2011 gelin adayları buyrun sohbete

Kış geldi sakallı ipten mandallık ve saksılık yapayım elimde zaman geçsin akşamalrı siz dantel biliyormusunuz ay nasıl yapıyorlar ya ben bir türlü beceremedim şu dantel işini öğrenemedim birde solakım öğretemiyorlar bana ters geliyor

serpil kızzz düğün listesinede eklettin kendini kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

senide ekleyelim per i opuyorumnanaktan

ben dantel biliyorum ama uzun hatta senelerdir yapmıyorum =)
vaktim yok artık sabrımda yok ohaoldumsmile
yapsam bile kullanmam. beğenmiyorum artık dantel mantel

dene kız ama tuz atmayı unutma zaten stres almış başında gidiyor ye işte pattt pattt ben hep sıkıldığımda yerim benekli kelide pişecek nohutlar kaydirigubbakcemile

süper oluyor =)))))))))

aman sakallı ip deme bana akannehir geçen kış o hızla 6 yastık yaptım koltukların,mutfağın penceelrine perde lavaboya perde komşular hurra perde kaydirigubbakcemile3

nişanlıngiller biliyor ağızların tadını sempatiksalakcinni

BENCEDE RAMAZANDA HER HAFTA SONU MANGALDAYDIK ONLARDA. ANNEMLER DE YOK GELMEYELİM DİYOR ARTIK ZIRT PIRT FENALIK GELDİ AMA ZORAKİ GÖTÜRÜYORLARDI ACAYİP DÜŞKÜNLER YEMELERİNE BEN NE YAPACAĞIM EVLENMEDEN BİR 10 KİLO VERMEM LAZIM :roflol::roflol:

aman tam o dert ve aynı kilo fazlalığı bende de var

ben bayılırım ya öyle nostaljik tadlara.tüm aile fertleri bir arada akşam sefası mangal çay kestaneboshayallersmile

daisy doğru diyorsun en azından hakkarideki gibi terör yok orada
ama yinede arada sırada yokluyorlar orayıda
bizde bir uçtan bir ucayız otobüsle 25 saat falan sürüyormuş
Allah bütün askerlere ve asker yakınlarına sabırlar versin..
şimdi müsaadenizi istiyorum kızlar
nişanlımla konuşucam
öptüm hepinizi

SPEDİİ TANIMAMMI CANIM TANIDIM TABİKİ
ben 21 yaşındayım 2008 den beri koca bakıyorum ama bulamıyorum bilen bilir balıkesirliyim küçük bi ilçesinde çalışıyorum yazın pek vaktim olmadı giremedim ama geçen kış çok hoş sohbetlerim oldu bi topik vardı orda tanıdığım arkadaşlarım oldu cimcimeyle yazışmaları okudum içim ısındı tekrardan sohbet etmek için sabırsızlandım öyle yani evlenmiyorum ama ben bulamıyorum =D

bende şaşırdım seni burada görünce.
merak etme elbet bigün bulursun bende 2011 haziran ayında evleniyorum canım. nişanlandım kısmetse tabikide yerimsenibenyerimseniben Allah iyi olanları çıkartsın karşına

Gel uzak değilsin serpilcim 2 saat bişey atla gel birlikte yiyelimmmm

olar kestane şekeri de isterim denizm :lepi:

teşkkr ederm cnm opuyorumnanaktan

serpil kızzz düğün listesinede eklettin kendini kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ebet eklettim zühlyacım sende eklet

Seninde bi yerde kısmetin vardır ve olması gereken zamanı bekliyodur yerimseniben

HOŞGELDİN LAVANTA. BEN DENİZ
KISMETİN SENİ NEREDE NE ZAMAN BULACAĞI BELLİ OLMAZ BELKİ OTOBÜSTE BELKİ BİR MARKETTE HER AN HER DAKİKA AŞK VARDIR MUTLAKA GELİP SENİ BULUR BOL KISMETLER DİLİYORUMM AYNI ŞEHİRDE OLSAYDIK BEN SANA BULURDUM ÇOK VAR ETRAFIMIZDA BEKAR ERKEK... GEÇİ MESAFENİN DE ÖNEMİ YOK DEMİ...a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…