2011 gelin adayları buyrun sohbete

balayı ile ilgili daha önce konuştuk arkadas görmüş yardımcı olmak istemiş sagolsun..setlerden falan bahsettik ögleden önce düğün takılarından..sen napıyosun

ne güzel evet ama karar vermesi zor sen nereyi düşünüosn?
takı layı offff ya altın aldı başını gidio di mi bi düşmedi yaaa...

bnde iyiyim ne yapıym dün bi arkdaş mobilyaalrn resmini istemşti msj kapasitem resm eklemye uygun oldu bugnde eklym dedim...

Selam kızlar. ben geldim =)

hg pandomim

merhaba kızlar a.s.
sanırım bende 2011 gelin adayıyım:asigim:
artık katılayım dimi aranızayerimseniben
bakıp bakıp kaçıyodum bu aralar, artık bende geldim
opuyorumnanaktan

[ı]merhaba kızlar a.s.
Sanırım bende 2011 gelin adayıyım:asigim:
Artık katılayım dimi aranızayerimseniben
bakıp bakıp kaçıyodum bu aralar, artık bende geldim[/ı]
opuyorumnanaktan
hoşgeldin melay

selam kızlar. Ben geldim =)
hg aslı
ewet ya balayina insan karar veremiyo.hem guzel,hemde akilda kalicak,farkli bi yer istiyorum ben.ne biliyim insan omru billah hatirlar sonucta yaa.

evet kesinlikle aslında karadeniz yada içanadolu olcak ama .bakalım arkadasının bu iki bölgede tavsiye edebilecegi yerler varmı canım bakıp arastırayım bari

hoşgeldin canım
nişanlımısın düğün ne zaman

hoşbuldum canım nişanlıyım 4 ekimde nişanım oldu
mart yada nisan gibi düşünülüyo ama daha günü konulmadı bu aralar oda belli olucak inşallah hayırlısıyla

hg cnm kısmetse ne zmn hayrlı olsun şimdiden ALlah tamamına erdirsn

hoşbuldum canım amin inşallah hepimizinkini Allahım tamamına erdirsin hayırlısıyla:Saruboceq:

sizin düğünler ne zaman?

hoşgeldin mel-ay'cım günlüğe bakıyorumda çok karamsarsın, özel değilse anlat istersen canım açılırsın...

hoşbuldum canım
evet bazen çok karamsar oluyorum nişanlımdan dolayı
bizim nişan 4 ekimde oldu ama onun öncesinde 2008de büyük bi sözüm olmuştu
askere gitti nişanlım geldi nişanımızı yaptık işte nedense bu aralar birbirimizi yer olduk ama neyseki sadece bi günlük sürüyo

amin cnm..
bzmde kesn olmamakla beraber nisanda hayrlısyla hemen hemen aynı döneme denk geliorz kaydirigubbakcemile5

Bu yeme olayları hemen her çiftte oluyo, Allah daha büyük sıkıntı vermesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…