2011 gelin adayları buyrun sohbete

ayşecim varyaa seni bizim tarafa benzettim ama hiç konusu olmamıştı memleketin bende soramadıydım :)) canımm bende merkeze bağlı gökdere köyündenim. ayy canımm hemşerim yaa olumunekankayizsmile

hehe hemşeri çıktık
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileopuyorumnanaktan

Gördüm kız, hepinizi gördüm :))

Benimde Erbaa'lı çerkez arkadaşlarım var :))

Esracım ben de çerkezim.
Göktaş soyisminde Erbalı çerkez eniştem var
bu arada az sonra soyakın ordan minibüse bincemmm
sana çok yakın
olumunekankayizsmile

benim de annem erbaalı ama çerkezlik yok :)) sen nerelisin esracım

Ben Dadaş kızıyım :))
Yani Erzurum'luyum canım.
Tokat'lılarda kızımız var bizim, onlarda Erbaa'lı, hatta tatlı dükkanları var çoğu Tokat'lı bilirmiş...

kızlar düğünde nasıl takılar ve bilezik düşünüyorsunuz :))) dün benim 20 lik elti 12000 tl lik set aldırmış:)))

Benimki söyleyince 10dk konuşamadı, 12000'lik altın aldırsam adam kalp krizinden gider sanırım... akannehir

hee kızz :)) heyy gözünü sevdiğimin kk sı hemşeri çıkarttı karşıma :))))

kızlar düğünde nasıl takılar ve bilezik düşünüyorsunuz :))) dün benim 20 lik elti 12000 tl lik set aldırmış:)))

wayy bak sen çıtıra
denizcim altta kalmazsın dimi

canım biz herşeyi kendimiz ödediğimizden pahalı olmayacak.
nişanda 2 bilezik almıştık 10ar gram
nikahta da onlardan 4 tane daha planlıyoruz.

ailesi alcak olsa zorlarım da o alcakk yazıkkk

kızzz erzurumluları da pek severimm ya okuldan bi arkadaş vardı çok güzel bi yüreği vardı sende öylesin zatii. tokatta mı tatlı dükkanları yoksa başka yerdemi

Esracım ben de çerkezim.
Göktaş soyisminde Erbalı çerkez eniştem var
bu arada az sonra soyakın ordan minibüse bincemmm
sana çok yakın
olumunekankayizsmile[/QUOTE]

Yaa tam bizim iş yerinin önünden geçiyor minibüsler, bana el salla senin görürüm, Soyak'ta bir rampa var, mopaş ve carrefour var oradayız bizde...
Ama buradan geçtikten sonra, aşağıda binersen ancak arkandan el sallayabilirim

kızzz erzurumluları da pek severimm ya okuldan bi arkadaş vardı çok güzel bi yüreği vardı sende öylesin zatii. tokatta mı tatlı dükkanları yoksa başka yerdemi

Bende Tokat'lıları severim, komşularımız vardı, onlardan bat ve bakla dolması öğrendik sık sık yapıyoruz.
Bak yine aklıma geldi cokacimcoook
Tokat'ta değil canım, Ümraniye ve Kartal'da var dükkanları, Yunus dondurma diye geçiyor :))
Kuzenimin herşeyini deşifre ettim yaa...

canım fırsatın olsaydı bi merhabalaşırdık ama uygun olmuyorsun sanırım.

kızzz batı da baklalı dolmayıda biliyosan tam tokatlı olmuşun demektir:)) bizde düğünlerde bayramlarda felan baklalı dolma doldurulur nişan için doldurduk buzluğa attık geçen gün annemle.

Benimki söyleyince 10dk konuşamadı, 12000'lik altın aldırsam adam kalp krizinden gider sanırım... akannehir

kız benimkide görünce dünden beri bana bir iltifatlar :roflol: sen yapmazsın yani değil mi diyor alacak gücü olsaydı yapardı ama olduğu kadar yapacağız biz.abisi hepsini borçla yaptı ben buna izin vermem altın için gösteriş için borca giremeyiz biz.

kızzz batı da baklalı dolmayıda biliyosan tam tokatlı olmuşun demektir:)) bizde düğünlerde bayramlarda felan baklalı dolma doldurulur nişan için doldurduk buzluğa attık geçen gün annemle.

Anamm orda olsam 2 porsiyon yerdim...
Anneme söyleyimde bat yapalım, dolmayı pek güzel yapamıyoruz, biz komşular bir araya gelince falan yaparız batı, hepimize aşıladılar bu tadı :))

çok güzel düşünüyorsun canımm Valla o abiye Allah kolaylık versinn.. öde öde bitmez borç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…