- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #18.681
kız benimkide görünce dünden beri bana bir iltifatlar :roflol: sen yapmazsın yani değil mi diyor alacak gücü olsaydı yapardı ama olduğu kadar yapacağız biz.abisi hepsini borçla yaptı ben buna izin vermem altın için gösteriş için borca giremeyiz biz.
kızzz erzurumluları da pek severimm ya okuldan bi arkadaş vardı çok güzel bi yüreği vardı sende öylesin zatii. tokatta mı tatlı dükkanları yoksa başka yerdemi
Anamm orda olsam 2 porsiyon yerdim...
Anneme söyleyimde bat yapalım, dolmayı pek güzel yapamıyoruz, biz komşular bir araya gelince falan yaparız batı, hepimize aşıladılar bu tadı :))
iyim ne olsun işte iş güç geldik yine sabah sabah çalışıyruz
:))) kızzz gell senn ben sana 4 porsiyonda yediririm.. bat zaten gülüm tek başına yenmezz kalabalık olacaksınız köy ekmeğini kızartacaksınız içine doğrayıp bide koyu muhabbet açtımııı tamam dırr işteee..
tokatlılarda bi türkü var: tokatlıyızz dedilerr bi kazann batıı yediler dahada yokmu dedilerr .............. böyle gidiyi :))))))
Ay deme kıız, bat aşericem şimdi...
Bizde bir araya gelince Başındaki yazmayıda sarıyamı boyadını söyleriz...
Tokat’tan Mı Geliyon Da
Yar Sen Almus’lu Musun
Ben Sana Varacağım Da
Söyle Namuslu Musun
Sana tebrik koyuyorum deniz.
Gösteriş için alıp sonradan sıkışacaksan ne gereği var, ama o değilde 12000tl bir sete veriyorsa senin kaynın cidden zenginmiş hee...
Benimki 12000 lirayla düğün planları yapıyo :))
Bende ardahanlıyım erzurum komşumuz sayılır ve gittim çok güzel atatürk meydanımı vardı yurt var orada çocuk esirgeme tam o yurdun önünde akrabalr vardı araştırmaya annem bel için gidiyordu .. öyle gitmiştik siyah çekirdek yemiştik o parkta:)))
Öğlen çıkacağım için aşağıya inme şansım yok, zaten aşağı inip yukarıya çıkmam en az yarım saatimi alır, biliyosun Soyak'ı tepenin başında...
İsterdim seninle görüşmek boshayallersmile
Erzurum diyince direk aklıma gelen yemekleri çok ağır ve mükemmel bir tat
valla canım nişanlımın maddi durumu abisini 3 katlar ama adam gösteriş meraklısı olduğu için o altını eminim kıza kendi takmıştır.
canım birgün görüşcez ben inanıyorummolumunekankayizsmile
ya sadece 12,000 bi sete hani bileziği cartı curtu
yok yok ne ben isterim öyle yapsınlar
ne benden o kadar külfetli bi düğün istesinlerr
demi ama zuhalcım yaaaaaaaa
canım ben isteme neymiş bilemeyen biriyim.böyle şeylerede karşıyım tabi.
Kızlaaar, çok heyecanlıyım, ellerim titriyo :))
Ayşe iş yerime kadar geldi, canım benim yaa çok şeker bayıldım kıss :))
Birbirimizi sanki uzun yıllar tanıyormuşuz gibi hissetim, ama minibüs geldi çabucak gitti, resim çektim hemen ama benim surat kabak gibi çıkmış yaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?