2011 gelin adayları buyrun sohbete

Hoşbulduk canım.
Nasıl istiyosanız öle olsun kızlar.
aMA içinizde bişi kalmasın.
Yapmak istiyosanız kendi tarafınızla bile yaparsınız.
Ama sevmiyosanız hoşlanmıyosanız öle şelerdin tamam. yerimseniben

Ben bi kahvaltı yapayım =)

Kızlaar bende pijama partisi yapcem nasipse...
Kınadan sonra arkadaşlarım kalacak ablamın evinde toplanıcaz sabaha kadar uyumayı düşünmüyorum.
Zaten ben uyuyamam arkadaşlarımda uyumayıversin...

Sebnem masallah ceyizlerin çok güzel herseyini almıssın Allah agız tadıyla kullanmayı nasip etsin mutfakta plastik kaplarına kadar almıssın :)ben onları ancak evime giderken ceyiz giderken alırım çünkü çok yer kaplıyor ya da ceyiz için ayrı odan olacak o da su anda mevcut değil ama bornoz setin çok güzel markası ne nerden aldın ve ne kadara aldın ?

evet narininki.bende öyle ayrı oluştucam kendim.diğerleri çok pahalı.
kızlar günlük takımlarımı 8 kişilik oluşturdum ben.8den fazla gelecek olursa misafir takımlarımı kullanıcam.boşuna niye beklesin vitrinin gözünde.

ben geldiiiim ...
benim kına gecemde sadece kızlar olacak önce azıcık kına yakılcak bana ( kına sevmem zaten hemen yıkarım elimi :) ) sonra kızlarla sabaha kadar çene çene çene ..
zaten düğünden 1 hafta önce olur sanırım kınam :))

teşekkürler canım
bornoz setim krem rengi olanı kayınvalidem aldı fiyatını bilimiyorum
gri ve bordo olanı ben geçen yıl 190'a taçtan almıştım canım

ben hisarın cay takımını sordum 6 kişilik 150 tl peki ayrı nasıl olusturacagım?benim günlük yemek takımım 36 parça yeter canım ne olacak sanki:)

benim aldığım gibi yap canım
diğerleri gerçekten çok pahalı
hem bunun avantajı bardakları makinede bile yıkanıypr ben 12 tane bardağa 15 milyon verdim canım tepsisi tabakları şekerlik maşa kaşık hariç 115 tuttu cokta model var

teşekkürler canım
bornoz setim krem rengi olanı kayınvalidem aldı fiyatını bilimiyorum
gri ve bordo olanı ben geçen yıl 190'a taçtan almıştım canım

Allah nazardan saklasın masallah herseyini çifter çifter almıssın ...

Sıkılınca değiştirirdin neden cift takım aldın ki?battaniyelerini falan kendi evinde de zor olur saklaması...

benim plastik kaplarım tupperware.gittigidiyor.comdan almıştım.ama biraz daha almam lazım.onları da ilerleyen dönemde plastikçilerden alırım.alttaki de özdilek bornoz takımım.2 sene önce 160tl ye almıştık

Son düzenleme:
6 kişilik 150 12 kişilik 300 eder
gerçekten çok pahalı
narinin var canım sitesindede modelleri var
ama gidip yakından bak ayrı seçip yapabilirsin
12 çay tabağı
12 paşabahçe bardak
Tepsi
Şekerlik ve Maşa
istediğini alma sansında var

canım birini ben nişanlandığımda almıstım
diğerini kayınvalidem hediye olarak almış
haberim yoktu olsa almazdım ya da almamasını söylerdim
ama almış bir kere geri çeviremedim malesef
Allah nazardan saklasın masallah herseyini çifter çifter almıssın ...

Sıkılınca değiştirirdin neden cift takım aldın ki?battaniyelerini falan kendi evinde de zor olur saklaması...

ohh en güzeli

ben hisarın cay takımını sordum 6 kişilik 150 tl peki ayrı nasıl olusturacagım?benim günlük yemek takımım 36 parça yeter canım ne olacak sanki:)

canım tepsini ayrı alacaksın.bardak altlığın kaşığın bardağın ayrı ayrı kendi setini kendin oluşturursun.

6 kişilik mi yemek takımın?normal bence.diyorum ya çok parçaya hiç gerek yok.benim misafir yemek takımımda 24 tane servis tabağı var.yuh dedim ilk alırken:):)

ben de tupper'ın 3'lü saklama kabını aldım sadece kalanı da ev dizmeye yakın alırım ...annem kullanıyor tupperı uzun süre saklıyor ...

bi de tintintinimini hanım mı ne var tupperın:)onlardan da aldım.artık pazarı yaparım haftasonları.herşeyi yıkayıp doldurucam onlara.zaten eve geç geliyoruz.bi de marul,maydanoz yıkamakla vakit kaybetmeyeyim istiyorum:):)

annem bana da tupper alıyor bir arkadaşı satıyor da ondan..
yoğurt kabı var bi tane süper yoğurt yapıyor onda ben de aldım kocacığıma ve bebişlerime doğal yoğurt yedirmek için :))

çay takımımı ben de kendim oluşturdum ya en güzeli o..
tepsilerimi de bi ahşap bi cam alacam çünkü burda nişandan sonra hediye getiren olur mübarek olsun diye ordan çok gelecek tepsidir kasedir borcamdır ondan ara verdim çeyiz almaya :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…