2011 gelin adayları buyrun sohbete

AAAAAAAAAAAA şok oldum. sevgilisiyle ayrılmışlarmı. gözden kaçırdım sanırım.
üzüldüm yaa. Ama herşeyin hayırlısı.
öleyse çıkarayım listeden.

kızlar emin değilim bu arkadaşımız için hatırlayan varsa doğrulayalım.nickini hatırlamadım da tamnaniknanik

aslıcaım anemondu =D nasılsın naptın en son sevgilinle ailen tanışıcaktı yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum ama..,

cimcimee valla kız en iyisini sen yaptın .ben eleye eleye küçüçük kasabada kimseyi bırakmadım beğenemiyorum ya beğenmek bi yana ısınamıyorum hani yakışıklı boylu poslu olsa iş sorunu var burda az maaşlı işler var ve bende biraz mantık olsun isterim öle yani banada bulun asker memur

denizm seninde canın saolsn çok teşkkr ederm cidden yakınz kader belki bi gün tanışırz di mi yerimseniben

bnde sana kemalpaşadan kemal paşa tatlısı getrym cokacimcoook

BEN KEMALPAŞADA 2 SENE KALDIM MYO OKUDUM AMAN ARTIK HERGÜN YEMEKTE O TATLIYI YAPIYORLARDI FENALIK GELİYOR HALEN YEMEM KAÇ SENEDİR SEN GEL YETER ŞEKERİM BOŞVER BİZİM TADIMIZ YETER..a.svereliniortak

cimcimee valla kız en iyisini sen yaptın .ben eleye eleye küçüçük kasabada kimseyi bırakmadım beğenemiyorum ya beğenmek bi yana ısınamıyorum hani yakışıklı boylu poslu olsa iş sorunu var burda az maaşlı işler var ve bende biraz mantık olsun isterim öle yani banada bulun asker memur[/QUOTE]

benimki ne asker ne memur

Canım bizim aileler tanıştı. Söz yapıldı. Nişan oldu. Allah izin verirse Haziran ayında bende evleniyorum. :lepi:

BEN KEMALPAŞADA 2 SENE KALDIM MYO OKUDUM AMAN ARTIK HERGÜN YEMEKTE O TATLIYI YAPIYORLARDI FENALIK GELİYOR HALEN YEMEM KAÇ SENEDİR SEN GEL YETER ŞEKERİM BOŞVER BİZİM TADIMIZ YETER..a.svereliniortak

bn sana vişneli kekimden yaparım o zmn cnm bnm elim boş gelmek olmaz lmaz:
kaydirigubbakcemile5

öpüyorum fıstıkkkkkk beklerizzz

bnde öpüorm güzelimm gelicem opuyorumnanaktan

benimki ne asker ne memur [/QUOTE]

benimde asker memur değill :hulya::hulya:

deniz doğru sölyr lavanta inş sende kalbine göre bulursun bnde balıksr merkezdenim bu arada ismim serpil vereliniortak

memnun oldum serpil ayy çok aklım karıştı cvp vermeye çalışırken biraz adapte olmak zor olcak sanırım nickler falan alışana kadar sulanmasa bari beynim =Dhihoyyyt

Tabiki tatlım vardır mutlaka ben espiri yaptım .((((((((((

aslıcım nickini ezberleyene kadar isminle hitap edeyim ne güzel canım nişanıda atlatmıssın darısı düğüne hayırlısı ile sorunsuz geçmiştir umarım

cimcimee senin ki asker değilmiydi kız sanki ben öle hatırlıyorum ondan öle atıfta bulundum..

Askerdi canım, şimdi askerlik bitti kendi işini yapıyor, baytar kaydirigubbakcemile3

seaster evet ayrılmışlar gullmu doğru hatırlıyorsun arkadaş ciddiye dökelim demiş sevgilisi yanaşmamış bu iş bitti dedi

ay üzüldüm ya, neyse hayırlısı buymuş demekki, bellide olmaz belkide hepimizden önce evlenir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…