2011 gelin adayları buyrun sohbete

Geçmiş olsun kızlar thera-flu için gribe iyi geliyor...

Ben anneme mikro dalga aldım gri arçelikten geçen sene kampanyası vardı 70 liraya almıştım dolabın üzerine koydu süs gibi duruyor hiç kullanmadık aynı sekilde tefal clipso aldım o da süs gibi duruyor ama ben ne yapacagım evlenirken onları da alıp götürecegim:lepi:

mikrodalga çok pratik oluyor bazen ama ben almayacağım canım, zararını duymuştum bir de tayinci olacağız almayı düşünmedim açıkçası

çok değil zaten fiyatları.ben de ankastre mutfak yaptırıcam allah izin verirse.bi tane de mikrodalga alayım diyorum ama gereksiz olurmu die de düşündüm.biraz araştırayım netten

Yakınmışız ben de k.örendeyim ...

Kızlar bir konuda fikrimi belirtmek istiyorum Days'n colours örgü battaniyeli nevresim takımı alacaktım aldıgım yer tanıdık oldugu için 1 yıkamada bozuldugunu söyledi o yüzden almadım alan var mı bilmiyorum İstikbalin nevresimli pike takımını aldım fiyatı da 70 tl...

hatta seninle nikah yerleri için fikir alışverişinde bulunmuştuk canımmmm
bende ögülerden istiyorummmm ama bir yıkamada bozuluyorsa o kadar paraya yazık etmiş olurummmm.
nevresim takımı almak istiyorum bendeee 1 tane annem çokkkk önceden almıştııı başka da nevresimim yok bilmiyorumkismile

bizim evdeki uyku setlerimiz days in colours hiç memnun diiliz.hemen gitti renkleri.yorganlar ezildi.ben hiç almıcam çeyizime

bizim evdeki uyku setlerimiz days in colours hiç memnun diiliz.hemen gitti renkleri.yorganlar ezildi.ben hiç almıcam çeyizime

İyiki almamışım saol bitanem ben aldım zaten düz krem rengi peluş battaniye onları görünce renkli renkli heveslenmiştim :))

Nevresim takımı alacaksan su anda cogu yerde indirim var kış dolayısıyla indirmişler fiyatları benim pike takımım yoktu hem pike hem de nevresim fiyatı uygun geldi bana sen de bir incele istersen :)

evet canım bayağı indirim var.... teşekkürler canım.model beğenmeye çalışıyorum netten inceliyorum şimdilikkk

didoss nevresim olarak 1 tane iyisinden al.ben sarevin pamuk saten nevresim takımını aldım netten.muhteşem yani.diğer aldıklarım da kötü değil tabi.40 tl nin üzerinde hepsi.cotton box,linens vsvs var.

Dilek barısmanıza cok sevindim kujumm :))

Tarifi ver de ben de deneyim :)

ben de çok sevindim zemuszemus

beyaz peyniri çatalla ez canım..
içine 1 yumurta , ince doğranmış kırmızı ve yeşil biber ile isteğe göre 1 çay kaşığı pul biber ekle..
karıştırdıktan sonra tost ekmeklerine sür ve ister fırına ister mikroya sür yerimseniben

bir diğeri de kaşarları ekmek dilimlerinin üzerine koy üzerlerine de sucuk yada salam dilimle..
kaşarlar eriyene kadar mikro dönsün kaydirigubbakcemile3

sonra afiyet olsunnn

valla ben de nevresim takımı çok ama markaları bilmiyorum :)
annem sağolsun çarşıya gittikçe kaliteli gördüğünden alır..
epey var kendimiza misafire ona buna :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…