladı ama neyse...
Zaten takılan hediye bileziklerle nasipse kelepçe bilezik yapıcam kendime, şimdiden söyledim sonra lagaluga yapmasın diye...

İnşallah canım, benim amcamlar bulaşık makinesine varana kadar kendileri aldılar.
Gelin sadece yatak odasını aldı, fakir falanda değil yani, kirada evleri var.
Evin kapı kollarını bile geline seçtirdiler, yengem çok iyi bir kayınvalide, kendi evinde sobayla oturuyor ama oğluna doğalgaz döşetti.
Ahh ah bize denk gelmez böyleleri

anldım cnm bnde çok araştrdım hem kaliteli hemde uyguna bu korkmazın flora hiper setini aldım.. bide yine korkmazın 101 parça riva çatal bıçak takımı aldım oda 269 tl idi..

Ahh Balıkesir keşke bende Balıkesir'e gitsem...

hayır gitmeyeceğim şekerümmmşakkıdı

Git kızz, nişanlınla karşılıklı oynarsınız

Son düzenleme:

biz seninle hemşeriymişiz şekerim
balıkesir merkezde misin sen

hayırlısı olsun serpilcim yavaş yavaş alınır. Huzur olsun mutluluk olsun ikinci planda onlar birşekilde olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…