2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar rondo blender seti doğrayıcı çırpıcı komple set ne almak iyi robot istemiyorum kullanışlı ve pratik ne alsam hepsi bir arada arzmun varmış bilginiz varmı

pazar günü yemek takımı tencere çatal bıçak çay seti kahvaltı takımı teflon aldım
sıra el aletlerine geldi braun düşünüyorum süpürge ütü çıksın aradan bunlar bayağı zor iş birden yüklenmek yorucu da her tarafım ağırıyor

gerçekten ya insan neden evlenmek ister aklında problem mi vardır acaba ya da canına mı doymuştur evet gelsin cevaplar.bizler neden evlilik yolundayız otursak ya anamızın sıcacık kucağında...

günaydın canım hoşgeldin

Hoşbulduk şeker.
Güle güle kullan aldıklarını...

günaydın aslışşşş

Şeniz

gerçekten ya insan neden evlenmek ister aklında problem mi vardır acaba ya da canına mı doymuştur evet gelsin cevaplar.bizler neden evlilik yolundayız otursak ya anamızın sıcacık kucağında...

Sevdiğimiz için. Sevdiğimiz adamla aynı evde aynı havayı solumak için evleniyoruz :asigim:
Aşk sevgi hiç bitmesin inşallahhh :sm_cool:

ben kesinlikle nişanlı kalmak istemezdim en fazla iki ay.
presödürü pek sevmiyorum yok yolcu et yok ayıp gitmek lazım yok götürmek lazım yok gelinsin çok sıkıcı geliyor uzaktan bazı şeylere yön vermek karışcasın karıamıyorusn herşey insanlar için mantığıyla neler olabilir ileride diye hep bir adım geri viteste.
bence güven meselesi evlilik. ve bazen bunun bende çok fazla olduğunu düşünmüyorum kendime güvenimin bazen net olmadığını bazende herşeyin üstesinden gelebileceğimi yani biz kadınlar biraz psikoljik duruma göre m ihareket ediyoruz ben kendimi çözemiyorum neden olumsuz şeyler bu kadar nisanı etkiler.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…