- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #16.641
ben gitmeyeceğim canım gıram gitme hissi oluşmadığı için yeltenmedim hem abim hep der at gibi koşturma öyle herşeylerine der :dilcikar:
Valla bizim iş biraz karışık, yani nişanlımın temizlikçi falan tutması lazım, yani sadece kendi ilgilenecek, sonra ben gidince zevkimize göre yerleştiririz evi.
Ama Ayşe'nin durumu farklı, tabiki ilgilenmeleri lazım ama bu ölçüyü bizim milletimiz koruyamıyor ve evin eşyasından tut çeyize varana kadar herşeye karışıyorlar...
O nedenle kayınvalidemin hiçbirşeye karışmasını istemem şahsen, çünkü herşeye bahane bulabilecek bir karakter, o otursun ben her işimi kendim yaparım yeterki karışmasın...
KAYNIN DAMAT OLUYOR SIRADA SENİNKİNE GELİYOR a.s
[ı]
ooooo süper valla maşallah hızlısınz..
Yaa bn nişanlıma sölyrm salon falan bakalım die oda erken dio ama bilmiorm..
Tencere seti falan aldın mı?
Eger almadıysan korkmazın hiper seti var fiyatı çok uygundu bnde geçen haftasonu aldım tam set 749 tl ye aldım..
Hadi allah yuva kurana yardım edermiş yerimseniben[/ı]
:mymeka: sonra başın dönecek halsizleşeceksin.iyi ye biraz bak bana yemek yemedim bugün delikafadulden
ben gitmeyeceğim canım gıram gitme hissi oluşmadığı için yeltenmedim hem abim hep der at gibi koşturma öyle herşeylerine der :dilcikar:
Serpil sen nereden gelin gidiyorsun istanbula canım sen neler aldın çeyizine
Düğüne gitmeyecekmisin şekerüm?
bizde de karışıyorlar hatta nişanlım o ilk aldıklarımızı değiştirelim demeye başladı birşey düştü kafasına ama benim yumruklardan biri galiba dank ettisempatiksalakcinni
kızlar biz ailelerimizle aynı yerde olucamız için sanırım herkes işin içinde olucak
ama kayınvalidem pek öyle herşeye karışan bi tip değil allahtan
bide normalde de bişey almaya bakmaya çıktığımızda falan genelde hep aynı şeyleri beğeniyoruz
zevklerimiz çok uyuyo birbirine inşallah hep böyle devam eder
büyüklerin bi bildiği vardır.
bakacağız ablamla o çok araştırıcıdır fikirlerini beğeniyorum
salonu tuttuk çünkü daha bu sendeden 2011 aralık dolu ogüü istiyordum boştu nişanlım tuttu zaten düğün salonunda bazen extralara gidyor
bn sana komşuym cnm balıkesirden gidcem istnbula..
bnm daha pek bişey yok desem yeridir deniz yani yeni başladım ..
dediğim gbi arada mesafe olnca ev tutulmasını bekliorz çnkü aldıklarımzı burdan oraya bi seferde götürmyz sanırm şubatta ev tutulack..
bnm misafr yemk takımım,çelik tencere setim tam set tost makinesi düdüklü vs..var içinde ,günlük ve misafr için çatal bıçak takımım,nevresm takımları,microfiber yorgan.yatak ötüsü falan filan küçük çaplı bi çeyizim var kaydirigubbakcemile3
hayır gitmeyeceğim şekerümmmşakkıdı
bnm daha pek bişey yok desem yeridir deniz yani yeni başladım ..
dediğim gbi arada mesafe olnca ev tutulmasını bekliorz çnkü aldıklarımzı burdan oraya bi seferde götürmyz sanırm şubatta ev tutulack..
bnm misafr yemk takımım,çelik tencere setim tam set tost makinesi düdüklü vs..var içinde ,günlük ve misafr için çatal bıçak takımım,nevresm takımları,microfiber yorgan.yatak ötüsü falan filan küçük çaplı bi çeyizim var kaydirigubbakcemile3
Git kızz, nişanlınla karşılıklı oynarsınız
Ahh Balıkesir keşke bende Balıkesir'e gitsem...
[ı]
Bnm daha pek bişey yok desem yeridir deniz yani yeni başladım ..
Dediğim gbi arada mesafe olnca ev tutulmasını bekliorz çnkü aldıklarımzı burdan oraya bi seferde götürmyz sanırm şubatta ev tutulack..
Bnm misafr yemk takımım,çelik tencere setim tam set tost makinesi düdüklü vs..var içinde ,günlük ve misafr için çatal bıçak takımım,nevresm takımları,microfiber yorgan.yatak ötüsü falan filan küçük çaplı bi çeyizim var kaydirigubbakcemile3[/ı]
buyur bekleriz nişanlın balıkesir de mi yoksa delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?