- 18 Ekim 2009
- 1.678
- 13
- 158
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #18.921
yanabcı dil öğretmeniyim ama henüz atanamadım malesefnişanlımda memur
inşallah atanırsın Aydın'a gelin gidecek sanırım biz de çogunluk olarak zaten ailelerimizden uzaga gelin gidecegiz ben de meltem 26 yasındayım ankaralıyım tv kanalında program yapıyorum nişanlım da bilgisayar mühendisi o da yurt dısında su anda ...
mrb hangi kanalda proğram yapıosun meltem cim bende nazilliye gelin gdcm hemşeri olucaz yani.....kaydirigubbakcemile3
mrb hangi kanalda proğram yapıosun meltem cim bende nazilliye gelin gdcm hemşeri olucaz yani.....kaydirigubbakcemile3
kızlar benimde nişanlım askere giderken belli olucak düğün tarihim
kasım sonu ya da aralık başında bende kesin tarih verebilicem
suan için haziran 9'u 12'si arası düşünülüyor
kesinleşince benide eklermisiniz listeye..
memnun oldum aysun bende tuğba ne güzel siz çalışıyosunuz darısı benim de başıma inşallah
canım tabiki ekleriz.pembe renkli olanlar yerleri alınmış düğün tarihi kesinleşen arkadaşlar.kırmızılar muhtemel tarihler.istersen seni de ekleriz.
amin cnm
Ben tam olarak kesinleşince söyleyecegim aysuncum :))
22 mart 2011 hep gönlümüzden geçen ama aralıkta belli olacak o zaman söyleyecegim :))bi de sen kına yapmacakmısın?
Günaydın fıstıklar =)))
Yeni kalktım bi size bakim dedim kahvaltı yapmadan =)
Günaydın canımmm nee güzelll sen uyuyabiliosun ben erken kalkmaya alısınca 10:30'da uyandım hemen :)
Aysun ben de yapmak istemiyorum kujum ya evde kız kıza eglence yapsam daha zewk olurum aslında düğünde de de bir sürü tanımadıgım kişiler olacak ben tanıdıklarımle eglenmek istiyordum ama düğün olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?