- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #18.941
oo uykucular geldi hoşgeldiniz kızlar
ya kına kız tarafında yapılıyor.bizim tarafımız buraya 2 saat uzakta.yani zaten düğüne araba kaldırılacak ordan.bi de kına için gelmeleri çok zor.2 gün üstüste buraya getirmek zor onca insanı.zaten nişanlımın ailesi de hiç kına yapmamış bu zamana kadar.ablası da sadece düğünle evlenmiş
sebnem çay setini ayrı mı oluşturdun?ne kadara mal oldu canım
Sebnem masallah ceyizlerin çok güzel herseyini almıssın Allah agız tadıyla kullanmayı nasip etsin mutfakta plastik kaplarına kadar almıssın :)ben onları ancak evime giderken ceyiz giderken alırım çünkü çok yer kaplıyor ya da ceyiz için ayrı odan olacak o da su anda mevcut değil ama bornoz setin çok güzel markası ne nerden aldın ve ne kadara aldın ?
evet narininki.bende öyle ayrı oluştucam kendim.diğerleri çok pahalı.
kızlar günlük takımlarımı 8 kişilik oluşturdum ben.8den fazla gelecek olursa misafir takımlarımı kullanıcam.boşuna niye beklesin vitrinin gözünde.
evet narininki.bende öyle ayrı oluştucam kendim.diğerleri çok pahalı.
kızlar günlük takımlarımı 8 kişilik oluşturdum ben.8den fazla gelecek olursa misafir takımlarımı kullanıcam.boşuna niye beklesin vitrinin gözünde.
teşekkürler canım
bornoz setim krem rengi olanı kayınvalidem aldı fiyatını bilimiyorum
gri ve bordo olanı ben geçen yıl 190'a taçtan almıştım canım
Allah nazardan saklasın masallah herseyini çifter çifter almıssın ...
Sıkılınca değiştirirdin neden cift takım aldın ki?battaniyelerini falan kendi evinde de zor olur saklaması...
ben geldiiiim ...
benim kına gecemde sadece kızlar olacak önce azıcık kına yakılcak bana ( kına sevmem zaten hemen yıkarım elimi :) ) sonra kızlarla sabaha kadar çene çene çene ..
zaten düğünden 1 hafta önce olur sanırım kınam :))
ben hisarın cay takımını sordum 6 kişilik 150 tl peki ayrı nasıl olusturacagım?benim günlük yemek takımım 36 parça yeter canım ne olacak sanki:)
benim plastik kaplarım tupperware.gittigidiyor.comdan almıştım.ama biraz daha almam lazım.onları da ilerleyen dönemde plastikçilerden alırım.alttaki de özdilek bornoz takımım.2 sene önce 160tl ye almıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?