2011 gelin adayları buyrun sohbete

annemin yani kayınvalidemin ( kayınvalide lafına kendi annem çok kızar deme alışma diyor ondan demiyorum :) ) pastayla falan pek işi olmuyor..yani klasik şeyler yapıyor ama ben yaparım götürürüm bayıla bayıla yer..
kızımla yapar yapar yeriz snr da spor yaparız der :))

Esra beterin beteri de var en fazla kaç gün haber alamadın nişanlından bir düşün?Ben 2 gün haber alamadım çölde ne internet var ne telefon cekiyor nasıl ulasacagımı nasıl haber alacagımı bilemedim saatlerce hiç bir sey yapmadan msnde bekliyordum ya gelirse ben burda olmazsam bana da haber veremez diye o yüzden canım şükür de en azından sesini duyuyorsun ben onu da yapamıyorum iyiki burası var kafam dagılıyor...

Haklısın burada olmasa iyice kafayı yeriz,en azından içimizi dökebiliyoruz.
Bişey itiraf edeyimmi, buraya gelince daha bir seviyorum ben nişanlımı, olumsuz düşünceler kafamdan uçup gidiyor, tılsımlı topik :))

İnşallah canım yaa, zaman durdu geçmiyor...

canım bizim içinde öyle.

sağol meltemcim darısı sizinkilere artık.
canım ne zaman geliyor nişanlın türkiyeye?
Allah kolaylık versin zor.

canım bizim içinde öyle.

sağol meltemcim darısı sizinkilere artık.
canım ne zaman geliyor nişanlın türkiyeye?
Allah kolaylık versin zor.

Amin inşallah bitanem bugün sadece 5 dk msnde konusabildik onda da bu ayın sonunda gelecegini söyledi Allahım gelsin artık dayanamıyorum mahrumiyet bölgesi gibi hiç bir sey yok...

Evet canım kesin dönüş yapıyor artık yurt dısımı olacak istanbul mu olacak yasayacagımız yer onu geldiğinde konusacagız ...iş durumuna baglı anlayacagın...

hım hadi bakalım hayırlısı olsun
kızlar ben derse kaçar
öptüm sizi
iyi geceler
ALlah ne muradınız varsa versin sositosositosositosositosositososito
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Son düzenleme:
kızlar ailenizle nişanlınızın ailesinin arası nasıl?sık sık görüşüyorlar mı?bizimkiler ayda yılda bi kere oturmaya giderler ya da onlar gelir.sanki hep mesafe var gibi.ben öyle istemiyorum aslında

Aminn canımm Allah herkesin muradını versin kolay gelsin canım iyi geceler

Aysuncum biz uzakta oldugumuz için oturmalar falan olmuyor ama isterdim ben de :)

kızlar ailenizle nişanlınızın ailesinin arası nasıl?sık sık görüşüyorlar mı?bizimkiler ayda yılda bi kere oturmaya giderler ya da onlar gelir.sanki hep mesafe var gibi.ben öyle istemiyorum aslında

mesafe derken, az gidip gelmekse aslinda cok abartmamak daha iyi,
kiz tarafi biraz daha geri olmali bence..bir araya gelindiginde ortam nasil oluyor peki?

Bizde uzaktayız öyle oturma muhabbetleri falan yok, geldiğinde kalır sadece, annemle telefonda kanka gibidirler ama uzaktan mesafeli olduklarını düşünüyorum.
Ya birbirleriyle tam kaynaşamadılar...

Neyse ben gdeyim, herkese iyi akşamlar, kızlar dua edinde bir an önce kavuşaym nişanlıma çok özledim onu...:
delphin:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…