2011 gelin adayları buyrun sohbete

yok kız ilk aldığımız sıralarda çekmiştim hazırda vardı pc de:roflol:
BELLİ BELLİ

ÇOK HOŞMUŞ BENİMDE TAMUR TAŞLIM VAR SÖZ İÇİN ALMIŞTIM ONUNDA ALTINA SU KACIYOR KOKU YAPIYOR ARADA TAKIYORUM BENDE

Deniiz çok çirkin beğenmedim, hemde senin yüsükünü kıskanmadımki

aslımm seninde çok şık gerçektenn begendim aferinn alkisalkisalkisalkisalkisalkis

aylin yaaa geldiler o akşam güzel güzel konuştu baban bence böyle stres sıkıntı yapma kendine :teselli:

Aslıı seninkide çok hoşmuş, bende biraz kalın istiyordum ama parmaklarım çok kısa olduğu için yakışmadı...

Aylin canımcım olur böyle sıkıntılar takma kafana, baban içinde kolay değildir...
Şimdi hiçbişey korkutmak gibi olmasın ama nişandan sonra daha çok sıkıyorlar

Son düzenleme:
Canım sıkma canını.
Keyfini çıkarmaya bak bu günlerin yaw
Herşey hayırlısıyla olur merak etme.

valla canım hiç keyfine çıkartabilicem şekilde muamele görmüyorum şuan
babam kaç gündür hiçkimseyle konuşmuyo
evde bi huzursuzluktur gidiyo
dün akşam gene alelacele yemek yiyip gitti
yüzünden düşen bin parça
bu akşam konuşunca gelmesinler falan derse nedenini sorucam
bende düşündüklerimi anlatıcam
eğer hala ikna olmazsa günah benden gidiyo
bundan sonra olucaklardan ben sorumlu değilim diycem
kendisi bilir artık :umursamaz:

sağol tatlım darısı başına:Saruboceq: ikisi 1050 gelmişti canım 520 benimdi galiba 530 nişanlımınakannehir

bence sabırlı ol baban sonuçta senin kötülüğünü istermi..konuşunca az cok anlarsın zaten umarım bi olumsuzluk olmaz canım

Canım inan öyle oluyo, nişanlım ilk geldiğinde annem beni ağlamıştı, aşkitomun karşısına kırmızı gözlerle çıkmak zorunda kalmıştım...Ve nişanlandım annem bana karşı tavırlı şuan, dün gece bile öyle bişey söylediki içime oturdu

Son düzenleme:
Ahanda benim yüzüküm...
Kılları görmezden gelin, çok yakından çıkmış...

[/url][/IMG]

Cimcime seninkide güzelmiş kız =)

aslımm seninde çok şık gerçektenn begendim aferinn alkisalkisalkisalkisalkisalkis

aylin yaaa geldiler o akşam güzel güzel konuştu baban bence böyle stres sıkıntı yapma kendine :teselli:

sağol tatlım darısı başına:Saruboceq: ikisi 1050 gelmişti canım 520 benimdi galiba 530 nişanlımınakannehir

Kızlar teşekkür ederim. Alıntı yapamadıklarım varsa kusura bakmayın.

Size yarın yüzük yastığımıda eklicem. Çok beğenerek yapmıştık nişandan bir gün önce.
=))))))

Alta eklicem ama resim çıkmıyo evden eklicem tekrar.
13340181]

Kızlar yüzüklerimiz ve yüzük yastığımız =)) Yasinin beyaz altın ve yüzüğü benimkinden biraz ince oldu. Benimkide aynı boyda olucaktı unutmuşlar. Bu hafta içinde gidip incelticem biraz. Tek taşımla birlikte takmam zor oluyor sanki.
[/

Son düzenleme:

canım geçmişe çok dönmedim baban neden gelmelerini istemio sorun ne kısaca anlatrmısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…