- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #16.841
uyyyy hayırlısı olsun tatlımm hepimiz için olumunekankayizsmile
AAAAAAAAAAAA şok oldum. sevgilisiyle ayrılmışlarmı. gözden kaçırdım sanırım.
üzüldüm yaa. Ama herşeyin hayırlısı.
öleyse çıkarayım listeden.
ohhhh marmaralılar burda kaydirigubbakcemile3
bnmde vardı güzelim bide ünv dışarda okudm bursadn geçiodm doğal olrk kemalpaşdn da geçiodm
sana getrym 1 paket cokacimcoook
pandomim eskii pırlanda a mı cimcimem aslı diyince
amin cnm bnm olumunekankayizsmile
bnm çıkmam gerek tanştğmza çok sevindm arkdaşlar sıcacık bi ortam çok keyif aldım sohbetnzden yine gelicem şimdilik hoşçakalın sevdiklernzle kalın :teytey:
Canım nicki farklımıydı ozaman. şimdi hatırlamadım cidden.
amonyamı.
denizm seninde canın saolsn çok teşkkr ederm cidden yakınz kader belki bi gün tanışırz di mi yerimseniben
bnde sana kemalpaşadan kemal paşa tatlısı getrym cokacimcoook
aslıcaım anemondu =D nasılsın naptın en son sevgilinle ailen tanışıcaktı yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum ama..,
cimcimee valla kız en iyisini sen yaptın .ben eleye eleye küçüçük kasabada kimseyi bırakmadım beğenemiyorum ya beğenmek bi yana ısınamıyorum hani yakışıklı boylu poslu olsa iş sorunu var burda az maaşlı işler var ve bende biraz mantık olsun isterim öle yani banada bulun asker memur
BEN KEMALPAŞADA 2 SENE KALDIM MYO OKUDUM AMAN ARTIK HERGÜN YEMEKTE O TATLIYI YAPIYORLARDI FENALIK GELİYOR HALEN YEMEM KAÇ SENEDİR SEN GEL YETER ŞEKERİM BOŞVER BİZİM TADIMIZ YETER..a.svereliniortak
öpüyorum fıstıkkkkkk beklerizzz
cimcimee valla kız en iyisini sen yaptın .ben eleye eleye küçüçük kasabada kimseyi bırakmadım beğenemiyorum ya beğenmek bi yana ısınamıyorum hani yakışıklı boylu poslu olsa iş sorunu var burda az maaşlı işler var ve bende biraz mantık olsun isterim öle yani banada bulun asker memur
deniz doğru sölyr lavanta inş sende kalbine göre bulursun bnde balıksr merkezdenim bu arada ismim serpil vereliniortak
hoşbuldum evet yaşım daha küçük ama inanın burda bu yaş evde kalmaya az kalmış bi yaş olarak görülüyor yani malum sorular herzman can sıkar ya bneimde sıkıyordu artık pek takmıyorum ama aşk istiyorum tabiki geçen senelere göre şuanki düşüncelerim çok çok farklı ve gerçekten allah herkese hayırlısını versin sizlere eşinizle bi ömür boyu mutluluklar diliyorum..
deniz memnun oldum canm bekar erkek burdada çok ama bi türlü ısınamıyorum şuan bile 3 kişi var biri cvp bekliyor biri tanışmayı bekliyor biri de tel bekliyor ama bitek benden mi bekliyorlar tabiki bilinmezohaoldumsmile..
cimcimee senin ki asker değilmiydi kız sanki ben öle hatırlıyorum ondan öle atıfta bulundum..
seaster evet ayrılmışlar gullmu doğru hatırlıyorsun arkadaş ciddiye dökelim demiş sevgilisi yanaşmamış bu iş bitti dedi
seaster evet ayrılmışlar gullmu doğru hatırlıyorsun arkadaş ciddiye dökelim demiş sevgilisi yanaşmamış bu iş bitti dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?