2011 gelin adayları buyrun sohbete

ay şu safiye soymanın oğlu ile ilgili haber geçip duruyor ya.ne aptalca birşey.o kızın para için evlendiği açık ya.tövbe yarabbimmmmm

TATLIM yengen doğru söylemiş bende annem yapmış önceden kıyamadım yaptırdım nevresim pikeleri dantelleri hatta bu ay taksit bitio daha. işte kanaviçeleri falan yaptırdım ... 200-300 arası

Kızlar başım açıktı o yüzden kelle kısmını kestim. Nişandan sonra ama büsbütün eklerim :))))

YANİ PARA İÇİN EVLENDİĞİNİ GÖRMEMEK İÇİN KÖR OLMAK LAZIM. YANİ DURUM ORTADA MADEM BÖYLE Bİ EVLİLİK YAPILIYORSA KARSI TArafta baska yönlerden desteklenmeli. evlenecek dİye çocugun üstüne bir çöp yapmamışlar düğün taKILARINIDA GÜZELCENE ALIP KASALARINA KOYMUŞLAR BURDAN ONLARINDA NE MAL OLDULKLARI ÇIKIYOR ORTAYA SONUCTA EN AZINDAN ÇOCUGA AİT Bİ EV OLABİLİR VE TAKILAR KIZA VERİLEBLRDİ.ÜÇÜN BEŞİN HESABINI YAPIYORLAR SANKİ AÇLARINDAN ÖLMÜŞLER Bİ EVİ BİLE REVA GÖRMEMİŞLER BU DMEK DEGİL Kİ KADIN HAKLI AMA EN AZINDAN BİRAZ DAHA FEDAKALIK YAPILSAYDI BUNLAR OLMAYABLRDİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM ..ANAM AMMADA YAZDIM HA DÜN HABERLEDE İZLEDİM BENDE

evet canım renkli pikelerle harika oluyorkaydirigubbakcemile2
annemde yatak örtüsü için danteller örmüştü
yatağın kenarı için örülenleri bende çarşaf kenarı yaptırıcam
bazalar var artık o uçlar kullanılmıyor

valla aslıcım bence de çok hoş.benimki sarı kumaşa geçiriliyor.yastık kılıfı vs de olacak.pikesi ve kumaşı 150 tl tuttu.artık el emeği ne kadar alır bilemiyorum.70 tl çok az ama

ay çok uygunmuş benimki 250 civarı tuttu (
Benimkini turkuaz kumaşa geçirdiler, bir takımımda pembe onuda pembe beyaz kumaşla tamamlayacak

Konuyu Toplam 14 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
EftelyaSanem, cimcime eses+, daisyrose+, DENİZKOYDUMADIMI+, kleopatra_06, nnisanyagmuruu+, Pandomim+, sevonisco, shewall+, superisi88+, ykyy+, _seastar_

öle yap canım belki daha uyguna yaptırırsın

bnmkiler buna benziyo
netten alıntı.inş görünür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…