- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #16.821
bende şaşırdım seni burada görünce.
merak etme elbet bigün bulursun bende 2011 haziran ayında evleniyorum canım. nişanlandım kısmetse tabikide yerimsenibenyerimseniben Allah iyi olanları çıkartsın karşına
HOŞGELDİN LAVANTA. BEN DENİZ
KISMETİN SENİ NEREDE NE ZAMAN BULACAĞI BELLİ OLMAZ BELKİ OTOBÜSTE BELKİ BİR MARKETTE HER AN HER DAKİKA AŞK VARDIR MUTLAKA GELİP SENİ BULUR BOL KISMETLER DİLİYORUMM AYNI ŞEHİRDE OLSAYDIK BEN SANA BULURDUM ÇOK VAR ETRAFIMIZDA BEKAR ERKEK... GEÇİ MESAFENİN DE ÖNEMİ YOK DEMİ...a.s
SPEDİİ TANIMAMMI CANIM TANIDIM TABİKİ
ben 21 yaşındayım 2008 den beri koca bakıyorum ama bulamıyorum bilen bilir balıkesirliyim küçük bi ilçesinde çalışıyorum yazın pek vaktim olmadı giremedim ama geçen kış çok hoş sohbetlerim oldu bi topik vardı orda tanıdığım arkadaşlarım oldu cimcimeyle yazışmaları okudum içim ısındı tekrardan sohbet etmek için sabırsızlandım öyle yani evlenmiyorum ama ben bulamıyorum =D
denizz benim ikizkardeşimde daha bekar yaş 26:))))))))))))))))
SERPİLCİM CANIN SAĞOLSUN TATLIM BİR KESTANYLEMİ KORKATACAKSIN kaydirigubbakcemile NE ZAMAN İSTERSEN KOMŞU SAYILIRIZ NEDE OLSA BURSA
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: OO SÜPER İKİ EVE ELTİ YAPARIZ CANIM ONLARI DERT ETME ABLA KARDEŞ AYNI EVE GELİN VERELİM
Seninde bi yerde kısmetin vardır ve olması gereken zamanı bekliyodur yerimseniben
denizm seninde canın saolsn çok teşkkr ederm cidden yakınz kader belki bi gün tanışırz di mi yerimseniben
bnde sana kemalpaşadan kemal paşa tatlısı getrym cokacimcoook
denizzz olcakmı kızz 2010 benim :)))))
serpilcim daha söz bile yok ne düğün tarihi laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
olcak hayrlısı cnm bnm sen üzülme bak ilk başta biraz bekleteblr ailen klasik kız evi naz evi hesabı ama sonrası çabuk gelio inan hayrlısıyla sende bu listeye adını yazdıracksn olumunekankayizsmile
hoşbuldum evet yaşım daha küçük ama inanın burda bu yaş evde kalmaya az kalmış bi yaş olarak görülüyor yani malum sorular herzman can sıkar ya bneimde sıkıyordu artık pek takmıyorum ama aşk istiyorum tabiki geçen senelere göre şuanki düşüncelerim çok çok farklı ve gerçekten allah herkese hayırlısını versin sizlere eşinizle bi ömür boyu mutluluklar diliyorum..
deniz memnun oldum canm bekar erkek burdada çok ama bi türlü ısınamıyorum şuan bile 3 kişi var biri cvp bekliyor biri tanışmayı bekliyor biri de tel bekliyor ama bitek benden mi bekliyorlar tabiki bilinmezohaoldumsmile..
kızzz bende bursadan :lepi:
bu arada kemalpaşadan arkadaşım vardı üniv.de oda arkadaşım bayanssulusmile
hoşbuldum evet yaşım daha küçük ama inanın burda bu yaş evde kalmaya az kalmış bi yaş olarak görülüyor yani malum sorular herzman can sıkar ya bneimde sıkıyordu artık pek takmıyorum ama aşk istiyorum tabiki geçen senelere göre şuanki düşüncelerim çok çok farklı ve gerçekten allah herkese hayırlısını versin sizlere eşinizle bi ömür boyu mutluluklar diliyorum..
deniz memnun oldum canm bekar erkek burdada çok ama bi türlü ısınamıyorum şuan bile 3 kişi var biri cvp bekliyor biri tanışmayı bekliyor biri de tel bekliyor ama bitek benden mi bekliyorlar tabiki bilinmezohaoldumsmile..
20.08.2011 - guulllmu - Kına
21.08.2011 - guulllmu – Düğün
selamssss
bu arkadaşımız önceki sayfalarda ayrıldığını yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Kız Aslı lavantayı tanımadınmı, buluştunuzya be canım...
namı değer Merve...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?