- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #18.861
evet canımm aman aman uzak olsunlar bir zararları dokunmasın koyver gitsin diyorum ben kendimee. çoğu şey zoruma gidiyor benimde az kaldı diye diye bi hal oldukk. ama zafer bizimmmm:hooray:
Bu zaman da yeni bir ev kurmak da evlenmek de çok zor hepimiz aynı dertlerden muzdaribiz...çoğumuz nişanlılarımızdan uzaktayız,ailelerimizden uzaga gelin gidecegiz ve herseyimizi kendimiz yapmaya calısıyoruz sanal bile olsa kız arkadaslarımla bile paylasamadıgım çogu konuyu sizlerle paylastım çok yol gösterdiniz bana..
Size de oluyor mu bilmiyorum ama benim çevremdeki çogu arkadasım bekar ve en basitinden heveslenip bak ceyimize bunu aldım diye gösterdigim zaman çok umursamaz oluyorlar...
Bu zaman da yeni bir ev kurmak da evlenmek de çok zor hepimiz aynı dertlerden muzdaribiz...çoğumuz nişanlılarımızdan uzaktayız,ailelerimizden uzaga gelin gidecegiz ve herseyimizi kendimiz yapmaya calısıyoruz sanal bile olsa kız arkadaslarımla bile paylasamadıgım çogu konuyu sizlerle paylastım çok yol gösterdiniz bana..
Size de oluyor mu bilmiyorum ama benim çevremdeki çogu arkadasım bekar ve en basitinden heveslenip bak ceyimize bunu aldım diye gösterdigim zaman çok umursamaz oluyorlar...
slm kızlaar, oo hrekesler burdaymış.
Nişandan geldim, yarında düğün var.
Haftaya hem uzaktan akraba hemde arkadaşımın düğünü var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?