2011 gelin adayları buyrun sohbete

ayy o görememek çok fenaa ben askerdeyken ayrı kaldım ama öldüm öldüm dirildim..
5 ay hiç yüzünü görmediğim oldu..
ama şükür 2-3 güne bir görürüm tatlımı :)))

benimki tatlılardan kabak tatlısı,kaymaklı ekmek kadayıfı,etimek tatlısını sever.yemeklerden etli karalahana sarma,kuru pilav.meyvelerden kavun,karpuz,kiraz ve muz

Aysun lahanayı sarabiliyormusun ben lahana sarmayı beceremiyorum benimki de karadenizli ya ona jest yapardım etli lahana sarmasıyla ama maelesef beceremiyorum

valla kızlar benim acil kilo vermem gerekiyor.şu spor işine alışsam kolay kilo veririm de alışamadım bi türlü.düzenli yapamıyorum.eve yorgun geliyorum.66-67 kiloyum.60a insem yeter.vücudum orantılı sadece göbek var maaleseffffff

Kaç yasındasın?20 yasından sonra her sene 1 kg almaya cok meyilli bayanlar 30'a geldiğinde düşünsene 10 kg fazlamız oldugunu en güzel spor yürümek iş yerine imkanın varsa 30 dk evden erken çık ve yürü akşam 6'dan sonra da hiç bir sey yeme ...

esracım selam
zeynep sanada selam
kızlar ne tatlı muhabbet ediyosunuz.
ben derse başlar

bu arada bugün gelinlikçim aradı gelinliğim hazırmış
çok sevindimmmmmmmmmmmmm

25 yaşındayım.iş yerine yürürsem mesai sonuna ancak yetişirim sanırımohaoldumsmile
valla un,tuz ve şeker 3 beyaz yani.bunları hayatımızdan uzaklaştırırsak kesin kilo veririz.ben çayı şekersiz içiyorum,tuzu çok sevmem.ama ekmek ve hamurişi onlara bir hayır desek tmm zaten

canlarım benim yaprağı da lahanayı da kalem gibi sarıyor :)))
denendi onaylandı enfess görüntü garanti..
kayınvalidem bizde yemişti şekline bitti bitti ama itiraf ettim anne makinada sardım dedim..
bende makinada sarıyorum kızım diyor :))))))))

benm çeyiz zaten tamam..
eksik olan şey diplomam :))
onu da alsam düğüne bismillah :)))))

Esra iyi dayanmıssın ya 4 ay dile kolay benimki gideli 2 ay olacak ama şimdiden çok özledim Allah'a şükür ki en fazla da bu ay sonu gelecek ama sunu öğrendim Allah sabrını veriyor ....

Dayanmakmı!
İkimizde kafayı yemek üzereyiz, her gün özledim msjı ama yapabileceğimiz bişey yok malesef sabretmek zorundayız, inşallah sonumuz selamet olacak....
Şuanki ruh halim çok kötü, çok özledim onu...

hehe şanslıyız ya ne yapsak yerler :)
ama ben bamya yemem,pırasa yemem,şehriye ve tarhana çorbası içmem...

salatada soğan yemem yani çiğken yemem pişerse ok :)))

Ben sebzenin her türlüsünü yerim, ama et yemem...

esracım benim dayan
geçecek hepsi
kavuşcaksınız.

Gelin kaynana topragındanmış doğru mu söyledim bu lafı :))gelin-kaynana birbirinize benziyorsunuz desene :)Benim kaynanam mutfak konusunda biraz rahattır yakın olsam yapar götürürüm ama uzagız olsunn ben de yanında yaparım ona :)

Aysecim hayırlı olsun bitanem üzerine görmek istiyoruzz ama dicem gördüm ben senin gelinligini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…