- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #17.461
Esra beterin beteri de var en fazla kaç gün haber alamadın nişanlından bir düşün?Ben 2 gün haber alamadım çölde ne internet var ne telefon cekiyor nasıl ulasacagımı nasıl haber alacagımı bilemedim saatlerce hiç bir sey yapmadan msnde bekliyordum ya gelirse ben burda olmazsam bana da haber veremez diye o yüzden canım şükür de en azından sesini duyuyorsun ben onu da yapamıyorum iyiki burası var kafam dagılıyor...
İnşallah canım yaa, zaman durdu geçmiyor...
Gelin kaynana topragındanmış doğru mu söyledim bu lafı :))gelin-kaynana birbirinize benziyorsunuz desene :)Benim kaynanam mutfak konusunda biraz rahattır yakın olsam yapar götürürüm ama uzagız olsunn ben de yanında yaparım ona :)
Aysecim hayırlı olsun bitanem üzerine görmek istiyoruzz ama dicem gördüm ben senin gelinligini :)
Haklısın burada olmasa iyice kafayı yeriz,en azından içimizi dökebiliyoruz.
Bişey itiraf edeyimmi, buraya gelince daha bir seviyorum ben nişanlımı, olumsuz düşünceler kafamdan uçup gidiyor, tılsımlı topik :))
canım bizim içinde öyle.
sağol meltemcim darısı sizinkilere artık.
canım ne zaman geliyor nişanlın türkiyeye?
Allah kolaylık versin zor.
Amin inşallah bitanem bugün sadece 5 dk msnde konusabildik onda da bu ayın sonunda gelecegini söyledi Allahım gelsin artık dayanamıyorum mahrumiyet bölgesi gibi hiç bir sey yok...
esracım olumlu düşünmek lazım hep olumunekankayizsmile
Öylede ne bileyim canım yaa, şimdi kayınvalidemle görüştüm pek bi soğuktu, yine bişeyleri kafasına takmış anlaşılan.
Canım sıkılıyor böyle durumlarda...
kesin dönüş mü canım?
Evet canım kesin dönüş yapıyor artık yurt dısımı olacak istanbul mu olacak yasayacagımız yer onu geldiğinde konusacagız ...iş durumuna baglı anlayacagın...
hım hadi bakalım hayırlısı olsun
kızlar ben derse kaçar
öptüm sizi
iyi geceler
ALlah ne muradınız varsa versin sositosositosositosositosositososito
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
kızlar ailenizle nişanlınızın ailesinin arası nasıl?sık sık görüşüyorlar mı?bizimkiler ayda yılda bi kere oturmaya giderler ya da onlar gelir.sanki hep mesafe var gibi.ben öyle istemiyorum aslında
kızlar ailenizle nişanlınızın ailesinin arası nasıl?sık sık görüşüyorlar mı?bizimkiler ayda yılda bi kere oturmaya giderler ya da onlar gelir.sanki hep mesafe var gibi.ben öyle istemiyorum aslında
mesafe derken, az gidip gelmekse aslinda cok abartmamak daha iyi,
kiz tarafi biraz daha geri olmali bence..bir araya gelindiginde ortam nasil oluyor peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?