2011 gelin adayları buyrun sohbete

nişanlandığını biliyorum canım allah tamamına erdirsin az kalmış sayılır düğüne bi topiğin vardı ara ara geldim baktım ama pek yorum yapmadım ne zamandır yapmıyorum dışardan dışardan yazın genelde dışarda olduğumdan yazdığım yorumuda takip etmeyince zor oluyordu cimcime ile msjlaştım ondan sonra biz burdayız deyince geliverdim meraklandım kim evlendi kim evlemedi diye:lepi:ayy darısı başıma ben hala bulamadım yani herzamanki gibi var kısmet ama karar veremedim ruh ikizimi bulamadım:gitme:

SERPİLCİM CANIN SAĞOLSUN TATLIM BİR KESTANYLEMİ KORKATACAKSIN kaydirigubbakcemile NE ZAMAN İSTERSEN KOMŞU SAYILIRIZ NEDE OLSA BURSA

deniz doğru sölyr lavanta inş sende kalbine göre bulursun bnde balıksr merkezdenim bu arada ismim serpil vereliniortak

20.08.2011 - guulllmu - Kına
21.08.2011 - guulllmu – Düğün

selamssss
bu arkadaşımız önceki sayfalarda ayrıldığını yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam.

SERPİLCİM CANIN SAĞOLSUN TATLIM BİR KESTANYLEMİ KORKATACAKSIN kaydirigubbakcemile NE ZAMAN İSTERSEN KOMŞU SAYILIRIZ NEDE OLSA BURSA

denizm seninde canın saolsn çok teşkkr ederm cidden yakınz kader belki bi gün tanışırz di mi yerimseniben

bnde sana kemalpaşadan kemal paşa tatlısı getrym cokacimcoook

hoşbuldum evet yaşım daha küçük ama inanın burda bu yaş evde kalmaya az kalmış bi yaş olarak görülüyor yani malum sorular herzman can sıkar ya bneimde sıkıyordu artık pek takmıyorum ama aşk istiyorum tabiki geçen senelere göre şuanki düşüncelerim çok çok farklı ve gerçekten allah herkese hayırlısını versin sizlere eşinizle bi ömür boyu mutluluklar diliyorum..

deniz memnun oldum canm bekar erkek burdada çok ama bi türlü ısınamıyorum şuan bile 3 kişi var biri cvp bekliyor biri tanışmayı bekliyor biri de tel bekliyor ama bitek benden mi bekliyorlar tabiki bilinmezohaoldumsmile..

denizzz olcakmı kızz 2010 benim :)))))
serpilcim daha söz bile yok ne düğün tarihi laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

olcak hayrlısı cnm bnm sen üzülme bak ilk başta biraz bekleteblr ailen klasik kız evi naz evi hesabı ama sonrası çabuk gelio inan hayrlısıyla sende bu listeye adını yazdıracksn olumunekankayizsmile

bak cümleyi askıda bırakmışım inş.denizcim dediğin gibi aşk bulur beni aşksız herkesi bulur inşallah ama bak cimcime bilir kaç seneden beri çabalıyorum.. =)

sen nişanlı falanmısın okuyamadım pek ben yazana kadar çok çabuk ilerliyor takip edemiyorum

Hoşgeldin lavantacım, kız beni örnek al :))
Buldumda nişanlandım bile, demekki nasibim bu yaşımda beni bulacakmış ve buldu

20.08.2011 - guulllmu - Kına
21.08.2011 - guulllmu – Düğün

selamssss
bu arkadaşımız önceki sayfalarda ayrıldığını yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam.

AAAAAAAAAAAA şok oldum. sevgilisiyle ayrılmışlarmı. gözden kaçırdım sanırım.
üzüldüm yaa. Ama herşeyin hayırlısı.
öleyse çıkarayım listeden.

Kız Aslı lavantayı tanımadınmı, buluştunuzya be canım...
namı değer Merve...

Canım nicki farklımıydı ozaman. şimdi hatırlamadım cidden.
amonyamı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…