2011 gelin adayları buyrun sohbete

o kadar ayaktalar yani iyiymiş kızkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 evet güzelim baya diriler kaydirigubbakcemile3 iyi vallahi yaa genç yaşta o kadar taşıdım o yüklerii şimdi çok mutluyum alkisalkisalkis

kız size fikir olsun diye söyledim ben dizde yada dizüstü istiyorumda bornozu ondan didim

delikafadulden kafam gitmiş durumda bir yandan iş yapıp bir yandan size yazınca beynim yandı galibaa -tatlicadiarzu-

kızlar ya düğün tarihim az cok netleştide halaaaaaaaaaa balayı için kesin bi fikrim yok..yarın bigün karambole gelsin istemyrm püffffffffffff ya

Benim tanidigim biri var, yurt ici yurtdisi acayip guzel ve uygun yerler ayarliyo.Iki yil once abim evlendiginde balayi icin ondan yardim almisti. Direk baglanti yaptigi icin yari fiyatina bodrumda balayi yaptilar. Bende nisanlimla haziranda almanya ya gittim.Bizim yeride o ayarladi. Super uygun fiyatlar veriyo. Berlin merkezde kaldik,superdi.

Ben yeni yilda ispanya ya gitmek istiyorum. Haftaya kendisine sorucamuygun biyer var mi diye. Isin guzelligi nereye gitmek istedigini soyluyosun, varsa kontakta oldugu yer orayi secenek olarak veriyo sana. cok temiz ve guvenilir birisi. Giristen cikisa kadar yardimci oluyo. dusunurseniz haber edin bana,baglantiya girmenizi sagliyim.

Kızlar benim beynim tümden yanmadan kaçıyorum ben.. :sinifsinif:
Sizleri seviyorumm beni özleyin anacığıımmmm baaayyyy

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

tamam canım sagol ben yurtiçi düşünüyorum bu arada..burdamı arkadasın

Süpermiş canım yaa iyi oldu yazıyorum bunu bir kenaraa aklinialirimsmile
Hoşçakall opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…