2011 gelin adayları buyrun sohbete

teşekkür ederim kızlar.fiyatlarını da yazayım.yatak örtüsü markası cassandra 80 tl.kızartma tenceresi 20 tl

bu arada beyaz eşyamızı da aldık kızlar.6.000 tl peşin.tv hariç hepsini aldık

b.eşyalarınıda güzel günlerde kullan cnm.
tw.de de vestel iyi diolar.
araştırın yinede ama biz vestel aldık.

canim yardim ettiler tabi.herseyin en luksu yapildi o parasizlikta guyaalkisalkisalkis

iYi akşamlar kızlar =))))))))

Düğün tarihimiz belli oldu...
11.06.2011 cumartesi evliler kervanına giriyorum Allahın izni ile.

Bugünde gittik ailecek baktık salona.
Yarın sözleşmeyi imzalıcak nişanlım =)

canim yardim ettiler tabi.herseyin en luksu yapildi o parasizlikta guyaalkisalkisalkis

yorum yapmak istemiyorum çünkü gerçekten sinir oluyorum böyle durumlara işlerine gelince yapıyorlar ama istemedikleri bir durum oldugu zamanda yapmazlar ben de içime attım çok durumu ben acıgım benim nişanlımın da annesi kapalı gelin almak istemiş o da beni kabul etmekte zorlandı bizde herseyi kendimiz yapıyoruz bitanem o yüzden seni çok ii anlıyorum...

deniz siz şimdi ne zaman düşünüosunuz düğünü?
hazırmı herşeyiniz?
aile yapabilcekmi böle üst üste 2 düğünü. ya da sana da alcaklarmı bu kadar takıyı yoksa herşeyi kaynın kendimi aldı. bizimkilerde öle yani herkes takısını kendi alıo.
bi koyan evde kalan bikaç nevresim borcunu nişanlım ödüo.
yoksa pek bunlar masraf etmedi.abisi yapabildiğince yaptı yapamadığını kız tarafı yaptı.

hadi hayırlı olsun.istersen kesinleşenleri yeşil renkle belirtelim listede.yeşil murad anlamına geliyor ya.

kızlar eşyalarım arçelik.ekleyeyim resimleri size

bende memleketlerinden degilim uzaklarda bir gurbet kusuyum misali

Bende bunu anlamıyorum canım ya.
Yok açık gelin olsun yok kapalı gelin olsun.
Herkesin ibadeti düşünceside kendine.
En iyiside zaten herşeyi kendinizin yapması.
İlerde bişey olunca biz yaptık biz olmasak olmazdı
yardım ettik diye kimse söylenmez...

ooooo pandooooo gozun aydinn:))) darisi bizlere diyelim

sağol canım. Aminnnnn inşallah darısı başınıza olsun hayırlı şekilde...

hayırlı olsun cok sevindim pandomim
benimde düğün tarihim 11.06.2011 diye düşünülüyor
ama tarih net değil erken olabilir ama geç olmaz
benim bir bir buçuk ay içinde belli olucak inşallah..

a

benim tek sucum borcla harcla evlenmek istememek sucum buymus.ne aci degil mi

biraz balıklama daldım canım kusura bakma.geçmişe göz atarken yazmadan geçemedim. seni çok iyi anlıyorum canım benim. ne mutlu bize biz hem bugünlerimizi hem yarınımızı düşünüp hareket ediyoruz.20000 liraya takı alıp 2 gün sonra k... bir don bile alamamak var işin içinde
anlarlar 2 gün sonra sıkıntı çektiklerindea.s.

canim bizim dugun seneye eylul.herseyi kendimiz yapiyoruz nisanlimin durumu hepsinden musait ama durdurmuyorlar borca harca gidiyor parasi.bir turlu altin parasina girisemedi su ay bu ay derken 1 yil gecti.ben kesinlikle kabul etmedim ailenden bir cop istemem zaten yok diyorlar durumun var sen yapacaksin dedim.kaynim cok lukse kacti 80000 lik dugun yapti ben bunu kabul edemem canim biz kendi yagimizda kavrulmasini biliriz hele ben bunu cok iyi bilirim

bende istenmeyen gelinim
sebebini bilmiorum ama.bilmek isterdim yinede.
gördüğü gündn beri olmaz dedi kayınvaldem.
daha doğrusu yüzüme bakmadı. gelirken hyr demeye gelmiş.
evi hep nişanlım geçindirmiş. evlenirse eve para girmicek die dışarı vermek istemez oğlunu.
yanına gelin alcaktı herhalde ondan kim olsa istemicekti ztn
amann niese nie kafamıda takamam

zuhal belki yatırım amaçlı aldılar o kadar takıyı da düğün takılarıyla birlikte bozdurup borçlarını öderler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…