- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #18.661
züleyhaaa günaydın toprağım hoşgeldinnn
ayşecim varyaa seni bizim tarafa benzettim ama hiç konusu olmamıştı memleketin bende soramadıydım :)) canımm bende merkeze bağlı gökdere köyündenim. ayy canımm hemşerim yaa olumunekankayizsmile
Gördüm kız, hepinizi gördüm :))
Benimde Erbaa'lı çerkez arkadaşlarım var :))
kızlar düğünde nasıl takılar ve bilezik düşünüyorsunuz :))) dün benim 20 lik elti 12000 tl lik set aldırmış:)))
kızlar düğünde nasıl takılar ve bilezik düşünüyorsunuz :))) dün benim 20 lik elti 12000 tl lik set aldırmış:)))
benim de annem erbaalı ama çerkezlik yok :)) sen nerelisin esracım
hehe hemşeri çıktık
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileopuyorumnanaktan
Esracım ben de çerkezim.
Göktaş soyisminde Erbalı çerkez eniştem var
bu arada az sonra soyakın ordan minibüse bincemmm
sana çok yakın
olumunekankayizsmile
Ben Dadaş kızıyım :))
Yani Erzurum'luyum canım.
Tokat'lılarda kızımız var bizim, onlarda Erbaa'lı, hatta tatlı dükkanları var çoğu Tokat'lı bilirmiş...
Benimki söyleyince 10dk konuşamadı, 12000'lik altın aldırsam adam kalp krizinden gider sanırım... akannehir
kızzz erzurumluları da pek severimm ya okuldan bi arkadaş vardı çok güzel bi yüreği vardı sende öylesin zatii. tokatta mı tatlı dükkanları yoksa başka yerdemi
Yaa tam bizim iş yerinin önünden geçiyor minibüsler, bana el salla senin görürüm, Soyak'ta bir rampa var, mopaş ve carrefour var oradayız bizde...
Ama buradan geçtikten sonra, aşağıda binersen ancak arkandan el sallayabilirim
hoşbulduk şekerimm naberr
Bende Tokat'lıları severim, komşularımız vardı, onlardan bat ve bakla dolması öğrendik sık sık yapıyoruz.
Bak yine aklıma geldi cokacimcoook
Tokat'ta değil canım, Ümraniye ve Kartal'da var dükkanları, Yunus dondurma diye geçiyor :))
Kuzenimin herşeyini deşifre ettim yaa...
ay bayılacağummmmm akannehir akannehir akannehir
canım fırsatın olsaydı bi merhabalaşırdık ama uygun olmuyorsun sanırım.
Benimki söyleyince 10dk konuşamadı, 12000'lik altın aldırsam adam kalp krizinden gider sanırım... akannehir
maşallah sete o kadar para vericek aileler var demek anam ben araba aldırırım onun yerine :)))
kızzz batı da baklalı dolmayıda biliyosan tam tokatlı olmuşun demektir:)) bizde düğünlerde bayramlarda felan baklalı dolma doldurulur nişan için doldurduk buzluğa attık geçen gün annemle.
kız benimkide görünce dünden beri bana bir iltifatlar :roflol: sen yapmazsın yani değil mi diyor alacak gücü olsaydı yapardı ama olduğu kadar yapacağız biz.abisi hepsini borçla yaptı ben buna izin vermem altın için gösteriş için borca giremeyiz biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?