- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #17.401
mikrodalga çok pratik oluyor bazen ama ben almayacağım canım, zararını duymuştum bir de tayinci olacağız almayı düşünmedim açıkçası
Didoş sen Yenimahallede oturuyodun demi bir de öğretmenmi olacaksın tayinci diyince :)
Yakınmışız ben de k.örendeyim ...
Kızlar bir konuda fikrimi belirtmek istiyorum Days'n colours örgü battaniyeli nevresim takımı alacaktım aldıgım yer tanıdık oldugu için 1 yıkamada bozuldugunu söyledi o yüzden almadım alan var mı bilmiyorum İstikbalin nevresimli pike takımını aldım fiyatı da 70 tl...
bizim evdeki uyku setlerimiz days in colours hiç memnun diiliz.hemen gitti renkleri.yorganlar ezildi.ben hiç almıcam çeyizime
bizim evdeki uyku setlerimiz days in colours hiç memnun diiliz.hemen gitti renkleri.yorganlar ezildi.ben hiç almıcam çeyizime
mikrodalgasız olmaz ya ben onla harika kahvaltılık kanepeler yapıyorum evde..
müstakbel eşime de yapcam :)
İyiki almamışım saol bitanem ben aldım zaten düz krem rengi peluş battaniye onları görünce renkli renkli heveslenmiştim :))
Nevresim takımı alacaksan su anda cogu yerde indirim var kış dolayısıyla indirmişler fiyatları benim pike takımım yoktu hem pike hem de nevresim fiyatı uygun geldi bana sen de bir incele istersen :)
Dilek barısmanıza cok sevindim kujumm :))
Tarifi ver de ben de deneyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?