2011 gelin adayları buyrun sohbete

Sana tebrik koyuyorum deniz.
Gösteriş için alıp sonradan sıkışacaksan ne gereği var, ama o değilde 12000tl bir sete veriyorsa senin kaynın cidden zenginmiş hee...
Benimki 12000 lirayla düğün planları yapıyo :))

Anamm orda olsam 2 porsiyon yerdim...
Anneme söyleyimde bat yapalım, dolmayı pek güzel yapamıyoruz, biz komşular bir araya gelince falan yaparız batı, hepimize aşıladılar bu tadı :))

:))) kızzz gell senn ben sana 4 porsiyonda yediririm.. bat zaten gülüm tek başına yenmezz kalabalık olacaksınız köy ekmeğini kızartacaksınız içine doğrayıp bide koyu muhabbet açtımııı tamam dırr işteee..

tokatlılarda bi türkü var: tokatlıyızz dedilerr bi kazann batıı yediler dahada yokmu dedilerr .............. böyle gidiyi :))))))

ya sadece 12,000 bi sete hani bileziği cartı curtu
yok yok ne ben isterim öyle yapsınlar
ne benden o kadar külfetli bi düğün istesinlerr
demi ama zuhalcım yaaaaaaaa

Bende ardahanlıyım erzurum komşumuz sayılır ve gittim çok güzel atatürk meydanımı vardı yurt var orada çocuk esirgeme tam o yurdun önünde akrabalr vardı araştırmaya annem bel için gidiyordu .. öyle gitmiştik siyah çekirdek yemiştik o parkta:)))

Ay deme kıız, bat aşericem şimdi...
Bizde bir araya gelince Başındaki yazmayıda sarıyamı boyadını söyleriz...

Tokat’tan Mı Geliyon Da
Yar Sen Almus’lu Musun
Ben Sana Varacağım Da
Söyle Namuslu Musun

allah sizi emiii has tokatlı olacanız yakına erzurumlu senii :)))) olumunekankayizsmile

valla canım nişanlımın maddi durumu abisini 3 katlar ama adam gösteriş meraklısı olduğu için o altını eminim kıza kendi takmıştır.

Ahh ben hiç gitmedim yaa, ama seneye gidiyorum nasipse, malum Iğdır'da yaşayınca memleketi görmemek olmaz :))
Her yerini gezicem inşallah, annemde 40 yıldır gitmemiş burnunda tütüyor, benim hayrıma oda gidecek...

valla canım nişanlımın maddi durumu abisini 3 katlar ama adam gösteriş meraklısı olduğu için o altını eminim kıza kendi takmıştır.

Bi yerleri sıkışınca görürüm ben gösterişi...
Bi yerde okumuştum geçenlerde bi kız herşeyi aldırmış eşine a'dan z'ye ama çocuğun tabi iş güç pek yok, sonra geçinememiş ve ailesinin yanına taşınmışlar, hem eşya borçları var şimdi hemde eşyalar bir dükkanda çürüyormuş.
Eeee gösteriş yaptında ne oldu sanki....

canım birgün görüşcez ben inanıyorummolumunekankayizsmile

İnşallah canımcım, evlendikten sonra daha rahat oluruz zaten...

Kızlaaar, çok heyecanlıyım, ellerim titriyo :))
Ayşe iş yerime kadar geldi, canım benim yaa çok şeker bayıldım kıss :))
Birbirimizi sanki uzun yıllar tanıyormuşuz gibi hissetim, ama minibüs geldi çabucak gitti, resim çektim hemen ama benim surat kabak gibi çıkmış yaa :))

anaaaaaaaaaaaaaaaa :))))
ne güzelll :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…