2011 gelin adayları buyrun sohbete

yanabcı dil öğretmeniyim ama henüz atanamadım malesef nişanlımda memur

inşallah atanırsın Aydın'a gelin gidecek sanırım biz de çogunluk olarak zaten ailelerimizden uzaga gelin gidecegiz ben de meltem 26 yasındayım ankaralıyım tv kanalında program yapıyorum nişanlım da bilgisayar mühendisi o da yurt dısında su anda ...

kız meltem ben senin program yaptığını bilmiyordum:)konusu ne programın?

sniperelit en kısa sürede atanırsın inş.ben de aysun 25 yaşındayım özel bankada çalışıyorum

mrb hangi kanalda proğram yapıosun meltem cim bende nazilliye gelin gdcm hemşeri olucaz yani.....kaydirigubbakcemile3

kızlar benimde nişanlım askere giderken belli olucak düğün tarihim
kasım sonu ya da aralık başında bende kesin tarih verebilicem
suan için haziran 9'u 12'si arası düşünülüyor
kesinleşince benide eklermisiniz listeye..

mrb hangi kanalda proğram yapıosun meltem cim bende nazilliye gelin gdcm hemşeri olucaz yani.....kaydirigubbakcemile3

ya pardon ben kimin ne dediğini karıştırdım galibak kıslar kim aydına gidio bide tv proğramcısı olan kimdi? abiye kuzu gbi oldum ya hızınıza yetişemyrm takip edemiyrm forumu bu arada ya çenezeler sizi...kaydirigubbakcemile3

canım tabiki ekleriz.pembe renkli olanlar yerleri alınmış düğün tarihi kesinleşen arkadaşlar.kırmızılar muhtemel tarihler.istersen seni de ekleriz.

memnun oldum aysun bende tuğba ne güzel siz çalışıyosunuz darısı benim de başıma inşallah

amin cnm

Ben tam olarak kesinleşince söyleyecegim aysuncum :))

22 mart 2011 hep gönlümüzden geçen ama aralıkta belli olacak o zaman söyleyecegim :))bi de sen kına yapmacakmısın?

Günaydın fıstıklar =)))
Yeni kalktım bi size bakim dedim kahvaltı yapmadan =)

Günaydın canımmm nee güzelll sen uyuyabiliosun ben erken kalkmaya alısınca 10:30'da uyandım hemen :)

Aysun ben de yapmak istemiyorum kujum ya evde kız kıza eglence yapsam daha zewk olurum aslında düğünde de de bir sürü tanımadıgım kişiler olacak ben tanıdıklarımle eglenmek istiyordum ama düğün olacak

ay ben uyuyorum ama heryerim ağrıyo =))

Kına gecesi olmadan olurmu kızlar yav =)
Ben istiyorum da öle kına yakılırken herkesin başıma çullanmasını istemiyorum.
Sakin sakin yaksınlar :lepi:
Arkadaşlarlada bekarlığa veda partisi istiyorum evde pijamalarla =):dance:

oo uykucular geldi hoşgeldiniz kızlar

ya kına kız tarafında yapılıyor.bizim tarafımız buraya 2 saat uzakta.yani zaten düğüne araba kaldırılacak ordan.bi de kına için gelmeleri çok zor.2 gün üstüste buraya getirmek zor onca insanı.zaten nişanlımın ailesi de hiç kına yapmamış bu zamana kadar.ablası da sadece düğünle evlenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…